Kromě Castle a jeho hlavního představitele a GoT, no takhle bych asi nehlasoval. Možná tak ještě TBBT.
U "drama" mam asi jiné představy. Castle je kriminálka křížená s komedií (nebo řekněme, je to hodně odlehčené), Supernatural a VD jako "drama"? :D Fakt si hryžu nehty nervozitou při každému dílu teda..
Supernatural jako nejlepší sci-fi/fantasy? Lol? WTF? Ne, že by to nebyl dobrej seriál, ale za prvé je kapku za zenitem (kapku hodně) a za druhé existují věci jako Fringe, třebas..
BB jako nejlepší novinka je prostě smutný, sice na to koukam a neni to špatné, ale prostě tohle ocenění je fakt smutný..
A nominace PLL jako "drama" na kabelovce. :D Heh, to protože tam neni kategorie "kids drama" ne?
Jako, hustý prostě.
Mescalamba napsal(a):
Supernatural jako nejlepší sci-fi/fantasy? Lol? WTF? Ne, že by to nebyl dobrej seriál, ale za prvé je kapku za zenitem (kapku hodně) a za druhé existují věci jako Fringe, třebas..
Teda já mam hodně ráda ty seriály oba, ale když to bereš takhle, tak musíš uznat, že i Fringe už je značně za zenitem..:D
Aj mňa tie výsledky prekvapili, vo sci-fi/fantasy som skôr čakal úspech The Walking dead, ale no čo už.
Ale Castle mi nepripadá ako najlepší dramatický seriál, sú aj lepšie než on.
Jediný, co mě vážně nepotěšilo, je výhra Beauty and the Beast a The New Normal, naopak mě překvapila výhra Awkward. :)
Ale je to People's Choice zas... jeden člověk tam může klikat kolikrát denně, i tím se trochu ubírá na objektivitě, takže ty výsledky beru vždycky trochu s nadhledem :D
Tí, ktorí tu nechápete výhru Supernaturalu (druhý rok po sebe v sci-fi, vlani aj najlepšia dráma), očividne nepoznáte jeho fanúšikov. Mám také tušenie, že keby v kategórii hercov neboli nominovaní aj Jensen aj Jared, čo dosť rozdelilo hlasy, Nathan by asi nevyhral. Netvrdím, či je to správne alebo nie, ale keď sa dá hlasovať viackrát, je tak 90% možnosť, že bez ohľadu na súpera vyhrá Supernatural :D
Nejlepší drama Beauty and the Beast? Když to vidím, dál číst nemusím :(
Hele, tedka jsem se koukala na peopleschoice.com a tam byla jako favourite premium cable TV show označená True blood,ne Game of thrones, tak nevim :)
TrueMaggie napsal(a):
Hele, tedka jsem se koukala na peopleschoice.com a tam byla jako favourite premium cable TV show označená True blood,ne Game of thrones, tak nevim :)
máš pravdu, asi jsem tu poslední nepřekontroloval, když jsem kopíroval tabulku nad ní a jen jsem do ní naházel text... byla jedna ráno :D opravím
Gratulace pro Castla, Supernatural, TBBT a samozřejmě asi to největší pro Leverage. Oni si to zaslouží.
amelia.cz napsal(a):
Gratulace pro Castla, Supernatural, TBBT a samozřejmě asi to největší pro Leverage. Oni si to zaslouží.
pravda.. ešte keby vyhrala Stana a HIMYM bolo by to naj <3
amelia.cz napsal(a):
Naprostý souhlas.
Leverage mi bude hodně, ale opravdu hodně, chybět :(
Britney nevystupovala.
Mummy napsal(a):
Tí, ktorí tu nechápete výhru Supernaturalu (druhý rok po sebe v sci-fi, vlani aj najlepšia dráma), očividne nepoznáte jeho fanúšikov. Mám také tušenie, že keby v kategórii hercov neboli nominovaní aj Jensen aj Jared, čo dosť rozdelilo hlasy, Nathan by asi nevyhral. Netvrdím, či je to správne alebo nie, ale keď sa dá hlasovať viackrát, je tak 90% možnosť, že bez ohľadu na súpera vyhrá Supernatural :D
Jojo, fanoušci Supernatural (hlavně ti američtí) jsou vážně dost..zapálení. :D
Já jsem hrozně ráda, že se The New Normal chytilo. TBBT má první místo zasloužené. Co se týče Supernatural, mám tenhle seriál hodně ráda, ale věřím, že naprosto nejlepší nebude. Ovšem fanynky - ženský rod záměrně - jsou pečlivé a zdá se, že si daly práci.
tak teda vyhrál můj favorit jev fillion a tbbt a v dramatu si nejsem jistá, jestli jsem hlasovala pro castla nebo bones, když ale pominu pro mě nepochopitelné úspěchy glee, nejvíc mě překvapilo vítězství awkward. první řada byla sice skvělá, ale ta druhá už byla hodně slabá.