Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (nominace 5)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 3. 2021 / 13:06:08 (před 3 roky)
off

Z těchto seriálů jsem neviděla ani jeden, ale i tak jsem váhala mezi Mandalorian a Návštěvníky. Nakonec vyhrál seriál Mandalorian a hlas patří tam. :)

Janey T.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
26. 3. 2021 / 13:13:40 (před 3 roky)
off

Viděla jsem tři z pěti a tentokrát šel hlas z nostalgie u mě.. Takže Návštěvníci :-)

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 3. 2021 / 13:14:07 (před 3 roky)
off

Z dnešní nabídky jsem taky neviděla ani jeden seriál. Nejvíce se ale těším na Manifest, takže hlasuju pro něj.

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 3. 2021 / 13:14:49 (před 3 roky)
off

Zatím to působí vyrovnaně, ale mrknu večer a rozhodně to bude dost jednostranné :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
26. 3. 2021 / 13:24:57 (před 3 roky)
off

Za úspěšnost Návštěvníků v téhle sekci jsem moc rád! :)

Mr.Ripley
paliv232
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
26. 3. 2021 / 13:30:27 (před 3 roky)
off

Dneska bez problémů Mandalorian.Ale Návštěvníci jsou taky fajn.:)

cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
26. 3. 2021 / 13:30:38 (před 3 roky)
off

Dnes opět velmi jednoduché. Žhavíme. Navštěvníci vedou! :D :D

cliwe
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 3. 2021 / 13:36:31 (před 3 roky)
off

Znám jen na Manifest, takže je to jasný :D

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 3. 2021 / 13:36:39 (před 3 roky)
off

Tak ač v konkurenci moc šanci nemají, Návštěvníci byli jasní :D Na Amarouny nic nemá :D

For crying out loud!
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 3. 2021 / 13:52:09 (před 3 roky)
off
cliwe napsal(a):

Dnes opět velmi jednoduché. Žhavíme. Navštěvníci vedou! :D :D

Nesmrtelne amarouny :-)...

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
26. 3. 2021 / 13:56:19 (před 3 roky)
off

Hmm, viděla jsem kousek Manifestu a zatím mě to baví, takže hlas jde tam. A tuším, že jsem viděla i Messengers, nevím jestli komplet nebo část, ale vůbec si to nepamatuju teda...

andromache
26. 3. 2021 / 13:56:24 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

Ano, Švankmajerova grafika mě straší dodneška :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
26. 3. 2021 / 14:07:51 (před 3 roky)
off

Notááák. Centrální mozek lidstva nemůže prohrát s Mandem.

edit: zpětně koukám na duel mezi Chuckem a Cizinkou a tam s výsledkem nesouhlasí ani ta grafika. Cizinka má o pár hlasů víc, ale v liště vede Chuck. Je to tady! AI se už bouří :D

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 3. 2021 / 14:11:43
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 3. 2021 / 14:20:02 (před 3 roky)
off

Dneska jeden vlasteneckej...

Grab a lollipop on your way out.
cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
26. 3. 2021 / 14:21:23 (před 3 roky)
off
Pipa22 napsal(a):

A plešatá Dáda :)

cliwe
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 3. 2021 / 14:24:52 (před 3 roky)
off

Mandalorian. (Proč ne Návštěvníci? Protože vlastnectví v kombinaci s nostalgií je oblbující zátěž.)

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 3. 2021 / 14:39:27 (před 3 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Notááák. Centrální mozek lidstva nemůže prohrát s Mandem.

edit: zpětně koukám na duel mezi Chuckem a Cizinkou a tam s výsledkem nesouhlasí ani ta grafika. Cizinka má o pár hlasů víc, ale v liště vede Chuck. Je to tady! AI se už bouří :D

Cizinka 266, Chuck 289 hlasů teď, vidím lištu správně :))

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
26. 3. 2021 / 14:48:41 (před 3 roky)
off

Rozhodně Návštěvníci :-) Viděla jsem i Manifest, docela se mi líbila první série, ale ve druhé jsem zvládla asi jen dva díly a hrozně mě to nebavilo :D

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
26. 3. 2021 / 15:02:57 (před 3 roky)
off
Katka The Hero napsal(a):

Rozhodně Návštěvníci :-) Viděla jsem i Manifest, docela se mi líbila první série, ale ve druhé jsem zvládla asi jen dva díly a hrozně mě to nebavilo :D

Mám to úplně stejně. Až na to, že ve druhé sérii jsem skončila někde u pátého nebo šestého dílu.

andromache
26. 3. 2021 / 15:44:47 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Mám to úplně stejně. Až na to, že ve druhé sérii jsem skončila někde u pátého nebo šestého dílu.

Tak to já už s napětím čekám na řadu třetí a baví mě to furt :-).

AislinK
26. 3. 2021 / 16:03:40 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak to já už s napětím čekám na řadu třetí a baví mě to furt :-).

Díky Ti! Čtu tu ty komentáře a říkám si "a sakra! takže jako další díly už nejsou tak dobrý jako ty první?!" a pak jsi mi vnesla opět naději do života :D aneb Já viděla teprve první řadu

andromache
26. 3. 2021 / 16:12:54 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Díky Ti! Čtu tu ty komentáře a říkám si "a sakra! takže jako další díly už nejsou tak dobrý jako ty první?!" a pak jsi mi vnesla opět naději do života :D aneb Já viděla teprve první řadu

Ono záleží na tom, jak vysoká očekávání máš :-). Já měla tak nějak střední až nízké a díky tomu mě to bavilo neskutečně :D.

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
26. 3. 2021 / 16:33:11 (před 3 roky)
off

Messengers, Revolution a Mandalorian videný komplet. Mando to ma isté tak dávam Messengers. Ten seriál ma bavil a je škoda že nedostal ďalšiu sériu, ktorou by to ukončili. Revolution sa v druhej sérii zmenilo v nezmyselnú, šialene naťahovanú vzťahovku.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
26. 3. 2021 / 18:39:04 (před 3 roky)
off

Přesně z nostalgie hlas Návštěvníci .o) nezapomenutelný seriál...

Jenny
andromache
26. 3. 2021 / 20:54:15 (před 3 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Messengers, Revolution a Mandalorian videný komplet. Mando to ma isté tak dávam Messengers. Ten seriál ma bavil a je škoda že nedostal ďalšiu sériu, ktorou by to ukončili. Revolution sa v druhej sérii zmenilo v nezmyselnú, šialene naťahovanú vzťahovku.

Ohledně Revolution souhlas. Proto by k nim můj hlas ani nešel...

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 3. 2021 / 00:21:57 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Cizinka 266, Chuck 289 hlasů teď, vidím lištu správně :))

Přísahal bych, že jsem viděl víc hlasů, ale nesouhlasila lišta. Pardon. Byl to dlouhý, náročný týden.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
AislinK
27. 3. 2021 / 09:19:27 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Ono záleží na tom, jak vysoká očekávání máš :-). Já měla tak nějak střední až nízké a díky tomu mě to bavilo neskutečně :D.

Tak to bych měla být v poho. Jak to není nějak přehypovaný seriál, tak do toho jdu s otevřenou myslí. :) Ono u takové the 100, kde člověk x měsíců četl, že poslední řada je "super duper nejlepší věc, co kdy uvidíte" tak člověk čeká pecku, kdy s napětím nemůže dočkat dalšího dílu a pak je to takový "hm, jako asi je to dobrý, ale kdyby to tak nevynášeli do nebes, tak nemám tak velký očekávání a jsem z toho třeba na větvi, ale takhle,..."

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 3. 2021 / 10:57:03 (před 3 roky)
off

Neviděla jsem ani jeden seriál, ale Manifest mám na seznamu chci vidět, takže hlas jde tam.

chisko6
27. 3. 2021 / 11:00:28 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak to bych měla být v poho. Jak to není nějak přehypovaný seriál, tak do toho jdu s otevřenou myslí. :) Ono u takové the 100, kde člověk x měsíců četl, že poslední řada je "super duper nejlepší věc, co kdy uvidíte" tak člověk čeká pecku, kdy s napětím nemůže dočkat dalšího dílu a pak je to takový "hm, jako asi je to dobrý, ale kdyby to tak nevynášeli do nebes, tak nemám tak velký očekávání a jsem z toho třeba na větvi, ale takhle,..."

On někdo říkal, že je poslední ráda the 100 super duper nejlepší věc?:D Já se teda spíš setkala se zklamáním a větami typu: "jako je to dobrý, ale první řady byli lepší."

AislinK
27. 3. 2021 / 11:13:59 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

On někdo říkal, že je poslední ráda the 100 super duper nejlepší věc?:D Já se teda spíš setkala se zklamáním a větami typu: "jako je to dobrý, ale první řady byli lepší."

No z diváků nevím, já myslela tvůrce a herce, co to promovali, než se to vůbec dostalo do tv, jako to nejlepší, co za celou existenci seriálu vytvořili. :D

andromache
27. 3. 2021 / 13:43:02 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Tak u Stovky mám skluz jako blázen, takže jsem se podobným vyjádřením naštěstí vyhnula :-). Manifest se naštěstí podobnými věcmi nepromuje (aspoň já si toho nejsem nijak vědoma), tak člověk nemá ta očekávání tak vysoká :-).

AislinK
27. 3. 2021 / 16:30:36 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak u Stovky mám skluz jako blázen, takže jsem se podobným vyjádřením naštěstí vyhnula :-). Manifest se naštěstí podobnými věcmi nepromuje (aspoň já si toho nejsem nijak vědoma), tak člověk nemá ta očekávání tak vysoká :-).

Přesně. Jako mě se líbila i ta poslední řada stovky, ne že ne, ale že by to byl až takový odvaz, jaký to propagovali, to se mi (a asi většině internetu) nepozdává. :D Každopádně ti lehce závidím, že můžeš koukat na stovku poprvé :) U mě stovka rozhodně patří k těm lepším seriálům, které jsem poslední dobou měla to štěstí vidět. :)

andromache
27. 3. 2021 / 17:39:41 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Přesně. Jako mě se líbila i ta poslední řada stovky, ne že ne, ale že by to byl až takový odvaz, jaký to propagovali, to se mi (a asi většině internetu) nepozdává. :D Každopádně ti lehce závidím, že můžeš koukat na stovku poprvé :) U mě stovka rozhodně patří k těm lepším seriálům, které jsem poslední dobou měla to štěstí vidět. :)

No poprvé.. Od čtvrté sezony poprvé :). První tři jsem už viděla, ale pak jsem se nějak zasekla a najednou jsem zjistila, že je to už pár let a Stovka mezitím skončila :D.

chisko6
27. 3. 2021 / 18:11:09 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

No z diváků nevím, já myslela tvůrce a herce, co to promovali, než se to vůbec dostalo do tv, jako to nejlepší, co za celou existenci seriálu vytvořili. :D

Jo, tak to potom chápu. Ale to přece musejí dělat, aby se na to lidi dívali. Přece nebudou shazovat svoji vlastní práci:D Potom je ovšem to zklamání ještě větší.

AislinK
27. 3. 2021 / 18:34:39 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

No poprvé.. Od čtvrté sezony poprvé :). První tři jsem už viděla, ale pak jsem se nějak zasekla a najednou jsem zjistila, že je to už pár let a Stovka mezitím skončila :D.

Jo, to já se takhle zasekla v Arrowversu :D Akorát jsem teda vůbec nechtěla na ty řady koukat znovu, takže jsem se dívala na trailery až do dílů, který jsem viděla naposledy, abych aspoň trochu věděla, která bije :D Ale teda že by mě to nějak extra pomohlo se říct nedá :D Skoro jsem si říkala, jestli jsem měla zaznamenané správné díly, u kterých jsem skončila... A teď mě čeká první díl 4. řady Supergirl a vůbec si nemůžu vzpomenout, čím skončila 3. řada, jestli to bylo nějak uzavřený nebo tam byl nějaký cliffhanger do další řady,... no každopádně nejhůř za pár dílů se zase chytnu :D

andromache
27. 3. 2021 / 18:36:17 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Jo, to já se takhle zasekla v Arrowversu :D Akorát jsem teda vůbec nechtěla na ty řady koukat znovu, takže jsem se dívala na trailery až do dílů, který jsem viděla naposledy, abych aspoň trochu věděla, která bije :D Ale teda že by mě to nějak extra pomohlo se říct nedá :D Skoro jsem si říkala, jestli jsem měla zaznamenané správné díly, u kterých jsem skončila... A teď mě čeká první díl 4. řady Supergirl a vůbec si nemůžu vzpomenout, čím skončila 3. řada, jestli to bylo nějak uzavřený nebo tam byl nějaký cliffhanger do další řady,... no každopádně nejhůř za pár dílů se zase chytnu :D

Jestli ti to pomůže tak třetí řada končila tuším porážkou Reign :-). Ale víc si z toho taky nepamatuju :D.

AislinK
27. 3. 2021 / 18:37:45 (před 3 roky)
off
chisko6 napsal(a):

Jo, tak to potom chápu. Ale to přece musejí dělat, aby se na to lidi dívali. Přece nebudou shazovat svoji vlastní práci:D Potom je ovšem to zklamání ještě větší.

Tak mě by stačilo jako nalákání něco ve stylu "Pojďte se podívat, jak se příběh stovky uzavře" :D jakmile někdo tvrdí, že vytvořil něco úžasně nejúžasnějšího, tak je to podezřelý :D viz. nedávno promo na nejnovější seriál televize Nova Anatomie života :DD

AislinK
27. 3. 2021 / 18:39:34 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jestli ti to pomůže tak třetí řada končila tuším porážkou Reign :-). Ale víc si z toho taky nepamatuju :D.

Heeej, tak to pomohlo, to mi je i povědomý a myslím, že si v hlavě i vybavuju tu brunetu, co jí hrála. A teď jestli napíšeš, že to nebyla bruneta, tak jsem na tom asi hodně špatně už :DD

andromache
27. 3. 2021 / 18:44:00 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Heeej, tak to pomohlo, to mi je i povědomý a myslím, že si v hlavě i vybavuju tu brunetu, co jí hrála. A teď jestli napíšeš, že to nebyla bruneta, tak jsem na tom asi hodně špatně už :DD

Ale byla :D. Odette Annable se teď odstěhovala do nového Walkera, ale upřímně bych radši uvítala, kdyby se vrátila zpátky do Supergirl :D. Lena potřebuje kamarády jako sůl :D.