Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (top 70, duel 9+10)
Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
23. 4. 2021 / 13:05:15 (před 3 roky)
off

Dneska Lost a Orville, i když ten nemá šanci

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 4. 2021 / 13:18:56 (před 3 roky)
off

Mandalorian (jako jediná záležitost ze světa Star Wars, jejíž sledování nepoškodí mozek):

...a beze stopy váhání Lost (jak jinak):

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 3x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 13:33:11
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 4. 2021 / 13:30:11 (před 3 roky)
off

Dneska pro tragické loosery, tak Orville a Flash Forward... Lost zcela a upřímně nenávidím.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 13:30:26
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
23. 4. 2021 / 13:36:37 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Dneska pro tragické loosery, tak Orville a Flash Forward...

Jup, taky tak :D

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 4. 2021 / 13:44:16 (před 3 roky)
off

Tak, dneska hlas patří Mandalorian a Lost :)

Janey T.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 4. 2021 / 13:45:22 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Mandalorian (jako jediná záležitost ze světa Star Wars, jejíž sledování nepoškodí mozek):

...a beze stopy váhání Lost (jak jinak):

Dneska hlasuji stejně. :)

Janey T.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 4. 2021 / 14:09:43 (před 3 roky)
on

Dneska je mi to upřímně úplně jedno u obou duelů, tak jsem podpořila outsidery a dala hlas Orville a FlashForward :)

Evie
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 4. 2021 / 14:28:34 (před 3 roky)
off

Dát Lost a FF proti sobě je fakt podpásovka :D Ale vzhledem k tomu, že Losti to mají jasný tak jde hlas FF

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 14:29:24
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
23. 4. 2021 / 14:53:22 (před 3 roky)
off

Klasika, jako vždycky se okamžitě vymlátí všechny seriály, které se mi zamlouvají (sbohem, FlashForward, sbohem, Dollhouse, sbohem, 11.22.63...).

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 14:53:33
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 4. 2021 / 15:09:36 (před 3 roky)
off

Dneska hlas pro Losty. V prvním duelu jsem neviděla ani jeden, ale na základě diskuze jsem to dala Orville, ať jim tedy trochu pomůžu :)

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
23. 4. 2021 / 15:40:43 (před 3 roky)
off
_karel_ napsal(a):

Jup, taky tak :D

Přidávám se do party :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 4. 2021 / 18:14:52 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Dneska pro tragické loosery, tak Orville a Flash Forward... Lost zcela a upřímně nenávidím.

Uplne rovnako ....

Orville je vyborny serial vtipny a ak ma niekto problemy s tvorcom tak asi nie je fanusikom starych Star Trekov(napriklad Voyager)v ktorom duchu plne serial prave naplna hodnoti "hviezdnej federacie". Mangatorial ..ci co som videl tusim 3 cast ale dam tomu este raz sancu skusim to pozriet maratonom a hadam to bude u mna viac bodovat ako to co som videl ked serial zacinal ... a rozobranou lodou hura spat do vesmiru .. prepacte ale ani orbitu by nedosiahola bol by davno mrtvy .. uz len ta nelogickost ma odradza a baby 70r yoda sice moze byt "cute" ale nejako ma nejako moc neberie.

Lost osobne nemam rad tiez tak prekombinovali dej ze si v niektorych veciach az odporuju a nedava to zmysel.. na tak maly ostrov ...
Flashforward som videl nedavno a velmi zamrzelo to predcasne ukoncenie ..mohol dostat aspon este jednu sezonu a krasne pribeh uzavriet. No aj tak to hodnotim ako daleko lepsie ako prave Lost.
Flashforward ma vyborne spracovanie plynutie casu .. ako ze mozeme sice menit buducnost ale vacsina rozhodnuti neovplyvni prud casu - vysvetlenie asi ako ked do rieky hodime kamienok sice rozcerime hladinu a nieco ten kamienok zmeni ale rieka tecie "nezmenena" dalej no ked dame do rieky niekolko tonovy balvan .. vieme zmenit aj tok rieky ..pripadne pretrhneme hradzu a okamzite sa moze zmenit aj koryto rieky .. presne takto to bralo Flashforward .. buducnost je dana no nie uplne nemenna, ak by sme ju poznali mohli by sme ju ovplyvnovat.

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 4. 2021 / 18:50:10 (před 3 roky)
off

Achjo, jako by už tak dnešek nezavršil mezinárodní týden blbců. Ještě mi k tomu proti sobě postavíte Mandaloriana a Orville. A jako bonus pak FlashForward vyfasuje ten proklatý Lost :(

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 21:05:52
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 4. 2021 / 18:56:17 (před 3 roky)
off

Dnes jen Lost, i když ani ten nemám dokoukaný (a nejspíš to tak zůstane).
Pilot Mandalorianu mě nezaujal (v hodně vzdálené budoucnosti mu možná dám ještě šanci) a ostatní dva jsem neviděla.

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
23. 4. 2021 / 19:20:27 (před 3 roky)
off

Vzhledem k mé přezdívce asi netřeba psát, jak jsem hlasoval ve druhém duelu :D Je to můj nejoblíbenější seriál už od premiéry a nemyslím si, že se to ještě někdy změní

I když Flasforward byl zrovna taky docela fajn. Škoda toho předčasného zrušení.

Hold the Door!
Showan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 4. 2021 / 19:36:36 (před 3 roky)
off

Mám pocit, že všetky moje obľúbené seriály skončili s takými protivníkmi pri ktorých nemajú šancu. Som zvedavá za koho budem hlasovať v ďalších kolách.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 4. 2021 / 20:04:26 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Dnes jen Lost, i když ani ten nemám dokoukaný (a nejspíš to tak zůstane).
Pilot Mandalorianu mě nezaujal (v hodně vzdálené budoucnosti mu možná dám ještě šanci) a ostatní dva jsem neviděla.

To treba zmenit .. Flashforward ma smolu ze ma iba jednu sezonnu a relativne otvoreny konec ..hoci nejake odpovede clovek dostane, ale skutocne iba nejake.

No a Orville je nutnost vidiet pre fanusika Sci-Fi, vtipny serial ktory netlaci na pilu a zaklada si na viacerych charakteroch ..ved posadka lode nie je len kapitan a nelogicky mysliaca cernoska a otravna prihlupla rysavka(narazam samozrejme na pohlavne prenosne choroby (STD))... .

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 20:05:00
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
23. 4. 2021 / 23:46:10 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

To treba zmenit .. Flashforward ma smolu ze ma iba jednu sezonnu a relativne otvoreny konec ..hoci nejake odpovede clovek dostane, ale skutocne iba nejake.

No a Orville je nutnost vidiet pre fanusika Sci-Fi, vtipny serial ktory netlaci na pilu a zaklada si na viacerych charakteroch ..ved posadka lode nie je len kapitan a nelogicky mysliaca cernoska a otravna prihlupla rysavka(narazam samozrejme na pohlavne prenosne choroby (STD))... .

Musím říct, že jsi vzbudil mou zvědavost. Mám toho teď rozkoukanýho fakt hodně (mimo jiné i STD ;D), ale přidám si je aspoň do chci vidět... :D

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 4. 2021 / 23:58:00