Dneska Outlander a Fringe. Zatím jsem neviděla ani jeden seriál, ale chystám se na všechny čtyři :)
Tak dneska hlas seriálu Pod kupolí, což jsem vloni viděla kompletně celé, i když asi šanci nemá. :D A v druhém mám v plánu vidět Fringe, tak hlas tam. Ten druhý seriál jsem neviděla a ani zatím neznám. :D
Ta ohavná dehonestace původního díla od Kinga si slitování nezaslouží. Fringe je absolutní láska a jsem rád, že (prozatím) vede. Legion šel postupně s kvalitou dolů.
Aj ked mi pride Outlander ako zaujimavy serial a chystam sa aj na knihy tak zatial som videl len par casti, takze hlas ide Under the Dome, ktory som videl cely a pacil sa mi. Druhy duel jednoznacne Fringe, skvely serial.
tady vynechám, viděl sjem jen kouskek under the dome a to mě moc nezaujal o
Under the Dome a Fringe.
Ne, že by mě Under the Dome nadchlo, ale k Sci-fi to má o parseky blíže, než Otlander, který je z 99% romantická červenoknihovnická srajda (to, že je koukatelná, na žánru nic nezmění) a z 1% Sci-Fi.
Moc mě (milovníka Sci-Fi) mrzí, že se v této anketě dávají proti sobě představitelé různých žánrů. Z tohoto pohledu je skutečně "za hranicí nemožného".
Under the dome v prvním duelu a ve druhém nehlasuju neb jsem neviděla ani jedno...
Vidět Fringe a Legion proti sobě mě téměř dohnalo k slzám z frustrace. :D
Nakonec jsem dala Legion, protože to byl naprosto bezchybně zpracovaný úlet.
Pod kupolí .. viděla jsem teprve loni. Trvalo mi to, než jsem tento seriál objevila, ale stálo to za to. Úžasný seriál.