Neznám ani jeden seriál, ale dva seriály mám v Chci vidět. Nakonec jsem se rozhodla a hlas dala The 4400 :)
Wow, na Alcatraz jsem úplně zapomenul a díky anketě teď mám hroznou chuť se zase mrknout.
U Continua mi sice chybí dokoukat poslední sezona, ale i tak šel hlas k nim.
andromache napsal(a):
U Continua mi sice chybí dokoukat poslední sezona, ale i tak šel hlas k nim.
Uz si celkom nepamatam co tam bolo ale posledna cast stala za to .. ani sama nevedela co vsetko bude musiet obetovat pre buducnost .. logicky to davalo zmysel a smerovalo to k tomu , ale trpke zistenie pre nu.
sandokan555 napsal(a):
Uz si celkom nepamatam co tam bolo ale posledna cast stala za to .. ani sama nevedela co vsetko bude musiet obetovat pre buducnost .. logicky to davalo zmysel a smerovalo to k tomu , ale trpke zistenie pre nu.
A já porád, proč to už pár let odkládám.. :-).
andromache napsal(a):
A já porád, proč to už pár let odkládám.. :-).
asi si ho pozriem zase cele odznovu, nech si obnovim pamat trochu. mne chyba napriklad posledna seria Falling Skys alebo The 100 alebo iZombie. Neviem preco niektore serialy proste nemam tendenciu dopozerat a niektore pozriem cele aj viac krat akurat mam za sebou 5 serii Babylonu 5.
Hlas jsem dala 4400, viděla jsem už hodně dávno a moc si to nepamatuju, ale vítězí v dnešní pro mě slabší nabídce. Na The OA a Continuum se teprve chystám.
sandokan555 napsal(a):
asi si ho pozriem zase cele odznovu, nech si obnovim pamat trochu. mne chyba napriklad posledna seria Falling Skys alebo The 100 alebo iZombie. Neviem preco niektore serialy proste nemam tendenciu dopozerat a niektore pozriem cele aj viac krat akurat mam za sebou 5 serii Babylonu 5.
Mám to stejně.. Asi bych ani nespočítala kolik posledních sérií různých seriálů se mi válí na disku...
Hlas jde The OA. Velmi povedený seriál, bylo mi líto, když skončil, ještě docela otevřeně.
To, že OA drží krok s Love, Death and Robots považuju za nejlepší věc tohoto týdne :D
4400 som svojho času pozerala, ale neutkvelo v pamäti. Hlas ide jednoznačne The OA, ktorý má naozaj veľmi zaujímavý a originálny koncept, aj keď ho asi až toľko ľudí nepozná (aspoň som nepobadala nejaký hype v našich končinách).
Vložit Alkatraz do škatulky Sci-Fi je poněkud ... odvážné. Jinak s trochou váhání OA.
Znám jen Alcatraz takže hlad jde tam. Byl to super seriál
Continuum musí vyhrát, protože cyberpunk teď jede.
Opäť ťažký výber, keď som videl všetky, ale naj sú 4400 a Continuum.
Noo, takže neviděla jsem ani jedno, do chci vidět přidala všechno a hlas nakonec dala OA. :D A super že love, death and robots je antalogie a ještě na netflixu, to nejspíš použiju do výzvy :)
Continuum, to som žral keď to bežalo. Normálne mam chuť sa do toho pustiť znova. OA malo skvelú prvú sériu ale druhú som nebol schopný dopozerať.
Himbajšůviks, to je zase sestavička :D
Nakonec teda OA, i když Alcatraz mě bavil moc a zrušením mě nasštvali. Jako dost :-))
4400 som prestala pozerať po 2. sérii, Alcatraz bol dobrý, ale hlas dávam Continuu.
Dneska opět žádný seriál nesleduji, tak hlas dám Love, Death, and Robots, protože mám seriál už delší dobu ve watch listu. :)