Tak sice jsem anime fanoušek ale Log Horizon jsem ještě neviděla. Ale dávám hlas Ztracenému světu, díky nostalgii z dětství a taky jediné co jsem viděla. :D
Man in high castle dnes jasna volba. Dufam, ze Lost World sa prebojuje do druhej sance :)
Viděla jsem Touch, ale hlas si nezaslouží. Dávám ho The Man in the High Castle, na který se teprve chystám, ale těším se :)
The Man in the High Castle šel s přibývajícími série dolů, oproti tomu má guilty láska z dětsví z plošiny byla zábavně ujetá od začátku do konce.
Dneska váhačka mezi guilty pleasure Touch a Plošinou.. No nakonec vyhrává NZ, Plošina a náhrada za Xenu.. trochu :D.
Tak poprvé v této anketě nic neznám. Tak a jelikož mám ráda anime, tak dám Log Horizon. Docela mě zaujalo a zkusím do budoucna. Jen šanci v anketě asi žádnou nemá.
Defiance, dneska snadná volba.
Dneska se zdržím. Znám akorát Ztracený svět a tomu to tedy nedám :D
IrmaVep napsal(a):
Dneska se zdržím. Znám akorát Ztracený svět a tomu to tedy nedám :D
Hele a proč ne jako :D? Dyť to bylo boží béčko přesně ve stylu devadesátek :D.
andromache napsal(a):
Hele a proč ne jako :D? Dyť to bylo boží béčko přesně ve stylu devadesátek :D.
Já ti nevim. Nějak dneska nemám velkorysou náladu :D
IrmaVep napsal(a):
Já ti nevim. Nějak dneska nemám velkorysou náladu :D
Pff prej velkorysou náladu :D.
Počítám, že Man in the High Castle postoupí, takže hlas jde Defiance :)
Na Man in the high castle se těším už strašně dlouho, hlas patří jemu, ač jsem se k tomu ještě nedokopala. :D
Dneska hlas pro Ztracený svět. Starý dobrý 90tky
Dnes to bolo medzi Touch a Stratenym svetom. Predsa len Strateny svet je klasika 😉
Kolombo napsal(a):
Počítám, že Man in the High Castle postoupí, takže hlas jde Defiance :)
DTTO
EDIT: A to byla chyba, protože podle mě zcela napochopitelně vítězí The Lost World, který vznikl znehodnocením a "rozblácením" předlohy/útlé knížky od sira Conana.
Btw., žánr Sci-Fi je v této anketě pojatý přespříliš široce...
_-0-_ napsal(a):
Btw., žánr Sci-Fi je v této anketě pojatý přespříliš široce...
To sice možná ano, ale i se širokým pojetím očekávám výhru SG-1 o parník :D Pokud se mi nepodaří někde vyburcovat fanatiky na podporu BSG, které bych to přál možná nejvíc :)
Kolombo napsal(a):
To sice možná ano, ale i se širokým pojetím očekávám výhru SG-1 o parník :D Pokud se mi nepodaří někde vyburcovat fanatiky na podporu BSG, které bych to přál možná nejvíc :)
Za mě bude mít nová BSG hlas vždycky :-). Nedávný průlet soundtrackem mi připoměl, že bych si měla dát repete :-): Byť nevím, jestli ustojím znova 4 sezony Baltara :D.
Kolombo napsal(a):
Fanatik sice nejsem, ale pocitej se mnou!
andromache napsal(a):
Pff prej velkorysou náladu :D.
Jak to tu ctu, tak muj hlas stejne nepotrebujou ;)
IrmaVep napsal(a):
Jak to tu ctu, tak muj hlas stejne nepotrebujou ;)
Jo, jsem fakt ráda, že tentokrát nostalgie válcuje :-). Akorát se bojím co bude u těch duelových kol :D.
Ve
Ro
Ni
Ca
novoten napsal(a):
Ve
Ro
Ni
Ca
Aaa, tady se projevil první mladický crush :D. Ale rozumím ti. Byť za mě to byl teda Marguerite no :D.
Kolombo napsal(a):
Btw., Caprica stojí o level výše než BSG.
Dneska to bylo těžké, protože ani na jeden ze seriálů jsem pořádně nekoukala. Tak nakonec dávám hlas Muži z vysokého zámku, i když je pravda, že jsem viděla jen pár epizod a seriál mě příliš nebavil, ale žádné jiné ze seznamu neznám.