Diskuze k článku Batwoman přeobsazuje Kate Kane
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 3. 2021 / 16:09:13 (před 3 roky)
off

Moje láska z Kryptonu... Jsem rád, že Ruby ty její manýry odejít a hned se vracet nevyšly... :)

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 3. 2021 / 16:09:44 (před 3 roky)
off

Momééént. Jen si udělám popcorn. Ok. Zábava začíná. Teď budeme sledovat, jak pročerní aktivisté roztrhají bílou Batwoman na kusy. Odsoudí scénaristy, jak si můžou dovolit vyhodit černou herečku a po dvou dílech třetí řady oznámí, že seriál neprodlouží.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 3. 2021 / 16:15:46 (před 3 roky)
off
CrazyGeek napsal(a):

Momééént. Jen si udělám popcorn. Ok. Zábava začíná. Teď budeme sledovat, jak pročerní aktivisté roztrhají bílou Batwoman na kusy. Odsoudí scénaristy, jak si můžou dovolit vyhodit černou herečku a po dvou dílech třetí řady oznámí, že seriál neprodlouží.

Já to pochopil, že tam budou obě, nebo to ne? :O Že se vátí stará Kate, ale i ta aktuální tam zůstane... I když asi to dává smysl, že nebudou dvě. Tak to bude sranda. :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 3. 2021 / 16:18:29 (před 3 roky)
off

Ten clanok je nejaky popleteny , teda alebo som iba ja no som to celkom nepochopil, viem ze Ruby preobsadili tou ciernou batwoman a teraz tu ciernu preobsadzuju za tu bloncku?

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 3. 2021 / 16:19:06
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 3. 2021 / 16:42:30 (před 3 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Já to pochopil, že tam budou obě, nebo to ne? :O Že se vátí stará Kate, ale i ta aktuální tam zůstane... I když asi to dává smysl, že nebudou dvě. Tak to bude sranda. :D

Já si ale fakt ten popcorn udělal. Nechci ztrácet čas teoretizováním o tom, jak to udělají. Poslední, co k tomuhle napíšu bude tohle.

Takhle to dopadá, když místo kvalitních hereček v první řadě hledáte někoho, kdo je LGBT vhodný, aby to znělo pěkně v propagaci. Fascinující, jak se to otočilo proti nim.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 3. 2021 / 16:46:55 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Ten clanok je nejaky popleteny , teda alebo som iba ja no som to celkom nepochopil, viem ze Ruby preobsadili tou ciernou batwoman a teraz tu ciernu preobsadzuju za tu bloncku?

Ta nová Batwoman je jiná postava - Ryan Wilder. Původní postava se jmenuje Kate Kane, kterou hrála Ruby a teď ji bude hrát jiná herečka.

Takže dříve Kate = Batwoman, ve druhé sérii Ryan = Batwoman. Kate se vrátí jako Kate (s jinou herečkou), ale nebude už Batwoman.

SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 3. 2021 / 17:12:08 (před 3 roky)
off

Wallis Day, jediný důvod, proč jsem Krypton dokoukala, teď bude v Batwoman?! Asi se na ni přece jenom dostane dříve než jsem čekala...

What the fork?!
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 3. 2021 / 17:19:53 (před 3 roky)
off

Toto je přesně ta chvilka, kdy stačí jediná herečka k tomu, abych se na jinak totálně odpadní seriál znovu vhrnul a dal mu druhou šanci :D

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 3. 2021 / 17:48:00 (před 3 roky)
off

Héééj, Nyssa-Vex se vrací :-). Me likey.. Já nakonec tu Batwoman ještě dokoukám, už jenom kvůli Wallis. A doufám, že nová Kate bude mít nějaký pořádný lesbický románek, který se mi v Kryptonu pro Wallis nesplnil...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
22. 3. 2021 / 17:48:01 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ta nová Batwoman je jiná postava - Ryan Wilder. Původní postava se jmenuje Kate Kane, kterou hrála Ruby a teď ji bude hrát jiná herečka.

Takže dříve Kate = Batwoman, ve druhé sérii Ryan = Batwoman. Kate se vrátí jako Kate (s jinou herečkou), ale nebude už Batwoman.

V tom aby se černej vyznal ;-)

Vegen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 3. 2021 / 18:41:02 (před 3 roky)
off
Radim.Winiarski napsal(a):

Toto je přesně ta chvilka, kdy stačí jediná herečka k tomu, abych se na jinak totálně odpadní seriál znovu vhrnul a dal mu druhou šanci :D

Mluvíš mi z duše, já dal 5 epizod původně, ale teď to dotáhnu :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 3. 2021 / 21:15:29 (před 3 roky)
off

O přeobsazení se spekulovalo už minimálně měsíc, kdy Nancy Drews vyšťouraly, že ji má celý cast ve sledovaných na insta. :D

Každopádně nevím, co si o tom mám myslet po loňském velkém haló v podobě "Kate nepřeobsadíme, uděláme novou Batwoman" ...

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2021 / 16:00:12 (před 3 roky)
off
Matuush napsal(a):

O přeobsazení se spekulovalo už minimálně měsíc, kdy Nancy Drews vyšťouraly, že ji má celý cast ve sledovaných na insta. :D

Každopádně nevím, co si o tom mám myslet po loňském velkém haló v podobě "Kate nepřeobsadíme, uděláme novou Batwoman" ...

Další kolo internetových Nancy Drews :D? Ach bohové :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.