Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Way of Househusband (Netflix)
kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
9. 4. 2021 / 11:06:43 (před 3 roky)
off

Asi ne anime pro mě. Dala jsem asi půlku dílu a musela to vypnout. Animace strašná, to musím souhlasit, ale bohužel mi to nepřišlo ani vtipné. A ta věčná citoslovce mi taky dost lezla na nervy (nebo je to jen v českém překladu?).

Editováno: 1x | Naposledy: 9. 4. 2021 / 11:07:25
frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 4. 2021 / 12:10:00 (před 3 roky)
on
kneznaL napsal(a):

Asi ne anime pro mě. Dala jsem asi půlku dílu a musela to vypnout. Animace strašná, to musím souhlasit, ale bohužel mi to nepřišlo ani vtipné. A ta věčná citoslovce mi taky dost lezla na nervy (nebo je to jen v českém překladu?).

neviem ako to je v ceskych titulkach lebo poezeram len anglicke na anime na netflixe lebo netflix titulky pre anime ceske su strasne

Evee
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
10. 4. 2021 / 19:41:31 (před 3 roky)
off

Na toto anime som sa veľmi tešil, dopadlo dobre a zároveň zle.*****dobre a zle zároveň***** Trailer bol super, téma bola ***téma bolo****super a potom pustím si *****si pustím****pilot a príde sklamanie. Príbeh, humor, vtipy, voiceacting skoro 100%**čiarka* ale animácia je to najvaššie *najväčšie****sklamanie, statické obrázky s občasnými pohybmi***čiarka*** ako keby pozeram**pozerám* power pointovú prezentáciu. **power point prezentáciu