Firefly dnes to ani nejde jinak.
Dneska dávám Legendy, na které se těším. Heroes Reborn jsem zatím neviděla. Firefly jsem sice viděla komplet, ale patří mezi mé neoblíbené seriály, takže tomu bych hlas nikdy nedala 😁
Tak dneska těžká volba. Poslední tři seriály znám a viděla jsem. První dva jsou v plánu. Anime miluji, ale nakonec můj hlas získává Firefly, které jsem viděla letos a dost mě to zaujalo a líbilo se :)
Legends for the win! Ten hype okolo Firefly jsem nikdy nepochopila a ani nepochopím a Věřte nevěřte pro mě není scifi v pravém slova smyslu...
Tak dnes jsem váhala mezi Věřte nevěřte a Firefly. Taky bych neřekla že Věřte nevěřte je scifi, spíš je to pro mě fantasy, když už bych to chtěla někam zařadit :) Takže Firefly. :D
There's no place, I can be,
Since I've found Serenity.
And you can't take the sky from me...
<3
Miluju Firefly, dneska to bylo easy
Z dnešní pětice jsem viděla akorát Věřte nevěřte a pochybuju že komplet. Každopádně z nostalgie tomu hlas dám. Doteď si pamatuju, jak jsme na to jako děcka potají koukaly a pak měly bojáka :DD
Věřte nevěřte. Firefly jsem neviděla, i když mám Nathana celkem ráda a Legendám dám bod ve chvíli, kdy pro mě nebudou mít v hlasování konkurenci.
Dnes jednoduché, videla som len Legendy.
Není jiná volba. Firefly
Tak dnes už to nemůže být jednodušší. Legendy vždy!
Firefly, jednoznačne. V iných výberoch by som možno dal prednosť Legendám alebo Belief ale takto určite nie.
Bebop proti Firefly! Proč?! Proč mi to děláte? ? :(
Cowboy Bebop a Firefly spolu, tak to je dobré. Zrovna Firefly se hodně inspirovala právě u Cowboy Bebop.
Tak po prvom kole, ďalšia nabitá nominácia, videl som komplet 4 seriály (všetko okrem anime) a všetky mám rad, nakoniec som zvolil neutrálne Verte neverte.
Hlas ide starej dobrej klasike Verte neverte...
Zcela jednoduše - nebylo nad čím přemýšlet - Legendy! Nedát Caity hlas, to beru jako hřích ;D!
SparkySpeirs napsal(a):
Zcela jednoduše - nebylo nad čím přemýšlet - Legendy! Nedát Caity hlas, to beru jako hřích ;D!
Přemýšlím, jestli na ni máš crush nebo je v tom něco jiného :D :D.
Dneska hlasuji pro Legends of Tomorrow. Ten seriál jsem si zamilovala, je správně šílený a zábavný. :)