Diskuze k článku S lupou do historie: Kyle XY
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 4. 2021 / 10:09:54 (před 3 roky)
off

Vdaka za clanok, potesil, kedze je to jeden z mojich top oblubenych serialov teda urcite bol v dobe, ked som to pozeral 😉 Urcite odporucam, atmosfera pilotu pokracuje po zvysok serialu. Je to taka prijemna oddychovka, sympaticki herci. Ten usmev sa moze zdat iritujuci, casom si zvyknes 😁

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
7. 4. 2021 / 10:14:20 (před 3 roky)
off

Kyle byl jeden z mých prvních maratonů, viděla jsem ho komplet v roce 2009 a už si ho vůbec nepamatuju :D Jen vím, že odtud znám týpka z Baby Daddy a samozřejmě Jaimie Alexander, kterou jsem tady ale moc ráda neměla. A mám takový pocit, že to končí cliffhangerem, ne?

Petyer
7. 4. 2021 / 10:23:32 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kyle byl jeden z mých prvních maratonů, viděla jsem ho komplet v roce 2009 a už si ho vůbec nepamatuju :D Jen vím, že odtud znám týpka z Baby Daddy a samozřejmě Jaimie Alexander, kterou jsem tady ale moc ráda neměla. A mám takový pocit, že to končí cliffhangerem, ne?

Ano, konci cliffhangerom 😁

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
7. 4. 2021 / 10:43:56 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kdyby cliffhangerem 😕 Usekli to naprosto nesmyslně někde v půlce řady a zbytek už zřejmě nedotočili. Takže to nebyl ani ten cliffhanger. Jinak dobrý seriál.

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 4. 2021 / 15:48:28 (před 3 roky)
on
kneznaL napsal(a):

Kdyby cliffhangerem 😕 Usekli to naprosto nesmyslně někde v půlce řady a zbytek už zřejmě nedotočili. Takže to nebyl ani ten cliffhanger. Jinak dobrý seriál.

Tak tak, ale 3. série byla horší od začátku. Na netu se dá dohledat rozhovor se scénáristkami, jak by seriál psaly dál. Jinak závidím autorovi článku, že Kyla ještě neviděl, taky bych ho chtěl prožít opět poprvé :) Dívka za klavírem mě tehdy inspirovala a přivedla k vážné hudbě..co dokáže jeden seriál :)

Petyer
7. 4. 2021 / 16:30:58 (před 3 roky)
off
kneznaL napsal(a):

Suhlasim, ta tretia seria bola fakt o dost horsia oproti prvym dvom seriam 😉

Petyer
7. 4. 2021 / 16:33:06 (před 3 roky)
off
jukab napsal(a):

Tak tak, ale 3. série byla horší od začátku. Na netu se dá dohledat rozhovor se scénáristkami, jak by seriál psaly dál. Jinak závidím autorovi článku, že Kyla ještě neviděl, taky bych ho chtěl prožít opět poprvé :) Dívka za klavírem mě tehdy inspirovala a přivedla k vážné hudbě..co dokáže jeden seriál :)

Aj ma napadlo, ze jej fotku nemas len tak pre nic za nic, ze to bude asi oblubena postava 😉 Je skoda, ze to nepokracovalo dalej teda ak by pokracovali rovnakym stylom ako po 2.serii. Inak stale mozme dat maraton, ja som to tusim videl uz 2-3x 😁

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
7. 4. 2021 / 17:13:41 (před 3 roky)
off

Tak tenhle seriál mě nějak obešel, vůbec jsem o jeho existenci neměla páru, ale přihodila jsem si to do chci vidět :)