Dneska úplně bez přemýšlení - Dollhouse a Služebnice :)
Doolhouse neznám, takže Futurama. A Služebnice, i když jsem to neviděla, tak aspoň trochu o tom něco vím. :)
Dnes smutné kolo, spíš symbolické. Nedoceněný Dollhouse a unikátní spin-off Dr. Who s Captainem <3
Služobníčka proti Torchwoodu, toto mi nerobte :( Hlas nakoniec Kapitánovi Jackovi, lebo to viac potrebuje a Dollhouse, ktorý to očividne potrebuje ešte viac :(
Zajímavé dvojice. Dneska Futurama a Torchwood :)
Futurama a Torchwood
Dnes Dollhouse a The Handmaid’s Tale.
Futurama je sice skvělá, ale opět - žánrově je mixem - stejně, jako třeba Red Dwarf (také skvělý, také mezižánrový). Proto k mé lítosti volím Dollhouse.
Nechápu, jak může vítězit Handmaid's Tale ( s mizerným scénářem, často predikovatelným dějem a pro mě osobně odpudivou protagonistkou) nad Torchwoodem, který je i přes vloženou homosexuální agitku jedním z nejlepších představitelů žánru.
Mezi námi - i postapo není čisté Sci-Fi.
Poslední etapa života Jacka Harknesse:
dnes asi za oursiderov ..
Dollhouse a Torchwood
Futuramu mam rad ale Dollhouse je kultova zalezitost.
Sluzobnice som este nevidel a Torchwood je vyborny ...
Jeden z mala serialov kde nie je nasilu natlacena homosexualita, ale hlavny hrdina je proste gay a nejako sa to neriesi .. co je podla mna ten spravny pristup.
Dollhouse a Torchwood. Outsideri ale skvelé seriály. A sci-fi. A o to v tejto ankete predsa ide, nie?
Arkantos napsal(a):
Dollhouse a Torchwood. Outsideri ale skvelé seriály. A sci-fi. A o to v tejto ankete predsa ide, nie?
Moje řeč.
Smolný Dollhouse, projde přes druhou šanci a narazí na tak mainstreamový seriál :(.
Dollhouse a Služebnice :)
Dneska Futurama a Torchwood, Příběh služebnice mě tedy nebavil vůbec (oproti knize) a Dollhouse musím ještě dokoukat. :)
Mad.Awe napsal(a):
Dneska Futurama a Torchwood, Příběh služebnice mě tedy nebavil vůbec (oproti knize) a Dollhouse musím ještě dokoukat. :)
Já zatím viděla jen seriál (Služebnice, a ne celý) a baví mě, tak se o to víc teď budu těšit na knížku, až se k ní dostanu :)
Jak to, že ten chudák Dollhouse zase nic🙈?