Diskuze k článku Další krok k Matce! Co bude v B&B? Glee: Rachel nahoře bez!
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 12. 2012 / 05:53:02 (před 11 roky)
on

Matka, že fuuuh. A tak predpokladám, že Rachel Bilson bude tá, čo bude mať veľký vplyv. Však jej spolubývajúca bude matkou pokiaľ si dobre pamätám :D

Kia Kaha
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
15. 12. 2012 / 09:58:17 (před 11 roky)
off

Ashley Benson mi jako matka moc nesedí, měla by to být bruneta, jako je dcera :) Ale to je jedno. BATB by už konečně měli zrušit. Ta nuda zabírá vysílací prostor.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
Tawni
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
15. 12. 2012 / 10:11:56 (před 11 roky)
off

Pokud se nepletu, mám pocit, že někde bylo řečeno, že matka bude blondýna :) Takže je dost možné, že to bude Ashley, což by mi ani nevadilo, mám tu herečku ráda :D

,,Náboženství vzniklo ze strachu z mrtvých, společnost z živých," - Spencer
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 12. 2012 / 13:56:50 (před 11 roky)
off

Je docela zvláštní představa, že by byla Ashley matka, když jí znám hlavně jako středoškolačku :D Ach ty věkový rozdíly herců...

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
15. 12. 2012 / 15:30:41 (před 11 roky)
off

I když mám Ashley ráda, tak by mi neudělalo moc velkou radost, kdyby byla matka. Nevím, prostě se mi na to vůbec nehodí. Každopádně se už moc těším na návrat Rachel Bilson

MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
15. 12. 2012 / 17:15:08 (před 11 roky)
off

o Ashley bych spíš řekla, že bude někdo z minulosti, kdo bude mít spojitost s matkou, nebo rovnou jestli má být matka blondýna tak by to mohla být ona ale vminulosti. bo přece jen je to vtipná představa, že by měla být současnou přítelkyné někoho z hlavních postav.

jinak z Adama mám velkou radost, že zas bude někde k vidění.

Gabigail
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
16. 12. 2012 / 13:09:28 (před 11 roky)
off

Neměla ta holka, do které se jeden z party zamiluje být Abby Elliot? A twitteru bylo, že se tam objeví jako Barneyho ??? Odkaz Zde Ale asi to bude Barneyho sestra, ale jako matka mi moc nesedí.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 12. 2012 / 13:23:58 (před 11 roky)
off
Bonnie.Rose napsal(a):

Neměla ta holka, do které se jeden z party zamiluje být Abby Elliot? A twitteru bylo, že se tam objeví jako Barneyho ??? Odkaz Zde Ale asi to bude Barneyho sestra, ale jako matka mi moc nesedí.

Na tom odkazu je Ashley Benson ;) a v článku píšu, že bude předmětem něčího milostného zájmu, jen se neví čího. To, že bude nějak spřízněná s Barneym je věc navíc.

And when my time is up, have I done enough?
Gabigail
16. 12. 2012 / 15:07:30 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Na tom odkazu je Ashley Benson ;) a v článku píšu, že bude předmětem něčího milostného zájmu, jen se neví čího. To, že bude nějak spřízněná s Barneym je věc navíc.

Jo já vím blbě jsem to napsala, ale už dříve se někde psalo, že se tam objeví Abby Elliot a jeden z party se do ní zamiluje, ale kdo to taky nebylo známé. A teď se píše, že to bude Ashley.

Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
16. 12. 2012 / 16:01:57 (před 11 roky)
off
Bonnie.Rose napsal(a):

Jo já vím blbě jsem to napsala, ale už dříve se někde psalo, že se tam objeví Abby Elliot a jeden z party se do ní zamiluje, ale kdo to taky nebylo známé. A teď se píše, že to bude Ashley.

To jo, ale tvůrci, zvlášť u tohoto seriálu dost rádi mění plány...

Abby má prý hrát Janeane, nejšílenější osobu, jaká kdy byla v HIMYM, ale že prý čím šílenější bude, tím víc bude přitažlivější pro jednoho z party. Osobně to vidím na jednu epizodu, takže by se tam mohly objevit obě.

Zajímavý je, že Abbyin otec, Chris Elliott, hraje v seriálu otce Lily.

And when my time is up, have I done enough?
Gabigail
16. 12. 2012 / 16:24:44 (před 11 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

To jo, ale tvůrci, zvlášť u tohoto seriálu dost rádi mění plány...

Abby má prý hrát Janeane, nejšílenější osobu, jaká kdy byla v HIMYM, ale že prý čím šílenější bude, tím víc bude přitažlivější pro jednoho z party. Osobně to vidím na jednu epizodu, takže by se tam mohly objevit obě.

Zajímavý je, že Abbyin otec, Chris Elliott, hraje v seriálu otce Lily.

Jo taky jsem to někde četla :)

E Š
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
17. 12. 2012 / 00:27:39 (před 11 roky)
off

Toto čakanie na rozhodnutie o HIMYM ma ničí!

eleon
vera.M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
2. 6. 2013 / 21:34:24 (před 11 roky)
off

A nebyla už Ashley v HIMYM někdy předtím?? Mám pocit, že chodila chvíli s Tedem.