První duel je jasný, že hlas patří SG-1 a u druhého Hrdinům, které jsem letos viděla kompletně celé. :)
Za mě dnes taky SG1 a Heroes - oboje viděno komplet. Invazi jsem neviděla a nechystám se, ale na 12 Monkeys se těším.
Uf, dneska dobrý, žádné mé oblíbené seriály nestojí proti sobě. Snad to tak bude i nadále :D
Ale tak přece nevypadnou Opice hned v prvním duelu, sakra...
No, takže dneska si nezahlasuju... Ani jeden ze seriálů si můj hlas buď nezaslouží nebo jsem neviděla.
Invaze mě nebavila, ale kdyz stojí proti neporazitelné Bráně, tak jsem jí věnoval jeden symbolický hlas.
Na hrdiny jsem se těšil, ale nakonec jsem je nedokoukal. Armáda dvanácti mě ale baví, takze hlas tam. Opět asi symbolický.
Opice byly super, takže hlas jde jim. Ale místy to bylo celkem složitý se v tom vyznat, přímočařejší Hrdinové to asi dají. Škoda.
Tak dnes ľahké rozhodovanie, SG1 a 12 monkeys.
Vyzera to tak, ze hlasujem ako vacsina - SG1 a Heroes 😊
Za mě dneska jen pro Hrdiny.
Z invaze jsem viděla jen pár momentů, ale ze solidarity s outsiderem jim symbolický bodík posílám, ve druhém duelu přistál hlas Hrdinům, na 12 Opic se teprve chystám.
SG1 (pochopitelně) a 12 monkeys (o chlup před Heroes, zejména za vizuál). Ostatně - superhrdinské seriály až tak nepatří mezi Sci-Fi, ne?
Je ta Invaze uzavřena, neví nekdo?
Anetka888 napsal(a):
Je ta Invaze uzavřena, neví nekdo?
V podstatě ne. Končí to potenciálně nekonfliktním východiskem z daného stavu (z hlediska budoucího možného soužití lidí a pozměněných), ale bez odpovědi na otázku "vo co gou?"
Tak SG1 je jasná věc a Heroes, ale jen čistě za první sérii.
Dneska jsem hlasovala pro Stargate a Heroes, vidím, že většina lidí se mnou souhlasí. :)
_-0-_ napsal(a):
V podstatě ne. Končí to potenciálně nekonfliktním východiskem z daného stavu (z hlediska budoucího možného soužití lidí a pozměněných), ale bez odpovědi na otázku "vo co gou?"
Tak na to teda kašlu. :)