Fringe! Bez přemýšlení. :)
Tak já vám tam ten Fringe taky hodím, ať máte radost :D
Opět jsem neviděla nic, chystám se na Fringe, Sanctuary a The Expanse.
Chystám se na více seriálů z této nabídky, ale přesto Svatyně je mi ze všech nejbližší, takže hlas patří tam :) :D
Taky Svatyně, a to jen kvůli Amandě, jsem zvědavá, jestli budu schopná od sebe odlišit Sam a Helen :)
Já myslím, že by Fringe měl automaticky vyhrát :D
Tak a dneska poprvé nemám komu.. Tak jak jsem to čekala u minulých kol...
Tak u mňa dnes Star Trek a Fringe, ale hlas ide Fringe, lebo ten si plánujem pozrieť znovu.
Dneska je to be diskusi Fringe. Je Fringe a pak dlouho dlouho dlouho nic
Jedine Expanse! Inak by som dal hlas ST ale Expanse je srdcovka.
Tak tohle je zatím nejtěžší kolo, hlas bych dala hned čtyřem seriálům. Fringe to doufám vyhraje, tak pro klid v srdíčku jsem tentokrát dala hlas Svatyni :)
Kurnikšopa to je zase sestavička. Po těžkém váhání nakonec Expanse, bo Fringe je asi jasnej.
Dneska Expanse :)
Za mňa jednoznačne Sanctuary.
Toto je dost silna zostava, priklanam sa k Fringe 😉
Tak za mě ST. Tím to začalo u mě. Předtím mi, snad kromě Návštěvníků, sci-fi nic neříkalo. Fringe je bomba a být jiná sestava, tak mu ten bodík dám, ale je prostě pro mě trochu dál v žebříčku.
Tak tohle je pro mě nejtěžší hlasování, co tu zatím bylo za všechny ty ankety. Můj nejoblíbenější Star Trek vs milovaný Fringe vs super pecka Expanse. Tohle bude hodně těžké někoho vybrat. Sanctuary bylo taky fajn, ale proti takové konkurenci nemá šanci.
Fringe 🥰 jeden z prvých seriálov čo som poctivo sledoval
Dnes znova Star Trek,ale tento som videl komplet, na Sanctuary sa chystám...
Prehistorický Park je podceňovaný poklad a má na CSFD hrozně nízké hodnocení.
Ach, to nemyslite vazne... casto mam bud jasny vyber alebo nejaky nahodny, lebo som nic nevidel... a tu hned dvaja velki hraci? Fringe a Expanse... ale Fringe je srdcovka, mam chut si to hned pustit :D
Velmi jsem váhal mezi The Expanse a STNG. Rozhodl jsem se s těžkým srdcem...
Můj favorit je Expanse, jinak by to byl Fringe.
Dneska jdu s většinou, Fringe je jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.
Stejně jako včera, i dnes hlasuji pro Star Trek. Novou generaci jsem sice neviděla celou, ale zbylé seriály vůbec neznám.
Tak tady jsem ještě neviděla nic, ale ST: Pickarda už za sebou mám, takže volím ST: Next Generation :).