Nejen že hlas patří seriálu mého dětství, ale taky jediný, který znám a viděla jsem několik dílů. :D
TMNT můj hlas nepotřebují, takže tenotokrát hlas pro Alphas.. Celkem škoda rychlého konce.
12 Monkeys dobrý, ale s ohledem na to, jak moc můj život ovlivnili a stále ovlivňují želváci, tak je jasno. Alphas mám teprve v to-do listu a to ještě dost na dně.
Dala jsem 12 Monkeys, protože největší těšing, ale těším se i na Travelers. Alphas už jsem viděla hodně dávno, ale neutkvělo v paměti. Jen si tak matně vzpomínám, že první řada byla o dost lepší než druhá.
12 Monkeys som ešte nevidela, z Travelers som videla le zopár dielov, takže Alphas.
Želváci byli spíš hra mýho dětství než seriál, takže dneska Alphas :)
Dnes jednoznačne 12 Monkeys. Aj keď mutantské korytnačky boli v detstve pecka :D
Chtěla jsem to hodit Travelers, než jsem dolezla na konec a zjistila, že tam jsou i Opice. Takhle jsem nemohla jinak a hodila to 12 Monkeys! :)
Dnes nemôžem dať hlas nikomu inému ako Ninja korytnačkám, Turtle power!
P.S.: najlepšia úvodná znelka EVER.
Tak to je zase rozhodovanie medzi troma seriálmi. Alphas, Travelers aj 12 monkeys boli skvelé seriály, laždý z iného dôvodu. Hlas dávam nakoniec Alphas kde ma veľmi mrzel otvorený koniec.
Asi před měsícem jsem viděla pilot Travelers (který jsem měla už dlouhou dobu v seznamu chci vidět) a vůůůůbec mě to nebavilo.
Dneska hlas pro Alphas.
Matuush napsal(a):
Asi před měsícem jsem viděla pilot Travelers (který jsem měla už dlouhou dobu v seznamu chci vidět) a vůůůůbec mě to nebavilo.
Dneska hlas pro Alphas.
To mám do výzvy a už vím proč se mi do Travelers nechce :D.
Dneska rozhodně opice :D!
Nechytám se, ale přistálo mi v chci vidět 12 monkeys a Beyond a z traileru mě víc zaujalo 12 monkeys, tak jsem jim šoupla hlas :)
Dnes nehlasuju pro nikoho, ale 12 opic zamířilo do Chci vidět.
Film se mi líbil, až na jeho konec a tak trochu doufám, že se třeba v seriálu dočkám lepšího ;).
Želvy Ninja to jistí. Část hlasu jde i sladkému domečku, jestli si někdo vzpomene :D
Travelers, korytnacky su fajn a spomienka na detstvo, zbytok som nevidel 12 opic ma nejako nezaujalo ale mozno dam sancu.
12 MONKEYS
Jak může někdo hlasovat pro ty dementní želvy?
migilko napsal(a):
Jak může někdo hlasovat pro ty dementní želvy?
Njn, když jsi na nich nevyrůstal, tak to prostě nepochopíš... Stále a stále tady lidi podceňují sílu nostalgie...