Diskuze k článku S lupou do historie: Pushing Daisies
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
2. 4. 2021 / 16:05:54 (před 3 roky)
off

Asi půjdu proti proudu, ale kdysi jsem viděla pár dílů a ty mě nijak nepřesvědčily, že bych u seriálu měla zůstat.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
2. 4. 2021 / 16:27:38 (před 3 roky)
on
Litocha napsal(a):

Asi půjdu proti proudu, ale kdysi jsem viděla pár dílů a ty mě nijak nepřesvědčily, že bych u seriálu měla zůstat.

Za takové kacířství by měly být bany. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
cliwe
Uživatel od první verze | Cool level: 33 | Jack Carter
2. 4. 2021 / 16:56:19 (před 3 roky)
off

Já jsem seriál milovala právě pro tu barevnost a jinakost. Není pravda, že na něj zapomenete. Mně chybí doteď :D

cliwe
Anchee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
2. 4. 2021 / 17:08:00 (před 3 roky)
off

Teda, tohle mě překvapilo, za mě skvělý seriál, který mě pro odlišnost bavil, chtělo by to opáčko 😄

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
2. 4. 2021 / 17:11:21 (před 3 roky)
on

Já z něj taky nebyla odvařená. Ten vizuální styl je moje gusto, ale samotné zpracování mi nesedlo. Po těch 12 letech už mi z něj v hlavě nic neutkvělo a nemám potřebu ho vidět znovu.

Milten
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
2. 4. 2021 / 17:13:09 (před 3 roky)
off

Tenhle seriál byl mojí srdcovkou. Pořád mě mrzí, že ho zrušili po druhé sérii.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 4. 2021 / 17:15:16 (před 3 roky)
on

Máme demokracii, nikdo by neměl být jakkoliv postihován za svůj názor.

Možná i budu v pár případech s autorem článku souhlasit, ale Pushing Daisies je ten typ seriálu, který má status chráněnce. Jako Firefly, Star Trek(y), Castle a jiná, fanoušky milovaná díla.
Na ty se nesahá. Prostě se udržuje jejich odkaz a idealizují se. Popřípadě přitahují nové diváky, kteří teprve odhalí jejich jedinečnost. Nejsou pro všechny. V tom je jejich krása.

Nemusí nám to připadat rozumné. Nemusíme s tím ani souhlasit. Prostě to tak je. Má to řád. Bez absence pořádku a tradic zavládne chaos. To chcete? Chaos? Všeobjímající Nic? Přátelství mezi kočkami a psy? Nebo konec vtípků mezi Prahou a Brnem?

Ne. To by nebylo ono. Proto se dohodneme, že tam není 50%, nýbrž jednoduché - Specifický seriál, který se nedá hodnotit.

Hezký den.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 4. 2021 / 17:20:01 (před 3 roky)
off

Viděl jsem to znova asi před třemi týdny a bavilo mě to snad ještě víc než poprvé. Díky za tohle SLDH!

I have a cunning plan...
veva8
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
2. 4. 2021 / 17:50:29 (před 3 roky)
off

Můj oblíbený seriál, právě asi proto, že je tak odlišný. Pamatuji, když jsem viděla první díl, byla jsem jak v Jiříkově vidění. A díky té odlišnosti si ho pamatuji dodnes.

Tisíc lidí, tisíc chutí
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
2. 4. 2021 / 18:16:22 (před 3 roky)
off

Tak s jednym - (minus) mam tak trochu problem a to ze zabudnete ..videl som to pred par rokmi a nebol to moj nejaky naj serial ale pamatam si ho dodnes ..uz nie celkom co tam bolo ale premysu serialu.
Pozrel som si ze som tomunedal hodnotenie.. som uvazoval aj nad 80 %, nakoniec som teraz dal 70%.. v poslednom tak roku som znbacne kritickejsi, no jedna sa aj tak o nadpriemerny serial.

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 4. 2021 / 18:17:32
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
2. 4. 2021 / 23:54:33 (před 3 roky)
off

V době vydání to byla srdcovka a i teď se k němu ráda vracím. Právě pro tu odlišnost a především barevnost.
A mrzí mě, že nevznikly další řady.
Koláčník. ❤❤

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
venalce
6. 4. 2021 / 10:21:04 (před 3 roky)
off

Ten seriál je skvost a pořád ještě v koutku duše doufám, že dojde na jeho oživení. Nikdy jsem za něj nenašla plnohodnotnou náhradu. Je to střelené, extrémně barevné, milé a pozitivní bez příměsi trapnosti nebo zesměšňování. Teď se točí temné, naturalistické nebo až moc komediální seriály, ale něco takhle odlehčeně hravého mi prostě chybí.

Do not feed the trolls
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
6. 4. 2021 / 21:13:15 (před 3 roky)
off
venalce napsal(a):

Ten seriál je skvost a pořád ještě v koutku duše doufám, že dojde na jeho oživení. Nikdy jsem za něj nenašla plnohodnotnou náhradu. Je to střelené, extrémně barevné, milé a pozitivní bez příměsi trapnosti nebo zesměšňování. Teď se točí temné, naturalistické nebo až moc komediální seriály, ale něco takhle odlehčeně hravého mi prostě chybí.

Jestli nemáš nic proti hudebním a tanečním scénám, moc doporučuju Zoey's Extraordinary Playlist. Jen je to malinko emotivnější, ale rozhodně pozitivní.

venalce
6. 4. 2021 / 21:16:05 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Jestli nemáš nic proti hudebním a tanečním scénám, moc doporučuju Zoey's Extraordinary Playlist. Jen je to malinko emotivnější, ale rozhodně pozitivní.

Jj, to jsem letos viděla a líbilo se mi to. K Pushing Daisies to má za poslední roky asi nejblíž. Jen mě emočně rozsekal konec první série, to bylo prostě moc.

Do not feed the trolls
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
6. 4. 2021 / 21:20:57 (před 3 roky)
off

Ten mě ještě čeká, potřebuju titulky a zatím nejsou. Ale, protože jsem ronila slzy u každého dílu, tak tuším, že konec mi taky dá zabrat ;).

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 8. 2021 / 19:19:55 (před 3 roky)
off

Dávám si pravidelné opáčko, protože ten seriál je taková zahrabaná perla a má unikátní styl a atmosféru. Do toho u málokterého seriálu se mi stane, že si zamiluju všechny hlavní postavy a tady se tomu tak stalo. Za mě 8/10.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯