Hlas získává pro mě nostalgie a to Alf a Kitt. :)
Omlouvám se u KITTA za chybu. Mobil si prostě dělá co chce. :D
Man in the high castle, ač jsem ještě neviděla, ale jsem na to nehorázně natěšená. A v druhém duelu jsem to dala Clone wars, ale to bylo jak hození si kostkou, páč tam se nechytám vůbec :D
To je dneska výběr.. V prvním duelu nehlasuju, v druhém KITT, který mě vždycky fascinoval :-).
Dneska pro mě slabé kolo. U prvního dávám hlas Man in the high castle, protože to mám ve watchlistu. U druhého nakonec Knight rider, ale bez zájmu.
Prvy duel narocny, Alfa mam rad, ale Man in the high castle je lahodka. Druhy duel bez vahania pre Kitta :)
Za mna dnes klasiky ako Alf a Knight Rider 😊
První duel je oříšek. Man i Alf mají oba neuspokojivé konce. Alf pojídá kočky, Rufus Sewell hraje jednu z mých top seriálových postav... Moment, někdy po revoluci mi naši dali velkého plyšového Alfa a já ho pořád mám, zeptám se ho. Hm. Aha. Ok. Jo, volím Alfa :D
Za mě dnes v prvním Man a ve druhem Clone Wars pro mě jako fanouška Star Wars vynikající seriál
The Man in the High Castle a nic, protože mi v druhé polovině nic nepřišlo jako Sci-Fi, nebo "hlasuhodné" (měl být zařazen i seriál Broučci - ten lze podle uplatňovaných kriterií za Sci-Fi také považovat :-)
Dnes se nezapojím, pro ty historické hlasovat nechci a zbylé jsou pro mě neznámé.
The man in the high castle som podľa obrázku v hlasovaní hneď nespoznal. Zmiatol ma dominatný text v obrázku "The end of the worlds", ktorý som považoval za nejaký mne neznámy seriál. Drobné písmenká so skutočným názvom som zbadal až v momente odkliknutia. Takže omylom som hlasoval za Alfa, aj ked všetkými desiatimi uprednosťujem MitHC. Dúfam, že môj prípad je ojedinelý a blbo vybratý obrázok neovplvnil hlasovanie. :-) Lebo trochu podozrivé je už to, že tento skvelý sci-fi seriál bol takto prevalcovaný práve (30 rokov starým) Alfom.
No už vidím ako anketu vyhráva tupý sitcom. Odkedy je Alf sci-fi? Lebo je tam jeden jediný sci-fi prvok mimozemšťan? Už Red dwarf bol tak trochu na hrane ale toto je sitcom so všetkým všade. Knight rider detto. Jeden sci-fi prvok nerobí sci-fi seriál. Takže dnes hlas len Man in the high castle