Diskuze k článku Novinka pod lupou: Kung Fu (The CW)
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
13. 4. 2021 / 10:40:39 (před 3 roky)
on

No od CW se nic jiného než, že do toho zase zamotaji rodinné drama čekat nedalo, bohužel. Mohlo to být fakt dobré, znám původní seriál, ač mám tedy raději jeho pokračování Kung Fu: The Legend Continues a tady to zase moc prekombinovali. Navíc já osobně mám problém s hlavní hrdinkou nesedí mi. No vzhledem k letošnímu předsevzetí, že každá novinka má nárok na dva díly než poletí, tomu ještě dám šanci, ale myslím, že to stejně z watchlistu poletí.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 4. 2021 / 11:14:22 (před 3 roky)
on

zatial som zvladol 3 minuty, a uz ma nahnevala hlavna predstavitelka.
Ako sa dostala do klastora ... hlupost ale budis.
3 roky ako dospela trenovala a bola bomba super spisa .. blbost.
napadnutie zaporakmi v terajsej cine ? ... blbost.
Prechod z cinstiny do anglictiny aby amici nemuseli citat titulky ... blbost.

Konecne sa dostavame k znelke tak hadam dopozeram aspon pilot .osobne zatial tak 20 %

Uz davnos om tolko hluposti nevidel pokope a je to urazka povodneho serialu. Teda toho pokracovania ktore spomenula Deaneira, kedze to som sledoval a ani som nevedel ze bol este nejaky povodnejsi Kung Fu.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 4. 2021 / 11:52:02 (před 3 roky)
off

Tiež som videla len Kung Fu: Legenda pokračuje a patrí to medzi klasiku môjho detstva/dospievania, tak som dúfala, že toto bude aspoň pozerateľné, ale prvé reakcie žiaľ ukazujú opak. No pozriem určite zopár častí a uvidíme..

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 4. 2021 / 12:03:13 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Uz davnos om tolko hluposti nevidel pokope a je to urazka povodneho serialu. Teda toho pokracovania ktore spomenula Deaneira, kedze to som sledoval a ani som nevedel ze bol este nejaky povodnejsi Kung Fu.

Neviem, či v Legende náhodou neboli použité aj nejaké flashbacky z pôvodného seriálu.. Matne sa mi vybavuje, že som tam nejaké videla, ale môžem sa mýliť. Kwai Chang Caine (David Carradine) bol vnuk pôvodného Kwai Chang Caina zo starého originálu (ktorého tiež hral David Carradine za mlada :D ).

sandokan555
13. 4. 2021 / 12:31:54 (před 3 roky)
on
sonkad napsal(a):

Neviem, či v Legende náhodou neboli použité aj nejaké flashbacky z pôvodného seriálu.. Matne sa mi vybavuje, že som tam nejaké videla, ale môžem sa mýliť. Kwai Chang Caine (David Carradine) bol vnuk pôvodného Kwai Chang Caina zo starého originálu (ktorého tiež hral David Carradine za mlada :D ).

Tak ja som to pozeral v TV ako -nast rocny takze uz si to celkom nepamatam. Proste je to nostalgia a dnes uz by som to asi nesledoval.

RRR
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 4. 2021 / 13:35:45 (před 3 roky)
off

Ja mám teda opačný názor oproti väčšine tu, za mňa skvelé prekvapenie a z Veľkej 5 pre mňa rozhodne najlepšie novinka tejto (slabej) sezóny.

Takže ak niekto stále váha či ísť do toho, za mňa určite áno.

sandokan555
13. 4. 2021 / 22:12:59 (před 3 roky)
on

Ok tak som tomu dal druhu sancu a pozrel si to od zaciatku znova ...
Do znelky sama blbost , v USA ehm ... zopar nelogickych veci.. akoze tajne materialy k vysetrovaniu, naburanie sa do banky , platby v banke v ten den a este k tomu kde bola ta najata ochranka o ktorej bola rec .. 2 ludia ?
Je to pozeratelne ale predvidatelne, samozrejme ze musi byt niekto GAY v rodine a zaporak nemoze byt uplne aziat ale musi mat "bieleho" predka, predsa cisty aziat nemoze byt zaporakom.
Ako pisem, je to pozeratelne a dam sancu viac ako pilotu .. asi tak 50% ked si odmyslim uvod a hru na city a dramatickost a zabudnem aj na to ze existoval Kung Fu iny kedysi a zaroven to beriem iba ako cistu oddychovku bez rozmyslania .... .