Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (nominace 20)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 4. 2021 / 13:10:55 (před 3 roky)
off

Hlas patří Andromedě. SGU jsem viděla pár dílů, ale dál jsem to nedala. Ale chci tomu dát šanci. A poté se mi líbí a mám rozkoukanou Andromedu. Takže hlas patří sem. :)

Janey T.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 4. 2021 / 13:12:16 (před 3 roky)
off

Tady není o čem, Lost.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 4. 2021 / 13:12:52 (před 3 roky)
off

Hlas dávám 666, sice žádná hitparáda, ale Losty jsem ještě neviděla.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 4. 2021 / 13:14:21 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Hlas patří Andromedě. SGU jsem viděla pár dílů, ale dál jsem to nedala. Ale chci tomu dát šanci.

Nedělej to, ušetříš si několik hrozných hodin života.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
10. 4. 2021 / 13:33:19 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Hlas patří Andromedě. SGU jsem viděla pár dílů, ale dál jsem to nedala. Ale chci tomu dát šanci. A poté se mi líbí a mám rozkoukanou Andromedu. Takže hlas patří sem. :)

Tak třeba já tě zase v dokoukání SGU podpořím. Nevím, kdy jsi ty díly viděla, ale já jsem třeba pár let počkala, změnil se mi i trochu vkus, oceňuju teď i psychologičtější věci a najednou je pro mě SGU top nedoceněnej seriál. A ještě jedna rada, je to sice divný, když to patří do SG, ale zkus se odprostit od toho, že to je Stargate :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 4. 2021 / 14:07:59 (před 3 roky)
off

Jasna vec a to Strateni. Dnes celkom lahke rozhodovanie.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
10. 4. 2021 / 14:10:12 (před 3 roky)
off

Chvíli jsem přemýšlela, co na úvodní fotce dělá sakra Hercules, než mi došlo, že to asi bude Andromeda :D. Takže můj hlas šel tam. Zbytek jsem beztak ani buď neviděla, nebo nebavil (že jo, Losti).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2021 / 14:24:42 (před 3 roky)
off

Dnes jedině doctor Rush, SGU byla jediná SG věc, kterou jsem opravdu sledovala.

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
10. 4. 2021 / 14:43:45 (před 3 roky)
off

Tak ač jsem čekala že to úplně nedopadne, dala jsem hlas Andromedě :D Stargate Ubiverse viděno, celkem se mi i líbilo, ale není to ončo :D Tady by šel hlas jen Rushovi a to je mááálo :D

For crying out loud!
Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
10. 4. 2021 / 14:50:43 (před 3 roky)
off
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
10. 4. 2021 / 14:50:47 (před 3 roky)
off
Odyssea napsal(a):

oceňuju teď i psychologičtější věci a najednou je pro mě SGU top nedoceněnej seriál. A ještě jedna rada, je to sice divný, když to patří do SG, ale zkus se odprostit od toho, že to je Stargate :D

Nope, furt stejný odpad, co si na vážné sci-fi jen hraje :)

Jediný klad vzniku SGU je, že mohlo vzniknout tohle video :))
(nutno dokoukat opravdu až do konce)
https://www.youtube.com/watch?v=JDXZY7rvEdA

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
10. 4. 2021 / 14:55:31 (před 3 roky)
off
Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 4. 2021 / 14:58:08 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

SGU za to stojí. :) Rozjezd je pomalejší, ale pak to stojí za to. Třeba 1x08 Time je za mě naprosto TOP SG :)
Dneska jasné SGU.

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
10. 4. 2021 / 15:02:26 (před 3 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Tak třeba já tě zase v dokoukání SGU podpořím. Nevím, kdy jsi ty díly viděla, ale já jsem třeba pár let počkala, změnil se mi i trochu vkus, oceňuju teď i psychologičtější věci a najednou je pro mě SGU top nedoceněnej seriál. A ještě jedna rada, je to sice divný, když to patří do SG, ale zkus se odprostit od toho, že to je Stargate :D

S týmto presne súhlasím. Je to iné, je to viac pomalšie a vážnejšie, je to menej o vesmíre a dobrodružstvách a viac o psychológii postáv hodených do bezvýchodiskovej situácie v cudzom svete. Viac temné a reálne. Ale keď neočakávaš klasický SG, tak ťa to chytí. Hlavne kvôli skvelému Robertovi Carlylovi.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
10. 4. 2021 / 15:24:50 (před 3 roky)
off

Dneska za mě Lost :) Překvapuje, kolikáté anime už tu je v nabídce, netušil jsem, že jsou tak populární i u nás :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 4. 2021 / 15:27:46 (před 3 roky)
off
jukab napsal(a):

Dneska za mě Lost :) Překvapuje, kolikáté anime už tu je v nabídce, netušil jsem, že jsou tak populární i u nás :)

Myslím, že všechny nebo skoro všechny se tam dostaly v rámci toho +10 (100+10), takže nejlepší průměrné hodnocení bez ohledu na počet hodnocení :))

Janey T
10. 4. 2021 / 15:38:35 (před 3 roky)
off
Nevada napsal(a):

Nedělej to, ušetříš si několik hrozných hodin života.

Už jsem to zkoušela třikrát a stále se nemohu dokopat dokoukat celé. Uvidíme no.

Janey T.
Janey T
10. 4. 2021 / 15:40:29 (před 3 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Díky za radu a až se dokopu tak to zkusím. Naposledy jsem si první díl pustila před Vánoci a dál to nešlo. Ale i tak to nevzdám. :) :D

Janey T.
Janey T
10. 4. 2021 / 15:42:13 (před 3 roky)
off
Sheerwood napsal(a):

SGU za to stojí. :) Rozjezd je pomalejší, ale pak to stojí za to. Třeba 1x08 Time je za mě naprosto TOP SG :)
Dneska jasné SGU.

Právě z více zdrojů jsem slyšela, že ten rozjezd je horší. A pak to stojí za to. Takže si najdu čas začátek překonat a dám to taky. :)

Janey T.
ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
10. 4. 2021 / 15:57:03 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Právě z více zdrojů jsem slyšela, že ten rozjezd je horší. A pak to stojí za to. Takže si najdu čas začátek překonat a dám to taky. :)

No, oni nejspíš chtěli zdůraznit, že tentokrát mají postavy i chyby, akorát to přehnali a prvních asi devět dílů vidíš v podstatě jenom ty chyby, ale nakonec to není až taková banda blbců... ;-)

Grab a lollipop on your way out.
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
10. 4. 2021 / 16:23:42 (před 3 roky)
off

Tak dnes nič moc výber, tak SGU. Hlavný problém SGU je, že nechali prepojenie so Zemou. Blbé prevteľovanie to zničilo.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
10. 4. 2021 / 17:36:54 (před 3 roky)
off

Ztraceni ❤️

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
10. 4. 2021 / 21:39:14 (před 3 roky)
off

herkules moc scifi nie je 😀 a keďže vrát nie je nikdy dosť, tak hlas ide SGU 😎

The Order 1908
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
10. 4. 2021 / 22:03:07 (před 3 roky)
off

Hlas pro Lost. Byl to pro mě takový start do světa seriálů. Lost, Heroes a Prison break. Takže už jen z nostalgie (a taky jsem to jediné z nabídky viděla 😀), i když z těch tří seriálů byl Lost pro mě nejslabší.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 4. 2021 / 00:51:48 (před 3 roky)
off

Lost je sice z tohoto výběru nejlepší seriál, ale Sci-Fi to opět moc není. Asi bych měl dát hlas SGU, ale volím Andromedu - ač jednoznačně polosračku s podivným obsazením a scénáristickým "úhybem" v posledních řadách. Bavila mě ve své době víc. No ale tak jako tak, Roddenberryho rukopis je nezaměnitelný.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 4. 2021 / 10:53:51 (před 3 roky)
off

Lost má fakt pitomé pozdější série a hloupý konec, že i přes zajímavý začátek mu hlas s čistým svědomím dát nemůžu. SGU mě zatím moc neoslovilo, tak to dneska hodím Andromedě.

Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
11. 4. 2021 / 14:16:57 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Lost je sice z tohoto výběru nejlepší seriál, ale Sci-Fi to opět moc není. Asi bych měl dát hlas SGU, ale volím Andromedu - ač jednoznačně polosračku s podivným obsazením a scénáristickým "úhybem" v posledních řadách. Bavila mě ve své době víc. No ale tak jako tak, Roddenberryho rukopis je nezaměnitelný.

Přesně, ve své době byla Andromeda moje srdcovka..čekala jsem že budu totál za outsideea jako poslední dobou v každé anketě..ale očividně Lost nechytli víc lidí..

Možná jednou..naděje žije dál ( pun intended)

Gabka