a obdarujeme své kamarády viz. legendární díl bbt s ubrouskem :)
jinak pěkný fotočlánek :)
Já strašně zbožňuju Parkerovou z té vánoční epizody Leverage (3x14), protože tam je naprosto k sežrání... :-D Jinak vždycky pravidelně okolo Vánoc koukám na speciály Eureky, Warehouse 13 a Haven. :-) No a ještě jsem z těch deseti uvedených viděl vánoční díl New Girl a teď tu poslední epizodu NCIS: LA. :-)
No já se kouknul včerodneska :) vánoční díly Eureky a Warehouse 13
Furiant napsal(a):
Já strašně zbožňuju Parkerovou z té vánoční epizody Leverage (3x14), protože tam je naprosto k sežrání... :-D
Já miluju Parkerovou v každém díle. Za prvé protože je to pěkná baba a potom ty její nechápavé obličeje... :) Jinak tu Eureku a Warehouse 13 jsem sám ještě neviděl.
zipacna napsal(a):
Já miluju Parkerovou v každém díle. Za prvé protože je to pěkná baba a potom ty její nechápavé obličeje... :) Jinak tu Eureku a Warehouse 13 jsem sám ještě neviděl.
Jojo, ona je všude skvělá, ale v tom vánočním díle je ještě víc roztomilejší než kdy jindy. :-D A na Eureku a W13 se podívej, minimálně Eureka má ty vánoční speciály fakt dobrý... pro někoho až moc přeslazený, ale mě to fakt naladí na takovou tu vánoční atmosféru. :-D
New girl, Leverage, Doctor, Heueka, NCIS: LA a další. Jo vy víte jak člověka potěšit. Hezké svátky.
Jééé... vidím, že mám v koukání ještě, co dohánět. Děkuji za tenhle článek :)