Asi ne anime pro mě. Dala jsem asi půlku dílu a musela to vypnout. Animace strašná, to musím souhlasit, ale bohužel mi to nepřišlo ani vtipné. A ta věčná citoslovce mi taky dost lezla na nervy (nebo je to jen v českém překladu?).
kneznaL napsal(a):
Asi ne anime pro mě. Dala jsem asi půlku dílu a musela to vypnout. Animace strašná, to musím souhlasit, ale bohužel mi to nepřišlo ani vtipné. A ta věčná citoslovce mi taky dost lezla na nervy (nebo je to jen v českém překladu?).
neviem ako to je v ceskych titulkach lebo poezeram len anglicke na anime na netflixe lebo netflix titulky pre anime ceske su strasne
Na toto anime som sa veľmi tešil, dopadlo dobre a zároveň zle.*****dobre a zle zároveň***** Trailer bol super, téma bola ***téma bolo****super a potom pustím si *****si pustím****pilot a príde sklamanie. Príbeh, humor, vtipy, voiceacting skoro 100%**čiarka* ale animácia je to najvaššie *najväčšie****sklamanie, statické obrázky s občasnými pohybmi***čiarka*** ako keby pozeram**pozerám* power pointovú prezentáciu. **power point prezentáciu