Diskuze k článku Američtí duchové a další nové seriály
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 4. 2021 / 17:16:43 (před 3 roky)
off

Jé, to Ghosts je remake Ghosts asi z roku 2019 z Británie, to si pospíšili... Anglická verze je hrozná sranda, tak snad to Rose dá s lehkostí. :)

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
TyfuZ
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
19. 4. 2021 / 17:40:48 (před 3 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Jé, to Ghosts je remake Ghosts asi z roku 2019 z Británie, to si pospíšili... Anglická verze je hrozná sranda, tak snad to Rose dá s lehkostí. :)

Normálně by mě něco takového moc nezaujalo, ale jakmile jsem viděl spojení komedie a Rose, tak jsem okamžitě zbystřil:)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
19. 4. 2021 / 17:45:09 (před 3 roky)
off

Roooose! Ghosts jdou minimálně do chci vidět :-). Minimálně pilot vyzkouším u 
Shaka: King of the Zulu Nation a Roads to freedom... Zbytek není můj cup of tea.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 4. 2021 / 18:29:40 (před 3 roky)
off

Hmmm, to válečné vypadá pěkně. Takové komplexní pojetí ve stylu Příliš vzdáleného mostu by bylo super.

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
19. 4. 2021 / 19:09:54 (před 3 roky)
off

Snad ten Ordinary Joe? Jinak nic.

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 4. 2021 / 21:05:01 (před 3 roky)
off
TyfuZ napsal(a):

Normálně by mě něco takového moc nezaujalo, ale jakmile jsem viděl spojení komedie a Rose, tak jsem okamžitě zbystřil:)

Přesně, pokud to bude hrát stejným stylem jako je to v originálu, tak to bude šílené, ona je úžasně svolná ke každé srandě :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
19. 4. 2021 / 21:36:56 (před 3 roky)
off

Anglicky original je vtipny, tusim dostali dalsiu seriu aspon teda dufam, a koli Rose si urcite pozriem aj tu americku verziu, len snad jej nepribalia zase nejakeho hnupa ako v iZombie.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
19. 4. 2021 / 22:16:59 (před 3 roky)
off

Jsem sama, komu Ze Network připadá jako naprostá zoufalost? Jinak za mě možná Ordinary Joe a Lakers.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 4. 2021 / 22:17:13
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
20. 4. 2021 / 00:25:43 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Jsem sama, komu Ze Network připadá jako naprostá zoufalost? Jinak za mě možná Ordinary Joe a Lakers.

Nejsi :D. To je taková zoufalost, že mi to nestálo ani za zmínku :D. No jo, časy Michaela Knighta a Mitche Buchannana jsou prostě už nenávratně pryč...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.