Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (top 70, duel 35)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 5. 2021 / 13:23:37 (před 3 roky)
off

Hlas pro Želvy ninja, a vždy jsem chtěla být Rafael. :D

Janey T.
kunko
Běžný uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 5. 2021 / 13:25:25 (před 3 roky)
off

Samozrejme Ninja korytnačky, Turtle Power!

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 5. 2021 / 13:28:40 (před 3 roky)
off

Dneska za mě Sense8 :)

chisko6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
6. 5. 2021 / 15:01:46 (před 3 roky)
off

Želvy ninja jsou taková nostalgie, ale hlas jde Sense8.

SapphireVamp
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
6. 5. 2021 / 16:52:55 (před 3 roky)
on

Sense8 je nejlepší seriál, co jsem kdy viděl, takže snadné rozhodování.

Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 5. 2021 / 19:45:15 (před 3 roky)
off
SapphireVamp napsal(a):

Sense8 je nejlepší seriál, co jsem kdy viděl, takže snadné rozhodování.

Zrovna jsem ho cerstve zkoukla :D...

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
6. 5. 2021 / 20:03:43 (před 3 roky)
off

Sense8, samozřejmě. Btw patrně jediný seriál, kde mě neznechutili zástupci 4% "mužské" menšiny.

Poznámka k anketě - kriteria výběru jsou opravdu... ... velmi zvláštní.

Ani tady na SZ nejsou želvy uvedeny jako Sci-Fi, ale jako "Kreslený/Akční/ Dobrodružný".

Tímto výběrem duelantů se stala z ankety regulérní fraška.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 5. 2021 / 00:11:13
deepspace101
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 5. 2021 / 21:26:09 (před 3 roky)
off
Janey T napsal(a):

Hlas pro Želvy ninja, a vždy jsem chtěla být Rafael. :D

Já zase Leonardo, protože měl meče. :-D

MAKE TEA, NOT WAR
yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
6. 5. 2021 / 22:00:39 (před 3 roky)
off

V prvom ninja umelci a druhy som nenasiel 😅
"V každém článku najdete dva duely a v každém z nich si zvolíte seriál, u kterého si více přejete postup."

The Order 1908
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 5. 2021 / 22:20:59 (před 3 roky)
off
deepspace101 napsal(a):

Já beru Rafa kvůli jeho charakteru. :D Kdyby podle zbraní, tak je to taky jasný Leo. :D

Janey T.
Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
7. 5. 2021 / 12:06:40 (před 3 roky)
off

Hlasuji pro Sense8 a koukám, že je to v tuto chvíli velmi vyrovnané, 50 na 50. :)

Mad.Awe
Dom_Domec
Redaktor | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
7. 5. 2021 / 14:51:31 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Ani tady na SZ nejsou želvy uvedeny jako Sci-Fi, ale jako "Kreslený/Akční/ Dobrodružný".

Když se podíváš do infoboxu, tak tam jsou žánry, které se navrch nevlezly a sci-fi tam je. [img]

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 5. 2021 / 15:06:38 (před 3 roky)
off
deepspace101 napsal(a):

Mě vždycky fascinoval Michelangelo a jeho nunchaky :D. A taky jsem to viděla v době, kdy jsem měla slabos pro oranžovou :D. Dneska už by to byl Rafaelo, protože jsem se zamilovala do saií :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
7. 5. 2021 / 16:17:25 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Ragelly už dříve psala, že seriály mají i více žánrů, než se na první pohled zobrazuje, ale filtr je bere.

Byl jsi to ty, kdo si tady vyplakal sci-fi anketu a teď tady den za dnem mrčíš. Nechceš ji tedy radši okázale ignorovat, když ti tak není po chuti?

ESESEL
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 5. 2021 / 17:41:48 (před 3 roky)
off
Domec napsal(a):

Když se podíváš do infoboxu, tak tam jsou žánry, které se navrch nevlezly a sci-fi tam je. [img]

Vskutku, já si toho všimnul hlavně u zemí, že se občas v mapě zbarví něco, co by člověk nečekal, a není to ani právě v tom informačním proužku hned nahoře... Ale když si člověk sjede trochu níž, je to tam. Chápu, že to nemůže v tom proužku být všechno (třeba právě u Želv těch 7 žánrů...), ale nešlo by do něj v takových případech (prosím, prosím, Fruiko ) fláknout třeba 3 tečky, ať člověk ví, že musí ještě kouknout níže?

Grab a lollipop on your way out.
_-0-_
7. 5. 2021 / 22:11:42 (před 3 roky)
off
Domec napsal(a):

Když se podíváš na nejznámější AV servery, kde jsou zmíněny kategorie, tak tam o Sci-Fi v souvislosti s Teenage Mutant Ninja Turtles nic není.

A ostatně i kdyby - to by se sem také dala nasypat obludná hromada jakonských animáků, které by se žánru Sci-Fi blížily více. Btw., nechybí tady Křemílek a Vochomůrka?

_-0-_
8. 5. 2021 / 02:40:15 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Ragelly už dříve psala, že seriály mají i více žánrů, než se na první pohled zobrazuje, ale filtr je bere.

Byl jsi to ty, kdo si tady vyplakal sci-fi anketu a teď tady den za dnem mrčíš. Nechceš ji tedy radši okázale ignorovat, když ti tak není po chuti?

No právě, očekával jsem Sci-Fi anketu, sestavenou nejenom pomocí filtrů, ale také s použitím znalostí a rozumu. Když mi filtr vyhodí očividný nesmysl, tak to zkoriguji, ne? Asi ne.

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 5. 2021 / 03:02:08 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

No právě, očekával jsem Sci-Fi anketu, sestavenou nejenom pomocí filtrů, ale také s použitím znalostí a rozumu. Když mi filtr vyhodí očividný nesmysl, tak to zkoriguji, ne? Asi ne.

Sis to měl zkorigovat sám a nebrečet tu. Já ty ankety víceméně úplně ignoruju a taky žiju.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
8. 5. 2021 / 08:16:33 (před 3 roky)
off

Se měla nejdřív udělat anketa, co vlastně patří do Sci-Fi ... 😉 😂

_-0-_
8. 5. 2021 / 11:26:27 (před 3 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Sis to měl zkorigovat sám a nebrečet tu. Já ty ankety víceméně úplně ignoruju a taky žiju.

1) Nebylo jak překročit hranici nemožného :-)
2) Koho by napadlo, že bude výběr realizovaný "excelovsky", bez kontroly výsledků (kvůli známé ne 100% validitě subj. zadávaných vstupních dat)
3) Mezi pláčem a smutkem je rozdíl...

Delat
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 5. 2021 / 11:34:07 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Když se podíváš na nejznámější AV servery, kde jsou zmíněny kategorie, tak tam o Sci-Fi v souvislosti s Teenage Mutant Ninja Turtles nic není.

A ostatně i kdyby - to by se sem také dala nasypat obludná hromada jakonských animáků, které by se žánru Sci-Fi blížily více. Btw., nechybí tady Křemílek a Vochomůrka?

Ale je..
IMDb:
Na CSFD mají v tagu "mimozemšťané, podle komiksu, vesmír, vědci, New York, vesmírná loď, novináři, zlo, mutanti, nindžové, podzemí, želvy" = minimálně pár tagů do sci-fi patří, i když teda ofiko nahoře v liště sci-fi nemají.
A na SZ už to bylo vysvětlené, že mají. :)

Osobně jsem u pár titulů taky přivírala a někdy i protáčela oči, ale beru to tak, že se jede podle systému a v tom to tak nastavené je. Je to pro zábavu a pokud ti to trhá žíly, doporučím založit kvíz na téma "vyber co je sci-fi" a tam si to můžeš nastavit jak jen budeš chtít. :) A pak sem hoď odkaz, protože něco takovýho by mě taky bavilo. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 5. 2021 / 11:36:27
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
8. 5. 2021 / 12:40:23 (před 3 roky)
off

Koukám, že to je vyrovnané :))

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 5. 2021 / 14:42:45 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

2) Koho by napadlo, že bude výběr realizovaný "excelovsky", bez kontroly výsledků (kvůli známé ne 100% validitě subj. zadávaných vstupních dat)

Čím to asi bude, že.

naninka358
Redaktor | Cool level: 116 | Will McAvoy
8. 5. 2021 / 18:36:13 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

(...)
(...)

Zatímco tvoje názory jsou naprosto objektivní 🤣

Dom_Domec
8. 5. 2021 / 21:19:38 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Radši už se k tomuto nebudu vyjadřovat :D. Komu není rady...

Editováno: 1x | Naposledy: 8. 5. 2021 / 21:23:04
_-0-_
9. 5. 2021 / 11:37:39 (před 3 roky)
off

Všem, kteří v rámci argumentace technikáliemi zjevně pozapomněli připomínám, že jde o to, že Sense8 stojí proti Želvákům v rámci stejné kategorie/ankety.

Ještě jednou - proč tedy ne Křemílek a Vochomůrka? :-)

AislinK
9. 5. 2021 / 12:38:49 (před 3 roky)
off
_-0-_ napsal(a):

Všem, kteří v rámci argumentace technikáliemi zjevně pozapomněli připomínám, že jde o to, že Sense8 stojí proti Želvákům v rámci stejné kategorie/ankety.

Ještě jednou - proč tedy ne Křemílek a Vochomůrka? :-)

Asi proto, že nesplnil ani jedno z kritérií, díky kterým by se dostal do nominačních kol ankety.

"Seznam nominovaných obsahuje 110 seriálů. Základní stovku jsme vybrali podle 100 sci-fi seriálů s nejvyšším počtem hodnocení zde na SerialZone. Zbývající bonusovou desítku tvoří seriály s nejlepším průměrným hodnocením a minimálně 25 hlasy."

_-0-_
9. 5. 2021 / 15:50:42 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

"...Základní stovku jsme vybrali podle 100 sci-fi seriálů s nejvyšším počtem hodnocení zde na SerialZone. Zbývající bonusovou desítku tvoří seriály (jakékoliv?) s nejlepším průměrným hodnocením a minimálně 25 hlasy."
AislinK
9. 5. 2021 / 17:06:50 (před 3 roky)
off

[citace=_-0-_][/citace]

ne jakýkoliv, musí mít tag scifi, což momentálně želvy ninja mají, křemílek a vochomůrka ne...

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 5. 2021 / 12:40:15 (před 3 roky)
on

Můžu se zeptat, taky máte někdo napsáno, že máte splněno v anketách jen 50 %, i když jste podle vás hlasovali ve všech anketách? Přemýšlím, proč tomu tak je, protože jsem prošla všechny duely a ve všech jsem hlasovala, ale možná jsem něco vynechala nevím. A irituje mě to :D. Ale chápu, že je to drobnost, asi jsem prostě vynechala něco.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 5. 2021 / 13:07:21 (před 3 roky)
off
lenochod6 napsal(a):

Můžu se zeptat, taky máte někdo napsáno, že máte splněno v anketách jen 50 %, i když jste podle vás hlasovali ve všech anketách? Přemýšlím, proč tomu tak je, protože jsem prošla všechny duely a ve všech jsem hlasovala, ale možná jsem něco vynechala nevím. A irituje mě to :D. Ale chápu, že je to drobnost, asi jsem prostě vynechala něco.

Ono to upozornění je nastavené tak, že počítá s tím, že v každém článku jsou dvě ankety. Tím, že v poslední byl jen jeden duel, tak jsme mohli hlasovat jen jednou, proto to píše tu hlášku :) Takže chyba není na straně hlasujících :D

Dom_Domec
10. 5. 2021 / 13:08:30 (před 3 roky)
off
lenochod6 napsal(a):

Taky to tak mám. Je to asi proto, že v každém článku ankety jsou většinou duely dva, ale poslední duel by (v tomto) článku pouze jeden.

Doufám, že jsem to napsal srozumitelně :).

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 5. 2021 / 13:18:44 (před 3 roky)
on

Děkuji všem za odpověď, to mě nenapadlo :).