Musím říct, že finále Homeland se mi líbilo víc než Dexter. Škoda, že musíme na nový díly čekat tak dlouho. :(
Priznám sa že netuším ako skončiť s Dextrom...ale sympatizovať s ním a v kapitánke vidieť nepriateľa?...pomooc,schovajte predo mnou všetko ostré....
Gabik.029 napsal(a):
Musím říct, že finále Homeland se mi líbilo víc než Dexter. Škoda, že musíme na nový díly čekat tak dlouho. :(
Snad u Homelandu jsem cetl, ze nove epizody by mely byt na jare... ale mozna to bylajen kachna pro nas naivni :)
Finále Homeland jsem neviděl, takže nemohu srovnávat. Ale finále Dextera bylo naprosto skvělý a Dexter mi opět ukázal, že je to jeden z mála seriálů, u kterých nedokážu odhadnout co se tam stane.
Já teda musím také říct, že finále Homelandu se mi líbilo více než Dextera.
Přeci jenom nějakých 200 mrtvých včetně ředitele CIA apod. je o dost lepší než, že Debra zastřelila LaGuertu. Já teda čekala, že střelí Dextera, tak do ruky :D
Mě se finále Dextera moc líbilo... Akorát i přes to všechno, co se stalo sympatizuju s Dexterem a LaGuertě jsem tu smrt přála, protože mě štvala.:D...
Já ještě finále Destra neviděla, protože jsem v něm nováček a skončila jsem teprve 5. sérii, ale někde jsem četla (možná tady), že už se natočí jen jedna sezona a končí... Je to pravda?
Dahllia napsal(a):
Já ještě finále Destra neviděla, protože jsem v něm nováček a skončila jsem teprve 5. sérii, ale někde jsem četla (možná tady), že už se natočí jen jedna sezona a končí... Je to pravda?
Jo, 8. série by měla být závěrečná.
Myslím, že ještě dvě, ale jistá si nejsem.
Co jsem teďka četla, tak se počítá s tím, že 8. bude poslední, ale není to finální rozhodnutí, poslední slovo má Showtime.
http://insidetv.ew.com/2012/12/17/dexter-finale-8-interview