Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (nominace 18)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
8. 4. 2021 / 13:02:08 (před 3 roky)
off

Viděla jsem SG-1 i Pod kupolí. Ale SG-1 je moje srdcovka a první seriál, takže hlas patří sem na 100% :)

Janey T.
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 4. 2021 / 13:05:29 (před 3 roky)
off

A jéje, už je to tady :D

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 4. 2021 / 13:14:21 (před 3 roky)
off

Já hlasuju pro Orville, pilot se mi moc líbil a těším se na maraton. Picard je taky super. SG-1 jsem viděla komplet, ale srdcovka to není.

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 4. 2021 / 13:33:14 (před 3 roky)
off

snad to Picard i Orville zvládnou před Under the Dome

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
8. 4. 2021 / 13:35:20 (před 3 roky)
on

No volba je dnas zcela jasná, SG je jasná volba

kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 4. 2021 / 13:37:54 (před 3 roky)
off

Tak a je to tu znova moje č.1 Hviezdna brána, videné komplet nespočetne krát a v štyroch jazykoch :P

novoten
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 4. 2021 / 13:37:59 (před 3 roky)
off

Minuta ticha pro nás všechny fanoušky Parasyte :)

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 4. 2021 / 13:44:31 (před 3 roky)
off

Z SG-1 a Under the Dome som videla iba niekoľko náhodných dielov. Hlas dávam Picardovi.

The wheel weaves as the wheel wills.
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
8. 4. 2021 / 13:45:00 (před 3 roky)
off

No hergot. V jednom hlasování člověk neví, co by vybral a v dalším by dal aspoň tři hlasy, kdyby to šlo. Dneska opravdu těžké. SG je moje srdcovka, taktéž ST, i když Picarda jsem ještě pořád neviděla, Orville byl pro mě velice příjemné překvapení. Normálně bych dala SG, ale dneska dávám Orville, jelikož sice nemá moc velkou šanci na postup dál, ale dobře jsem se u něj bavila. Snad se brzy dočkáme té slibované třetí série.

wasirw
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
8. 4. 2021 / 13:52:17 (před 3 roky)
off

Zatial tam nebol Firefly dufam ze sa objavi.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 4. 2021 / 13:54:57 (před 3 roky)
off

Bez zaváhania SG-1 :D Dúfam, že vyhrá aj celú anketu.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
8. 4. 2021 / 14:07:15 (před 3 roky)
on

The Orville. SG-1 je srdcovka, ale ta postoupí určitě.

A teď doufám, že nikoho neurazím, ale chápete to Under the Dome? Vědí ti hlasující, že to má i druhou a bohužel i třetí sérii? Najde se tu nějaký fanoušek seriálu, který mi to objasní?

Non cuspi causa qui non debe cuspire
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
8. 4. 2021 / 14:31:27 (před 3 roky)
off

No, tak dneska si teda nevyberu (nuda/kravina/neznám), ale ať trochu srovnáme skóre - hlasuju pro Adrianne Palicki :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 4. 2021 / 14:48:06 (před 3 roky)
off

Dneska váhačka mezi Orville a Under the dome.. Ale vzhledem k faktu, že Under the Dome by to dostal jenom kvůli Rachelle, tak hlas pro Orville, který mě baví i dějově (pro mě takový o trochu víc zábavný Star Trek). A kéž bych se někdy dočkala doby, kdy někdo lidstvu kolektivně vymaže paměť a nikdo si na největší blbinu zvanou SG-1 nikdy nevzpomene :P (ano, že měli tu drzost tvrdit, že ufouni postavili pyramidy jim nezapomenu :D). Za sebe doufám, že anketu vyhraje BSG...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
8. 4. 2021 / 16:20:04 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

A teď doufám, že nikoho neurazím, ale chápete to Under the Dome? Vědí ti hlasující, že to má i druhou a bohužel i třetí sérii? Najde se tu nějaký fanoušek seriálu, který mi to objasní?

Ne že bych pro to hlasoval, ale mě naopak bavila jenom ta třetí - to už ten seriál přijal, že je to úplná konina, a nesnažil se tvářit, že ho mám brát vážně, díky čemuž to začalo aspoň trochu fungovat... :-)

Grab a lollipop on your way out.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
8. 4. 2021 / 16:40:52 (před 3 roky)
off

Picard mě bavil hodně, zato SG (jakoukoli) jsem měla maximálně jako vyplnění nudného odpoledne a ostatní seriály mě minuly. Možná ještě pár dílů Pod kupolí.
Picardovi bych přála víc hlasů :(.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 4. 2021 / 17:04:49 (před 3 roky)
off

SG1 mě ve své době nadchlo a dodnes patří k tomu hodně lepšímu, ale Picard je něčím, v co jsem vůbec nedoufal, že by ještě mohlo vzniknout - je důstojným pokračováním ST (zejména STNG), něčím jako Tři mušketýři po 40 letech (míním knihu).

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 4. 2021 / 17:05:43
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
8. 4. 2021 / 17:12:09 (před 3 roky)
off
Kolombo napsal(a):

The Orville. SG-1 je srdcovka, ale ta postoupí určitě.

Já třeba nic jiného než Under the Dome nesledoval, takže mám jasno - i jen kvůli té první sérii. Stejně jsou tyhle ankety jen orientační, vždyť tu plno lidí hlasuje pro seriály, které nikdy neviděli :)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 4. 2021 / 17:50:51 (před 3 roky)
off
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 4. 2021 / 20:55:00 (před 3 roky)
off

Teda dát mi Orville proti SG-1, že se nestydíte! Ale SG-1 to má v kapse, takže zatím podpořím Orville. (Mimochodem, neobjevilo se nějaké info o pokračování Orville?)

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Mr.Ripley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
8. 4. 2021 / 21:27:50 (před 3 roky)
off

Shrňme si to. Bez Star Treku by nikdy nebyla SG-1 a časem ani Orville. Je to taková hezká SF rovnice. :)
Under The Dome bych nejraději pohřbil někam hodně hluboko, takové pošlapání si skvělá předloha nezasloužila. První série se ještě s odřenýma ušima dala, ale ten zbytek byl k po... odvrácení zraku jinam.

Mr.Ripley
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
8. 4. 2021 / 21:40:17 (před 3 roky)
off

Dnes SG1. Aj keď je pravda, že som zvedavý ako to bude ďalej. Aj keď je to srdcovka, vyhrala zaslúžene 90tky a nedam na ňu dopustiť, tak predsa len taká BSG je kvalitatívne niekde inde.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
8. 4. 2021 / 22:12:41 (před 3 roky)
off

Hlas nemohl jít jinam než k SG1, jelikož to jsme jeli celá rodinka a viděla jsem několikrát a stále baví. Prostě srdcovka. No a Pod kupolí mám v chci vidět, ale trochu mě děsí některé místní komentáře. :D Naštěstí jsem knihu nečetla, takže by to u mě mohlo projít. Knížku přečtu až po shlédnutí seriálu a nebudu moct nadávat, že to potentili :D

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 4. 2021 / 23:13:53 (před 3 roky)
off

Bez váhania SG1 😎

The Order 1908
Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
9. 4. 2021 / 08:38:21 (před 3 roky)
off

Dneska to pro mě bylo jasné, Star Trek: Picard. :)

Mad.Awe
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
9. 4. 2021 / 08:54:20 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Hlas nemohl jít jinam než k SG1, jelikož to jsme jeli celá rodinka a viděla jsem několikrát a stále baví. Prostě srdcovka. No a Pod kupolí mám v chci vidět, ale trochu mě děsí některé místní komentáře. :D Naštěstí jsem knihu nečetla, takže by to u mě mohlo projít. Knížku přečtu až po shlédnutí seriálu a nebudu moct nadávat, že to potentili :D

já knížku nečetla a přidávám se ke kritizujícím komentářům :D pořád mi chybí už jen asi 3 díly z té 3. řady, už to ale asi nikdy nedokoukám, bylo to fakt hrozný :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
9. 4. 2021 / 13:36:55 (před 3 roky)
off
Odyssea napsal(a):

já knížku nečetla a přidávám se ke kritizujícím komentářům :D pořád mi chybí už jen asi 3 díly z té 3. řady, už to ale asi nikdy nedokoukám, bylo to fakt hrozný :D

áha, tak to se mám na co těšit :DD