Nejvíc nám chybí kvízy v hospůdkách :D Geniální nápad. Snad budou i geniální ty kvízy :D
To je výborný nápad! Chválím a rozhodně budu hádat. S tvorbou ale nevím, nevím :D
Je to super, mám jeden skoro hotový, snad ho tam brzy dám. Jinak už od testování se úspěšně některým vyhýbám 😂
Wow, tak to je boží. Hned jdu na to. :D
Přesně to, co člověk při nudné přednášce potřebuje! Díky moc!
První kvíz hned na 100 %, tak doufám, že to tak půjde i dál :D Jakmile bude chvilka, hned i zkusím něco vymyslet.
Ha! Že bych oprášila svůj starý kvíz z Xena conu a pěkně vám ho tady naservírovala, když už jsem si s tím tenkrát dala tolik práce :D? I když mám pocit, že ten by krom mě neměl na 100% asi nikdo :D. Hmm.. :D.
jé, tak to sem nahodím svoje SG kvízy :D
Odyssea napsal(a):
jé, tak to sem nahodím svoje SG kvízy :D
Tak do toho mám taky jeden rozdelany, ale s prckem je to prostě problém 😂
Boží věc, kvízy miluju! :D
SuperWhovian napsal(a):
Super!
Bude někdo kontrolovat správnost kvízů?
Kvízy prochází kontrolou, než jdou mezi lidi ;) Pokud by tam ale někdo našel chybu, tak samozřejmě hlásit :)
Parádní nápad. Už se těším. S tvorbou to zatím nevidím, ale možná se časem také zapojím.
Jinak andromache: Klidně sem hoď ten kvíz o Xeně. Aspoň si zavzpomínám na dobu, kdy jsem ji sledovala. A možná mě to navnadí na maraton.
megawir napsal(a):
Kvízy prochází kontrolou, než jdou mezi lidi ;) Pokud by tam ale někdo našel chybu, tak samozřejmě hlásit :)
Poznáte seriálového tátu? - 2. otázka, špatné křestní jméno
zdenicka napsal(a):
Jinak andromache: Klidně sem hoď ten kvíz o Xeně. Aspoň si zavzpomínám na dobu, kdy jsem ji sledovala. A možná mě to navnadí na maraton.
Oho, tak dokonce na maraton jo :D? Tak to snad fakt půjdu propátrat svůj disk :D.
SuperWhovian napsal(a):
No jo jsem z něj udělal sériového vraha.
SuperWhovian napsal(a):
Super!
Bude někdo kontrolovat správnost kvízů?
Mám rozpracovaný systém na reklamace, nasadím po Velikonocích.
megawir napsal(a):
Poznáte seriálového tátu, otázka 7 by správě mělo být Mike Heck :) https://themiddle.fandom.com/wiki/Mike_Heck
Super nápad. Ale teda chtěl bych upozornit, že sice vím, kde se vysílá Supergirl, ale tak když se ptáte, z které stanice POCHÁZÍ, tak bych si dovolil tvrdit něco jiného... ;-)
SuperWhovian napsal(a):
Pokud je něco špatně, bude super říct, jak je to správně a případně přidat i zdroj, hodně to ušetří hledání (tuplem pro někoho z redakce, kdo danou věc třeba nezná a chtěl by ji opravit). Předem díky.
megawir napsal(a):
Pokud je něco špatně, bude super říct, jak je to správně a případně přidat i zdroj, hodně to ušetří hledání (tuplem pro někoho z redakce, kdo danou věc třeba nezná a chtěl by ji opravit). Předem díky.
Dobře.
Možná další chyba: Z jaké stanice z velké pětky pochází tyto hity? - Nevím, jestli se uznávají obě odpovědi, ale Supergirl je trochu zavádějící. Pochází totiž z CBS, ale teď se vysílá na CW.
Pro jednu stránku jsem napsala kvízů víc jak tisíc, ale nejsem si jistá, jestli by tu měly moc velký úspěch... :D Jde především o fantasy seriály... a My Little Pony. Pokud v nich ale najdu něco použitelného, určitě to sem hodím :)
Vypadá to fakt parádně :)
Jako první jsem tedy zkusil vytvořit kvíz na záporáky našich superhrdinů. Přesto, že jsem to několikrát kontroloval, tak mám pořád pochybnosti, jestli mi někde správná odpověď neulítla o jedno políčko níže a neteleportovala náhodou nějakou postavu do úplně jiného univerza :D Bylo by tak možná super pro paranoidní blázny jako já, mít možnost i po odeslání ke kontrole nahlédnout do kvízu, který vytvořil :)
Skvělý nápad :)
Radim.Winiarski napsal(a):
Vypadá to fakt parádně :)
Jako první jsem tedy zkusil vytvořit kvíz na záporáky našich superhrdinů. Přesto, že jsem to několikrát kontroloval, tak mám pořád pochybnosti, jestli mi někde správná odpověď neulítla o jedno políčko níže a neteleportovala náhodou nějakou postavu do úplně jiného univerza :D Bylo by tak možná super pro paranoidní blázny jako já, mít možnost i po odeslání ke kontrole nahlédnout do kvízu, který vytvořil :)
Všechno bude. Berte jako takovou beta verzi. A vylepšovat budeme postupně co bude třeba.
Díky, opět pecka. Sice na něco koukám jak tele na nový vrata, ale trofej za to stojí :D Těším se na další. Kdysi jsem sjížděla kvízy na předchozím kfilmu.net, a jsem ráda, že se dostalo i na seriály :D
Fruiko napsal(a):
Prosím tě, mám vše správně u The Undoing, akorát poslední odpověď jsem napsala delší a nevzalo mi ji 🤔. Dá se s tím něco udělat 🙏? Diky
Jinak geniální práce, akorát to bude zrout času 😄🤦♀️.
Úžasný nápad ! Ďakujeme. Už hodinu idem do sprchy, lebo "dám si iba jeden kvíz" :D
Mám dotaz: Když chci vytvořit kvíz k seriálu, můžu k němu dát jako obrázek widget z profilu nebo musím na netu hledat něco vlastního?
andromache napsal(a):
Mám dotaz: Když chci vytvořit kvíz k seriálu, můžu k němu dát jako obrázek widget z profilu nebo musím na netu hledat něco vlastního?
když jsem teď vytvářela kvíz, tak tam myslím bylo napsaný, že pokud nepoužiješ vlastní obrázek, tak to právě použije ten z profilu seriálu :)
Skvelý nápad, chválim :)
Ajéje, sporcle dostal konkurenci :D teď už odsud asi paty nevytáhnu
Odyssea napsal(a):
když jsem teď vytvářela kvíz, tak tam myslím bylo napsaný, že pokud nepoužiješ vlastní obrázek, tak to právě použije ten z profilu seriálu :)
Aha :-). No tak tím líp, aspoň nemusím nic hledat :-). Díky :-).
Matuush napsal(a):
Ajéje, sporcle dostal konkurenci :D teď už odsud asi paty nevytáhnu
Však tak to taky má být :D.
Super, další věc, která mě naučí, že si nemám důvěřovat :D
Skvělej nápad, kvízy mě hrozně baví... jen kdybych nebyla tak marná :D
Skvělá práce, povedlo se to, baví mě to, akorát to ukazuje, jak málo dávám pozor při seriálech na detaily... :D
Nápad je to super. Nějaké kvízy jsem si vyzkoušela, zjistila že si pamatuju prd, tak jsem toho zase radši nechala :D
Nazdárek, tohle je suprová věc. Děkuju za další návykovku. :D
Jen bych se chtěla zeptat, plánujete nějakou funkci, co by pak profiltrovala vyplněné kvízy od zatím nevyplněných? Jestli tam (předpokládám) budou nabývat ve velkém množství, tak by to tam mohlo začít být nepřehledné.
Fruiko
phoebess napsal(a):
Nazdárek, tohle je suprová věc. Děkuju za další návykovku. :D
Jen bych se chtěla zeptat, plánujete nějakou funkci, co by pak profiltrovala vyplněné kvízy od zatím nevyplněných? Jestli tam (předpokládám) budou nabývat ve velkém množství, tak by to tam mohlo začít být nepřehledné.
Fruiko
Jo plánují tam nějaké filtry.
Ahoj Fruiko, tohle je super nová funkce! Baví mě vyplňovat i vytvářet :) Mám jen dotaz - jak jsou nastavené kreditové odměny pro tvůrce kvízů? Mám vytvořené a schválené 2 kvízy, ale přijde mi, že mi kredity nepřibyly žádné.
Miro_CZ napsal(a):
Ahoj Fruiko, tohle je super nová funkce! Baví mě vyplňovat i vytvářet :) Mám jen dotaz - jak jsou nastavené kreditové odměny pro tvůrce kvízů? Mám vytvořené a schválené 2 kvízy, ale přijde mi, že mi kredity nepřibyly žádné.
Kredity jsou až po určitém počtu odehrání. Díky hodnocení se pak dá odvodit kvalita, která se přidá do vzorečku k dalším faktorům.
Fruiko napsal(a):
Kredity jsou až po určitém počtu odehrání. Díky hodnocení se pak dá odvodit kvalita, která se přidá do vzorečku k dalším faktorům.
Aha, takže něco jako když se počítaly kredity za titulky na staré verzi ne?
Fruiko napsal(a):
Super, děkuji za objasnění :)
Fruiko napsal(a):
hledala jsem, kde reklamovat a nenašla jsem, tak si dovoluji napsat zde, ať nespamuji fórum. Kvíz k seriálu Undoing od Tebe, Fruiko, otázka "Co bylo vražednou zbraní?" - já jsem odpověď měla správně, ale šprťácká povaha se ve mně nezapře a tak jsem před to ještě napsala "sochařská", jelikož si pamatuji, že se specificky jednalo o sochařské provedení dané věci. A odpověď nebyla uznána jako správná. Nereklamuji to, abych měla 100 % výsledek, spíš že se někomu může stát to samé, tak dávám ke zvážení, zda do správných odpovědí nezařadit i verzi s přídavným jménem "sochařská" :-)
PS: V zadání kvízu (ještě než se kvíz spouští) je překlep "Předpokládá se, že jste před tímto křížem viděli..."
Anyk napsal(a):
hledala jsem, kde reklamovat a nenašla jsem, tak si dovoluji napsat zde, ať nespamuji fórum. Kvíz k seriálu Undoing od Tebe, Fruiko, otázka "Co bylo vražednou zbraní?" - já jsem odpověď měla správně, ale šprťácká povaha se ve mně nezapře a tak jsem před to ještě napsala "sochařská", jelikož si pamatuji, že se specificky jednalo o sochařské provedení dané věci. A odpověď nebyla uznána jako správná. Nereklamuji to, abych měla 100 % výsledek, spíš že se někomu může stát to samé, tak dávám ke zvážení, zda do správných odpovědí nezařadit i verzi s přídavným jménem "sochařská" :-)
PS: V zadání kvízu (ještě než se kvíz spouští) je překlep "Předpokládá se, že jste před tímto křížem viděli..."
Doplněno/opraveno.
Fruiko napsal(a):
Doplněno/opraveno.
Díky 👍🏼
Nevím, kam jinam to napsat, tak to dám taky sem.
V kvízu Popletená písmenka je chyba u otázky č. 5. V druhém slově je jedno písmenko špatně.
Taky nevím, kde jinde reklamovat chybu, takže sem: U Seeker kvízu je chyba u deváté otázky. Je tam špatně označená správná odpověď... (aneb na otázku o Samu Raimim mě FAKT nikdo nenachytá...).
Tak jsem tam taky jeden kvíz "frkla". Uvidíme, jestli ho schválí a jak se bude líbit. :-)
Upíří kvíz parádní :)) Přesně takové obecné věci mě baví. Skvělá práce Zetha!
Pěkně to tam kyne to množství kvízů.. Je znát, že to fakt byl dobrý nápad :-).