Diskuze k článku Vánoce v seriálech
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
23. 12. 2012 / 14:37:15 (před 11 roky)
off

a obdarujeme své kamarády viz. legendární díl bbt s ubrouskem :)
jinak pěkný fotočlánek :)

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
24. 12. 2012 / 10:00:27 (před 11 roky)
off

Já strašně zbožňuju Parkerovou z té vánoční epizody Leverage (3x14), protože tam je naprosto k sežrání... :-D Jinak vždycky pravidelně okolo Vánoc koukám na speciály Eureky, Warehouse 13 a Haven. :-) No a ještě jsem z těch deseti uvedených viděl vánoční díl New Girl a teď tu poslední epizodu NCIS: LA. :-)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
24. 12. 2012 / 10:38:00 (před 11 roky)
on

No já se kouknul včerodneska :) vánoční díly Eureky a Warehouse 13

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
zipacna
Autor článku | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
24. 12. 2012 / 10:53:25 (před 11 roky)
off
Furiant napsal(a):

Já strašně zbožňuju Parkerovou z té vánoční epizody Leverage (3x14), protože tam je naprosto k sežrání... :-D

Já miluju Parkerovou v každém díle. Za prvé protože je to pěkná baba a potom ty její nechápavé obličeje... :) Jinak tu Eureku a Warehouse 13 jsem sám ještě neviděl.

Aby tě sežral velkej pes!
Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
24. 12. 2012 / 11:55:30 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Já miluju Parkerovou v každém díle. Za prvé protože je to pěkná baba a potom ty její nechápavé obličeje... :) Jinak tu Eureku a Warehouse 13 jsem sám ještě neviděl.

Jojo, ona je všude skvělá, ale v tom vánočním díle je ještě víc roztomilejší než kdy jindy. :-D A na Eureku a W13 se podívej, minimálně Eureka má ty vánoční speciály fakt dobrý... pro někoho až moc přeslazený, ale mě to fakt naladí na takovou tu vánoční atmosféru. :-D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
24. 12. 2012 / 13:50:39 (před 11 roky)
off

New girl, Leverage, Doctor, Heueka, NCIS: LA a další. Jo vy víte jak člověka potěšit. Hezké svátky.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Florence
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 12. 2012 / 16:06:54 (před 11 roky)
off

Jééé... vidím, že mám v koukání ještě, co dohánět. Děkuji za tenhle článek :)