Seriály podle knižní předlohy jsou poslední dobou docela v oblibě, takže tady je pár takových, co nemá tolik hodnocení. Snad se vám bude výběr líbit.
A pokud ještě nemáte splněno v seriálové výzvě, tak tady je přehled všech seriálů z 5+1
Ačkoli se snažím, tak podobnost mezi looking for alaska a des tam prostě nevidím :D ale oba byly dobrý
eliska krejci napsal(a):
Ačkoli se snažím, tak podobnost mezi looking for alaska a des tam prostě nevidím :D ale oba byly dobrý
Hlavne že byly dobrý :DDD Ako po pravde nič ma k tomu seriálu nevedelo napadnúť, tak som sa tu držal motta proste podľa témy, seriály podle knih som nejaké dal a neriešil som no :DDD Možno aj ten Des niekoho zaujme vďaka tomuto :DDD
Pajky napsal(a):
Seriály podle knižní předlohy jsou poslední dobou docela v oblibě, takže tady je pár takových, co nemá tolik hodnocení. Snad se vám bude výběr líbit.
A pokud ještě nemáte splněno v seriálové výzvě, tak tady je přehled všech seriálů z 5+1
A kde je Expanse (podľa kníh Jamesa S.A. Coreyho)
Hurvi napsal(a):
A kde je Expanse (podľa kníh Jamesa S.A. Coreyho)
554 hodnocení není zrovna opomíjený seriál...
24ron24 napsal(a):
Hlavne že byly dobrý :DDD Ako po pravde nič ma k tomu seriálu nevedelo napadnúť, tak som sa tu držal motta proste podľa témy, seriály podle knih som nejaké dal a neriešil som no :DDD Možno aj ten Des niekoho zaujme vďaka tomuto :DDD
První dva, co by mě jako podobné napadly, by byly Sex Education (Aljaška a Miles v lecčem připomínají Maeve a Otise) a pak 13 Reasons Why (dívka s nešťastným životem, její kamarád outsider se do ní zakouká, ale nečeká je happyend).
tommmyk napsal(a):
První dva, co by mě jako podobné napadly, by byly Sex Education (Aljaška a Miles v lecčem připomínají Maeve a Otise) a pak 13 Reasons Why (dívka s nešťastným životem, její kamarád outsider se do ní zakouká, ale nečeká je happyend).
No vidíš to, tak sa niečo vymyslelo teda :P
tak ja si pridávam do zoznamu Stellu a She-Ra...zvyšok mám zhliadnutý =D
Překvapuje mě že tu není Virgin River, Bones, Rizzoli a Isles, nebo třeba Sweet Magnolias, Nancy Drew..
Jessica Angell napsal(a):
Překvapuje mě že tu není Virgin River, Bones, Rizzoli a Isles, nebo třeba Sweet Magnolias, Nancy Drew..
"Zřejmě už nepřekvapí, že i tentokrát byl důležitým faktorem pro výběr počet hodnocení v naší databázi a hranice pro opomíjený seriál byla stanovena stejně jako minule pouze na 200 hodnocení."
[citace=Gabik.029][/citace]
V pohodě, byli to jen návrhy kdyby někdo neměl na co koukat
Jessica Angell napsal(a):
V pohodě, byli to jen návrhy kdyby někdo neměl na co koukat
Já tam měla původně Gentleman Jack, ale pak jsem zkoukla She-Ru a ta měla ještě míň hodnocení, tak jsem si to vyměnila a sepsala tohle. Výběr je veliký, seriálů podle knížek je hodně.