Orphan Black má na soupeře smůlu... no jsem hodně zvědavá, jak to dopadne:/
V prvom dueli jednoznačne Haven a v druhom aj keď som ešte nevidela, tak Orphan Black.
První duel hlas pro Haven, co chci vidět. V druhém znám a pár dílů jsem viděla Smallville a chci vidět kompletně celé. Takže hlasy dneska jasné. :)
Tak za mě dneska v prvním duelu jednoznačně Haven a v tom druhém dávám hlas Smallville, páč z toho jsem už aspoň něco viděla.
Nemohu hlasovat ani pro jeden z těchto seriálů (a to jsem od každého viděl alespoň pár dílů).
Celkom silne kolo pre mna, ale nakoniec som sa rozhodol pre Haven a Smallville...
Z prvního duelu volím Haven. U druhého je to těžší, ale hlas jde přece jen ke Smallville, který už mám za sebou. Na Orphan se chystám.
Jak muze nekdo hlasovat proti Orphan? Kdyby to bylo na mne, tak celou tuto anketu vyhraji.
OB proti Clarkovi? :O Co mi to děláte... Oba seriály zbožňuju. Smallville je nostalgie jak pjase, ke které se stále vracím. OB je novější, rozhodně scifi jako kráva, a už jsem skoukla několikrát. Nakonec jsem dala hlas OB, ale ať to dopadne jak chce, láme mi to srdíčko
Slabé kolo. Ani nemám pre koho hlasovať. Nakoniec som dal hlas aspoň Orphan black, kde som videl asi dve série, kým sa to úplne nezvrhlo