Dneska Legendy a PoI :) Ani jeden seriál jsem zatím neviděla, ale chystám se na všechny čtyři.
Dneska rozhodně oba hlasy vlevo
Žádný z těchto seriálů jsem neviděla, ale jsou v plánu. Přesto v prvním duelu hlas vpravo a v druhém hlas vlevo :D
Legendy a POI. POI je stále jeden z najlepších seriálov.
PoI jednoznacne. Muj favorit na vitezstvi. Skvely seriál. Pro nej budu hlasovat v kazdem kole.
U druheho Legendy.
Dneska jednoznačně Legendy a PoIka :-). Neboli LoT a PoI :D.
Dnes len Peggy :)
Nic a OA.
Akurat mam rozpozerany Person of Ineterest som na 4 serii ale nejako ma ten "paduch" nelaka aby som to dopozeral a ako som si pozrel obsah zaveru 5 serie tak bude az do konca .... a ani neviem ci je nejako dobre uzabrety dej ..
sandokan555 napsal(a):
Akurat mam rozpozerany Person of Ineterest som na 4 serii ale nejako ma ten "paduch" nelaka aby som to dopozeral a ako som si pozrel obsah zaveru 5 serie tak bude az do konca .... a ani neviem ci je nejako dobre uzabrety dej ..
Poslední řada byla tak blbě udělaná, že jsem ji nedokoukal (a to jsem dost odolný jedinec).
_-0-_ napsal(a):
Poslední řada byla tak blbě udělaná, že jsem ji nedokoukal (a to jsem dost odolný jedinec).
No hlavně jseš asi jedinej.. Za mě byla pětka krásným uzavřením celého příběhu.
sandokan555 napsal(a):
4. mě taky moc nebavila, hlavně ze začátku celé to balancování s identitami, who cares... Ale aspoň uprostřed je úžasné "If-Then-Else". No a 5. série měla asi jeden slabší díl, jinak je to pecka.
U druhého ten hlas šel samozřejmě POI, ale u prvního se pořád nemůžu rozhodnout. 🤔
andromache napsal(a):
No hlavně jseš asi jedinej.. Za mě byla pětka krásným uzavřením celého příběhu.
De gustibus non est disputandum :-)
v prvom legendy lebo sú viac sci-fi a v druhom jednoznačne PoI
Neviděla jsem ani jedno, hlasy jsem dala looserům :)
_-0-_ napsal(a):
De gustibus non est disputandum :-)
Aneb hezky česky proti gustu žádný dišputát co :D?
andromache napsal(a):
Aneb hezky česky proti gustu žádný dišputát co :D?
Uznej, že to řečí starých latiníků vyznívá lépe :-S
_-0-_ napsal(a):
Uznej, že to řečí starých latiníků vyznívá lépe :-S
No... Vzhledem k tomu, že mi trvalo dvě hodiny to rozluštit tak ani ne :D. A to jsem měla pár kurzů latiny (ale protože jsem ji nesnášela, tak si nic nepamatuju). Ta počeštěná verze je lepší :-).
Postavit proti sobě dva moje oblíbené superhrdinské seriály vyústilo v těžkou volbu, protože mám ráda oba. Nakonec jsem hlasovala pro Legendy jako outsidera, ale nebylo to jednoduché rozhodnutí. :)