Tak dneska je to bez přemýšlení :) Viděla jsem Star-Crossed i Believe, ale Smallville vítězí na plné čáře.
Znám a viděla jsem nějaké díly Smallville a Rodinu Smolíků, přesto se mi víc líbí a radši se podívám kompletně na celý seriál Smallville, takže hlas patří sem. :)
Je len jeden seriál ktorý by som uprednostnil pred Smallville keďže ho mám v TOP 10 na druhom mieste takže hlas je jasný...
Miazgovci for the win 😏
Wayward Pines, přeci :-)
Fuha, celkom silne kafe dnes, ale tu vyhrava jednoznacne Smallville.
...možná by nebylo před další tematickou anketou od věci, kdyby byly definované meze žánru a jim se přizpůsobil výběr. Na Sci-Fi poměrně slušně ujíždím, ale nikoli nepodstatnou část seriálů v anketě bych tematicky řadil jinam - ne, že by v nich nebyly Sci-Fi prvky, ale nejsou žánrově čisté (nebo alespoň většinově odpovídající zaměření) ani náhodou a to je škoda, protože to výrazně ovlivňuje průběh ankety.
Dnes Wayward Pines
Dnes nostalgie jako 🐖
'Že jsem si , já nešťastná, nevzala Pištu Hufnágla' 😄
Viděla jsem 3 z dnešní pětky.
Star-crossed jsem úplně zapomněla že existoval. :D Tenkrát jsem koukala kvůli hlavnímu představiteli a jako něco se mi vybavilo, když jsem viděla plakát, ale o žádnou srdcovku teda nejde.
Smolíkovi jsme čučeli celá famílie, to je nostalgie jako víte co. :D
No ale hlas dávám Smallville, jelikož na ten koukám pořád dokola a je to z tohohle výběru největší srdcovka. :)