Z dnešní pětky jsem viděla jen 11.22.63, ale extra mi v paměti neutkvěl. Hlas dávám Legionu, na který se hodně těším, i když jsem zvědavá i na Haven nebo Stitchers :)
Tak dneska Krajní meze.
Neviděla jsem ani jeden seriál, ale co si pamatuji, tak 11.22.63 mám Chci vidět, takže i přesto jsem se rozhodla dát hlas Haven. :D
Haven, jednoznačně Haven! Doopravdy moc mě potěšilo, jak dobře si zatím Haven vede.
Asi jsem hodne starej, kdyz jsem v soku nad tim, ze Krajni meze nejsou nasmerovany k postupu.
Pro Outer Limits (s nezapomenutelnou S01E01 Sandkings) mám velkou slabost (btw., autorem neméně vydařené předlohy je George R. R. Martin), ale musím hlasovat pro 11.22.63. Už jen proto, že se kvalitou vymyká standardní HULUprodukci.
Haven to dnes jednoznačně u mě vyhrává
Dneska váhačka mezi Haven a Stitchers.. Oba seriály jsem měla a mám ráda, ale protože si maminka nedávno dala premiéru Haven (a já s ní opakovačku), tak šel hlas k Audrey, Nathanovi a Dukeovi (plus Dukea jsem si krásně připoměla i v Country Comfort že :D)
11.22.63
Jinak se dneska absolutně nechytám :D Naštěstí 11.22.63 bylo dost dobré, takže mě nijak netrápí, že nemám víc na výběr :D
Dnes ide hlas Outer limits. Nebyť toho hlasujem pre Stitchers, ktorý ma vážne bavil. Videl som aj Legion ale to bola blbosť. Dobre natočená ale predsa len blbosť.
Hlasovala som za Legion, ale aj Haven bolo super, ťažké rozhodovanie:D
Dnes Haven, ale urcite by som vedel vybrat aj Outer Limits alebo 11.22.63.
novoten napsal(a):
Asi jsem hodne starej, kdyz jsem v soku nad tim, ze Krajni meze nejsou nasmerovany k postupu.
Ehmmm... Podepisuju 😱
Dnes znám jen Krajní meze a taky mě trochu překvapilo nízké skóre, které mají.
Vlastně, viděla jsem i první řadu Stitchers, ale na ty jsem zanevřela ;D, když dostali druhou a mý oblíbení a podle mě i lepší The Whispers ne :D.
AislinK napsal(a):
11.22.63
Jinak se dneska absolutně nechytám :D Naštěstí 11.22.63 bylo dost dobré, takže mě nijak netrápí, že nemám víc na výběr :D
Zkusila jsem a už jedu třetí díl :D.
janulam11 napsal(a):
Zkusila jsem a už jedu třetí díl :D.
Paráda! :) Přeju příjemný pokoukáníčko :)
Haven jsem milovala, ale Legion... to byl úplně jinej level. Kdo neviděl, tak se určitě mrkněte, je to ulítnutá jízda od začátku až po konec.
Dnes hlasuji pro 11.22.63, jako jediný ze zmíněných seriálů jsem ho viděla až do konce a seriál mě bavil.