Jeden ze seriálů mého dětství, i když jsem ho nikdy nežrala tak moc jako Čarodějky, Buffy, Dawsona a Gilmorky. Ale tím, že to tehdy na Nově běželo, se to prostě dostalo do povědomí :)
Ani nevím, jestli jsem seriál někdy viděla komplet, ale myslím, že jsem v telce viděla určitě většinu dílů. Nikdy mě nezajímala Liz s Maxem, naopak jsem měla moc ráda Marii a Michaela, Brendan Fehr byl tehdy moje malá posedlost :)
Zrušili to celkem brzy, už ani nevím, jaký měl seriál konec.
Moja srdcová záležitosť, dlhé letné večery, prázdniny, nemecký satelit, hudba Dido, Nelly Furtado.. Staré zlaté časy. Roswell, Charmed, zlatá éra. Nie tie katastrofálne nové verzie, ktoré týmto pôvodným nesiahajú ani na päty. Tie seriály mali dušu a srdce a atmosféru.
Tak tohle je hodně nostalgická záležitost, na takovýchle seriálem jsem vyrůstala. :) Do Maxe jsem byla totálně zaláskovaná. :D Vůbec si nedokážu vybavit konec seriálu, každopádně mě hodně bavil.
Na Roswell jsem stará, takže mě minul. Ale koukám, že Katherine Heigl je docela matadorka.
Vím, že jsem pár dílů asi viděla v televizi kvůli Shiri Appleby, kterou jsem si pamatovala jako potížistku Taru z Xeny, ale jako takový mě ten seriál vlastně vůbec nezaujal... Asi mě nezaujal tak moc, že si vůbec nepamatuju, že tam hrála i Izzie Stevens :-). Jediné, co mi utkvělo z celého seriálu je coby znělka použitá písnička od Dido...
andromache napsal(a):
Vím, že jsem pár dílů asi viděla v televizi kvůli Shiri Appleby, kterou jsem si pamatovala jako potížistku Taru z Xeny, ale jako takový mě ten seriál vlastně vůbec nezaujal... Asi mě nezaujal tak moc, že si vůbec nepamatuju, že tam hrála i Izzie Stevens :-). Jediné, co mi utkvělo z celého seriálu je coby znělka použitá písnička od Dido...
Sme na tom podobne, videla som pár častí, ale žeby ma to nejak zaujalo sa povedať nedá.
phoboska napsal(a):
Sme na tom podobne, videla som pár častí, ale žeby ma to nejak zaujalo sa povedať nedá.
Jojo, ufouni a ještě přeslazení ufouni nějak asi nebudou náš žánr :-).
Já měla Roswell opravdu ráda, Jason Behr sice působil trochu jako herecké dřevo, ale tím spíš jsem mu toho emzáka věřila.:D Napínavá první série byla s přehledem nejlepší, pak se tam začala řešit ta zápletka s králem a to už působilo trochu bizarně, ale pořád dobrý. Jasně, pořád to byl teenage seriál, ale dost se mi líbila atmosféra, soundtrack k Roswell mám pořád mezi oblíbenými alby. Viděla jsem kousek prvního dílu k novému seriálu, ale to už pro mě byla ztráta času.
andromache napsal(a):
Jojo, ufouni a ještě přeslazení ufouni nějak asi nebudou náš žánr :-).
Tak ufóni sú môj žáner, ale nie ten druh :D
phoboska napsal(a):
Tak ufóni sú môj žáner, ale nie ten druh :D
Dobře, tak přeslazení ufouni :D. Což je přesně tenhle druh :D.
Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. A ačkoliv skončil celkem brzy, konec má úctyhodný.
Já naopak konec seriálu nezapomenu snad nikdy, protože se mi hodně líbil. Seriál byl skvělý, dodnes mě mrzí, že se dočkal jen tří sérií. Ale na druhou stranu aspoň neztrácel na kvalitě. Každá série měla pár skvělých momentů a zvratů. Ústřední dvojici jsem nikdy tolik nežrala, ale Maria a Michael, to byla jiná. :D
Jo Michael v téhle verzi byl borec... Ten novej, to je děs, tak jako celej seriál. Já se sám čudoval, že jsem zvládl celou prví sérii... na rozdíl od původního seriálu, který jsem v mládí skoukl celej.
ragelly napsal(a):
...naopak jsem měla moc ráda Marii a Michaela, Brendan Fehr byl tehdy moje malá posedlost :)
Zrušili to celkem brzy, už ani nevím, jaký měl seriál konec.
Tak to jsme na tom podobně. Já si ještě pamatuju, že jsem nesnášela Tess a že jsem měla ráda i dvojici Isabel a Jesse. Ale mívám to tak u seriálů často, že hlavní dvojice mi není tak sympatická, jako některé vedlejší.