Diskuze k článku Ally McBeal se chystá zpět do soudní síně
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 3. 2021 / 18:25:15 (před 3 roky)
off

No šup sem s tim :) Popojedem, ať už je to tady. Hlavně ať si to udrží tu potrhlou atmosféru.

Akorát mě teda trochu děsí to, jak bude Calista vypadat. Už tehdá to byla šílená anorektička, a teď to není o moc lepší.

Lukáš Dvorský
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
26. 3. 2021 / 18:43:00 (před 3 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

No šup sem s tim :) Popojedem, ať už je to tady. Hlavně ať si to udrží tu potrhlou atmosféru.

Akorát mě teda trochu děsí to, jak bude Calista vypadat. Už tehdá to byla šílená anorektička, a teď to není o moc lepší.

Calista se spravila. V 5. serii na tom zacala byt lepe a v B&S a Supergirl vypadala naprosto normalne, navic priznala, ze trpela anorexii a uz se z toho vylizala. Spis se desim toho, ze kdyz to nebude mit na starosti Kelley, tak to bude prusvih. Kor kdyz v 5. serii uz to nemel na starosti jen on, zacala to byt mizerie... Ale v pokracovani jsem doufal dlouho, hlavne at se vrati vic stalic a Downey by taky potesil, mohl by to udelat uz jenom z toho duvodu, aby si napravil reputaci v serialu, kterym vlastne cely serial znicil...

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
26. 3. 2021 / 18:45:09 (před 3 roky)
off

No já jsem trochu na rozpacích. Samozřejmě seriály, které se teď vrací mám ráda. Je logické, že ty co byli populární a třeba se ne úplně dobře zakončily se chtějí vrátit, ale občas mi to vracení se přijde křečovité. Viz třeba Sex ve městě. Tam bych si řekla, mám 4 postavy, které celý seriál nesly. Mám. Můžu točit. Nemám. Kašlu na to. Beverly Hills, byl ohromný úspěch a všude to frčelo. Řekne to dnes někomu něco víc? Asi moc ne. Ač mě to trhá srdce, tak nevím ani jestli bych se chtěla podívat na něco ze světa Hvězdné brány, kde by byl původní tým, ale neúplný. V roce 2019 to vypadalo nadějně. Rick i Amanda mluvili o tom, že by se něco eventuálně mohlo vyskytnout a že by do toho šli. Ale pak přišel covid a všechno šlo do háje. I když teď se zase o něčem začíná mluvit, ale jak víme, tak Rick nemládne, a jelikož poslední dobou ani nepíše na svůj web, tak ani není náznak jak na tom teď aktuálně je. A když už jsme u té Ally. Pro mě měl seriál největší kouzlo, když tam byl Downey. Otázka, jestli s ním počítají, je myslím relevantní, protože po jeho odejití to šlo do kopru. Ale ta chemie tam byla tenkrát. Bude tam i dnes?

For crying out loud!
Hitchhiker
26. 3. 2021 / 18:50:29 (před 3 roky)
off
Lukáš Dvorský napsal(a):

Calista se spravila. V 5. serii na tom zacala byt lepe a v B&S a Supergirl vypadala naprosto normalne, navic priznala, ze trpela anorexii a uz se z toho vylizala. Spis se desim toho, ze kdyz to nebude mit na starosti Kelley, tak to bude prusvih. Kor kdyz v 5. serii uz to nemel na starosti jen on, zacala to byt mizerie... Ale v pokracovani jsem doufal dlouho, hlavne at se vrati vic stalic a Downey by taky potesil, mohl by to udelat uz jenom z toho duvodu, aby si napravil reputaci v serialu, kterym vlastne cely serial znicil...

Taky mě napadá, že co odešel od Marvelu tak se mu u filmu moc nedaří (jemně řečeno), tak třeba by i rád skočil po seriálu :) a Fish s Piškotem by mě hrozně potěšili. Otázka jestli by do toho šla Lucy. Ale snad by se nechala nalákat. Ve Why Women kills byla skvělá :)

For crying out loud!
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 3. 2021 / 18:50:33 (před 3 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Pro mě měl seriál největší kouzlo, když tam byl Downey. Otázka, jestli s ním počítají, je myslím relevantní, protože po jeho odejití to šlo do kopru. Ale ta chemie tam byla tenkrát.

Naprostý souhlas. Do té doby jsem ho jako herce neznala, ale tady v té roli se mi hrozně zalíbil a s Ally měl skutečně parádní chemii. Bon Jovi potom? Bleh.

Hitchhiker
26. 3. 2021 / 18:52:21 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Naprostý souhlas. Do té doby jsem ho jako herce neznala, ale tady v té roli se mi hrozně zalíbil a s Ally měl skutečně parádní chemii. Bon Jovi potom? Bleh.

To už si ani nepamatuju, že tam vůbec byl :D

For crying out loud!
Desperate houseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 3. 2021 / 18:53:45 (před 3 roky)
off

Asi Ally budu muset použít do Výzvy, vzhledem k tomu že z pavouka jsem skoro všechno viděl, a moc jsem nebyl nadšený když sem se tu dočet, že poslední řada je nanic kvůli odchodům postav a těm anorexickým předbíháním :D Tak super, že je naděje na zlepšení.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
26. 3. 2021 / 18:56:40 (před 3 roky)
off
Hitchhiker napsal(a):

Taky mě napadá, že co odešel od Marvelu tak se mu u filmu moc nedaří (jemně řečeno), tak třeba by i rád skočil po seriálu :) a Fish s Piškotem by mě hrozně potěšili. Otázka jestli by do toho šla Lucy. Ale snad by se nechala nalákat. Ve Why Women kills byla skvělá :)

Sice nedaří, ale finančně by asi i tak dokázal sérii pěkně zruinovat :) Tak možná nějakou hostovačku do jednoho dílu by rozpočet mohl zvládnout. Ale je otázka, jak se třeba on sám staví k seriálu po těch letech, když ho vlastně vyhodili, jestli dokázal vůbec příjmout svou chybu...

Ono těch známých tváří byla v seriálu kupa, Lucy Liu asi taky nebude zadarmo :) Třeba se nechají zlákat nostalgií, a sleví ze svých obvyklých požadavků :D

Hitchhiker
26. 3. 2021 / 19:04:30 (před 3 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Ale je otázka, jak se třeba on sám staví k seriálu po těch letech, když ho vlastně vyhodili, jestli dokázal vůbec příjmout svou chybu...

Myslím, že tím jak se z toho vyhrabal, se s tím nějak srovnal a uznal že si za to mohl jen a jen sám. Vždyť dostal druhou šanci, pokud si dobře pamatuju a promarnil. Taky to byla jiná situace, než třeba se Sheenem, který po vyhazovu kydal špínu na všechny strany. No prachy, ty tady asi budou hrát roli. To je fakt :D

For crying out loud!
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
26. 3. 2021 / 22:29:05 (před 3 roky)
off

Nope nopity nope... Na klasiky se nesahá!

Bored now...
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 3. 2021 / 11:18:52 (před 3 roky)
off

Ano prosím! Ally je super a vůbec by mi nevadilo vidět jak se jí daří v pozdější fázi života. :) A kdyby se tam objevil i Larry? To bych spadla ze židle a pak radostí pobíhala jako blázen :D