Strážci vesmíru, moje dětství :D
Tak dnes jednoznačně Peggy
Tak toto bolo trošku na zamyslenie 😊 ale nakoniec Agent Carter.
Návrat do dětských let, kdy jsem si i na Strážce ve vesmíru hrávala se sestrou a já vždy byla červený strážce. Nostalgie, takže hlas patří sem. :)
Tak dneska krize mezi Peggy a Supercorpem... Myslím, že nakonec ale vyhraje Lena Luthor :D.
Z dnešního výběru jsem zatím neviděla nic, nejvíc se těším na Westworld a Supergirl. Hlas nakonec dostává Kara :)
Dneska Westworld, protože první série byla opravdu výjimečná.
Jeidné co jsem viděla, jsou Strážci, takže to je jasné :D
fml, to každé kolo bude přecpané seriály, pro které bych chtěla hlasovat? 😥
foruska napsal(a):
Dneska Westworld, protože první série byla opravdu výjimečná.
Aaah, diky! Ja po rozmysleni dala taky Westworld a od te chvile mam pochybnosti. Treti radu jsem totiz jeste ani nevidela, protoze uz ta druha mi nejak neodsypala. Ale presne, ta prvni rada proste...
Matuush napsal(a):
fml, to každé kolo bude přecpané seriály, pro které bych chtěla hlasovat? 😥
Koho máš v merku? Doufám, že Supergirl je tam taky :D.
IrmaVep napsal(a):
Aaah, diky! Ja po rozmysleni dala taky Westworld a od te chvile mam pochybnosti. Treti radu jsem totiz jeste ani nevidela, protoze uz ta druha mi nejak neodsypala. Ale presne, ta prvni rada proste...
Druhá ředa měla taky pěkný chvilky, ale už se to do sebe zamotávalo a bylo, alepoň pro mě, složitý držet krok. Třetí řada byla zase úplně jiná. Každopádně první řada byla geniální, neokoukaná, nechyběl wow efekt, prostě jí beru jako špičku.
Za mna Westworld, aj ked by som si vedel vybrat z dnesneho vyberu viac favoritov...😉
Petyer napsal(a):
Za mna Westworld, aj ked by som si vedel vybrat z dnesneho vyberu viac favoritov...😉
...dtto.
Rozhodovala som sa medzi Westworld a Agent Carter, nakoniec som dala hlas Westworld.
andromache napsal(a):
Koho máš v merku? Doufám, že Supergirl je tam taky :D.
Všechny krom Discovery, pro PR bych asi nehlasovala.
Tak tady nebylo třeba nějak zdlouhavě přemýšlet. Hlas šel ke geniálnímu Westworld. :)
Westworld môj hlas nepotrebuje, tak som radšej podporil Strážcov v boji proti agitke
Chjo, to jsou bomby. Zas pětka na pět. :-)
Matuush napsal(a):
Všechny krom Discovery, pro PR bych asi nehlasovala.
No jo, Power Rangers si taky myslím sem až tak nepatří :D.
Na Westworld se teprve chystám, ale jak tak koukám, tak ten hlas ode mě ani nepotřebuje. No jednoznačně u mě vítězí Supergirl, protože prostě miluju Karu.
chisko6 napsal(a):
Na Westworld se teprve chystám, ale jak tak koukám, tak ten hlas ode mě ani nepotřebuje. No jednoznačně u mě vítězí Supergirl, protože prostě miluju Karu.
Aspoň někdo :D.
andromache napsal(a):
Aspoň někdo :D.
Taky mi přijde velmi podceňovaná, chudák:D
chisko6 napsal(a):
Taky mi přijde velmi podceňovaná, chudák:D
Jo to teda... Quellerová by se nad sebou měla trochu zamyslet :D.
Dnes som sa musel hlbšie zamyslieť ale nakoniec Supergirl, ale aj Peggy si vedie dobre takže som v pohode....
Snad dneska Melissa, Katie, Chyler a Odette prominou, ale Hayley Atwell/Peggy Carter je prostě Hayley Atwell/Peggy Carter :D.
SparkySpeirs napsal(a):
Snad dneska Melissa, Katie, Chyler a Odette prominou, ale Hayley Atwell/Peggy Carter je prostě Hayley Atwell/Peggy Carter :D.
Ale jestli postup nebo nepostup Kary a spol bude záviset na jednom hlase *ostentativně vyhrožuje pěstí*... Si mě nepřej :D :D.
Dneska jasnej Westworld.
Dneska je to jasné, Agent Carter u mě vede, z marvelovských seriálů mě bavil tento nejvíc. :)
Takhle kdyby tam byli Power Rangers obecně, nebo kterákoliv pozdější série tak to jde jim..ale takhle to dám Supergirl