Tak, hlas pro SGU, i když Flashe taky chci vidět a na SGU se taky chystám a doufám, že na potřetí to dám kompletně celé. Uvidíme. :) A potom hlas Firefly, což jsem letos viděla a dost si to oblíbila. :)
Flash a Manifest. Na tom, že nesnáším Vrata není nic nového a na tom, že dodneška nechápu ten příšerný hype kolem Firefly taky ne...
andromache napsal(a):
...Na tom... není nic nového...
...a přece to vždycky zopakuješ :P
IrmaVep napsal(a):
...a přece to vždycky zopakuješ :P
Ano, protože opakování je matka moudrosti :P :D.
andromache napsal(a):
Pravda, pravda... A taky škoda facky, která padne vedle ;))
Hlas pro SGU a Firefly ❤️
Dneska Flash a Manifest :)
IrmaVep napsal(a):
Pravda, pravda... A taky škoda facky, která padne vedle ;))
Ještě že na mě nemůžeš :D.
SGU a Firefly.
Za mňa dnes SGU a Firefly..
SGU a Firefly
andromache napsal(a):
A nie je to stokrát opakovaná lož…? 😅
yuriy napsal(a):
SGU a Firefly
A nie je to stokrát opakovaná lož…? 😅
No tak to teda v žádném případě :D. Myslím, že svou nenávistí k vratům jsem známá všude a co se Firefly týče, já strašně nesnáším vyhypované věci/lidi... Takže i kdyby to bylo sebelepší, jak je kolem toho hype tak to budu nenávidět už z principu (takhle třeba nesnáším Dianu...).
Dneska Flash a Manifest. Druhé možnosti jsem neviděla a asi se ani nechystám.
V druhom duely Firefly, Manifest som nevidel, zato prvý duel trochu oriešok, ale nakoniec Flash za rannejšie série a je tu s nami dlhšie...
andromache napsal(a):
Ještě že na mě nemůžeš :D.
Hahah, neee. Myslela jsem to spíš tak, že si nenecháš ujít žádnou příležitost "profackovat" to, co se ti nelíbí... Ten tvůj výklad, to bych si nedovolila (!) :)
IrmaVep napsal(a):
Hahah, neee. Myslela jsem to spíš tak, že si nenecháš ujít žádnou příležitost "profackovat" to, co se ti nelíbí... Ten tvůj výklad, to bych si nedovolila (!) :)
Proč ti nevěřím, že by sis to nedovolila :D? Ale jinak máš pravdu :D. Nevynechám příležitost si kopnout do toho (i do těch) co naprosto nesnáším :D. Jsem strašně zahořklá a neodpouštějící osoba :D.
Dneska hlasuji pro oba fkové seriály - Flash a Firefly. :)