Konečne Van Helsing. To čakanie bolo únavné. Nevers a Shadow vyzerajú na slušnú vzájomnú konkurenciu.
Na Shadow and bone se těším už tak dva roky, jsem ráda, že už je to konečně tady! :)
Hned jsem si všiml, že je těch seriálů šest a že tam jsou dvě čtvrté místa :D Upřímně si nemyslím, že bude Shadow and Bone až takový hit. Úspěch to asi mít bude, ale nejspíš to nebude až taková pecka. Spíš takové fantasy, které neurazí a bude stát za zhlédnutí. Rozhodně bych tak na první místo zařadil Služebnici, jelikož upoutávky napovídají, že nás čeká parádní série a i značný posun v příběhu.
Jestli Grishaverse nedostane představám nás knižních fanoušků (což by zatím podle dostupných materiálů díkybohu měla), tak to bude jedna obrovská hromadná sebevražda :D tak či onak, v očekávání to má právem 1. místo :-)
Díky za tip na Shadow and Bone, zařazuji do watchlistu :) A mimochodem rovnou upozorním na nefungující link ze článku právě na tento seriál ;)
Miro_CZ napsal(a):
Díky za tip na Shadow and Bone, zařazuji do watchlistu :) A mimochodem rovnou upozorním na nefungující link ze článku právě na tento seriál ;)
Děkuji, opraveno :)
Tak z uvedeného skúsim The Nevers a Shadow and Bone, ale najviac sa teším na návrat Služobníčky..
Ale zo zvyšku zoznamu za mňa jednoznačne posledná séria Queen of the South, snáď to parádne zakončia. Takisto som zvedavá na nové Kung-fu a superhrdinské Zero :)
U mě jednoznačně vede Služebnice.
Tak 3 ze 6 očekávám s velkým nadšením,Manifest, Younger a Van Helsing. Za sebe bych snad jen dala Younger jako více očekávaný než Van Helsing :)
Škoda stále čekáme na remake Meče Pravdy... venku už je přes 15 knih. Snad se dožijeme jednou bitvy o Středozemí. :-D