Och, toto je jeden z obľúbených seriálov, ktorých predčasné ukončenie som doteraz nepredýchala :/ Napriek tomu (ne)koncu sa ale určite oplatí vidieť všetky časti :)
Další z nekonečné řady seriálů v mém watchlistu, ke kterým jsem se zatím nedostala :D
Royals mi chybí, občas to bylo až moc vyhrocené, ale ty postavy jsem si oblíbila, měli hezkou dynamiku mezi sebou.
Takhle zpětně musím říct, že ten konec mi zkazil celý seriál. V té době jsem dala hodnocení 80%, ale dnes bych klidně dala i 60, v hlavě mi prostě převládá to zklamání.
Viděla jsem kdysi jednu sérii, u další už jsem nevydržela.
Prestrelena soapka, ktera mi hodne prirostla k srdci, nekdy na prelomu druhe a treti serie jsem vsechny zvraty bastil i s navijakem. Okolnosti zruseni chapu, ale dodnes to mrzi.
Mě to bavilo hodně a stále nemůžu rozdýchat předčasné ukončení když to dopadlo tak, jak to dopadlo🤦♀️ uznávám, že bratr krále je extrémně přehnaná postava, ale jinak jsem si Royals zamilovala
Co jsem do názoru nedala, ale musím se přidat alespoň zde k ostatním v diskuzi - konec hodně zamrzel. Jednak proto, že přišel moc brzo, jednak proto, kolik linek tam zůstalo s otazníkem. Jinak srdcovka prostě a jsem moc ráda, že nás to tolik vidí stejně 😁❤️
Já jsem zrovna nedávno přemýšlela o tom, že bych se na to znovu podívala. Zvolna. Když jsem to viděla poprvé, sjížděla jsem to do tří do rána a nedokázala přestat. :D
Prostě guilty pleasure. Ale to zrušení mě štve dodnes. Mohli dát aspoň dvojdíl, ku*vy. :D