Docela těžké rozhodnutí. Nakonec dávám hlas Svatyni:)
Nejlepších 70? Jen takový dotaz: Jak to bude pokračovat dále, protože v duelech z toho vzejde top 35 a tak dále... Kde je klasických 64, 32, 16, 8, 4 a 2? :)
Jinak můj hlas šel Skladišti 13, kdysi dávno jsem to sledoval na Coolu :D
Dnes rozhodně Svatyně 🤩
darbak napsal(a):
Nejlepších 70? Jen takový dotaz: Jak to bude pokračovat dále, protože v duelech z toho vzejde top 35 a tak dále... Kde je klasických 64, 32, 16, 8, 4 a 2? :)
Jinak můj hlas šel Skladišti 13, kdysi dávno jsem to sledoval na Coolu :D
Vše je popsáno tady.
Těžký výběr dneska, nakonec volím Dollhouse :)
ragelly napsal(a):
Vše je popsáno tady.
Díky, to jsem nějak přehlédl :) Tak na to se těším, to bude zajímavé
darbak napsal(a):
Díky, to jsem nějak přehlédl :) Tak na to se těším, to bude zajímavé
Jj, jsem hodně zvědavá, jaký to bude mít (ne)úspěch :D
Tyvole tolik seriálů a já můžu udělit jenom JEDEN HLAS???? Are you nuts??? :( Nakonec po delším rozhodování přistál kapku lokálpatriotisticky hlas Lois and Clarke... (a rozhodně je to lepší než ta patlanina, co na CW běží teď).
The Outer limits - a to zejména kvůli skvělé S01E01 - 01×01 Sandkings (Králové písku).
Jenom jeden hlas. Odpusťe mi všichni ostatní. #CloneClub
Dnes extremne tazke rozhodovanie nakoniec Dollhouse
Vyberal som z : Dark Matter, Dollhouse, Orphan Black, Sanctuary, The Outer Limits
, Warehouse 13
Orphan Black ještě jednou, snad už to vyjde :)
Orphan Black nepostúpil? Verím, že teraz už postúpi ďalej, jednoznačne moje #1
rozhodně warehouse 13
Vím že to bylo marné, ale dala jsem hlas Sanctuary :D
Skladištěééééééééé, to Třináctýýýýýýýý :-D
Váhal jsem mezi Dollhouse a Sanctuary, nakonec Dům panenek. Snad mu to bude stačit...
Hlas jde jasně Orphan Black!
Skladiště zatím vypadá v pohodě, tak hlas jde Echo a spol.
O třetí a čtvrté postupové místo bude asi boj.
Jako fakt díky... jak mám rozdělit 1 hlas mezi 4 seriály?? 😀😮😭
Nooo, přeju si minimálně postup Dollhouse a Orphan Black. A jelikož OB vypadá, že dobrý, tak jsem dala hlas Dollhousu a doufám, že projdou oba favoriti. A taky, že v dalších kolech budu mít to štěstí, že nikdy v duelu proti sobě neuvidím žádné dva oblíbené seriály a že to si "nechám" až na tu další fázi hlasování.
Ak by niekto chcel dať hlas Dark Matter (alebo sa nevedel rozhodnut) nech dá radšej za mňa hlas Dollhouse. Trochu som sa preklikol na telefone. DM mám rád ale hlas mal ísť určite Dollhouse.
Bylo to těžké, ale nakonec jsem hlasovala pro Dollhouse, jelikož jsem z něj ze všech zúčastněných seriálů viděla nejvíc dílů.
Do duelů postupují:
Warehouse 13
Orphan Black
Dollhouse
Roswell
Hurá! Modlitby byly vyslyšeny! :)
ragelly napsal(a):
Do duelů postupují:
Warehouse 13
Orphan Black
Dollhouse
Roswell