Diskuze k článku Řekněte ano Svatbám na první pohled
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 4. 2021 / 16:38:26 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 4. 2021 / 22:37:30 (před 3 roky)
off

Náhodou ta naše Svatba na první pohled byla (mimo to, že trošku bizár žejo) asi nejlepší téma na konverzaci s random lidmi v obchodě :D Z mé zkušenosti v tomto směru překonala i Výměnu manželek!

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 4. 2021 / 22:37:41 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

Náhodou ta naše Svatba na první pohled byla (mimo to, že trošku bizár žejo) asi nejlepší téma na konverzaci s random lidmi v obchodě :D Z mé zkušenosti překonala i Výměnu manželek!

Mě hrozně štve, že to vždycky ženou do hrozných extrémů a vyberou největší exoty na zemi. Přitom nejlepší epizody jsou ty, kde jsou normální lidi (když vezmu například tu výměnu).

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
22. 4. 2021 / 22:47:09 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mě hrozně štve, že to vždycky ženou do hrozných extrémů a vyberou největší exoty na zemi. Přitom nejlepší epizody jsou ty, kde jsou normální lidi (když vezmu například tu výměnu).

To jim asi netáhne, ty normální epizody. Čím kontroverznější, tím víc se o tom mluví. Třeba ta kauza u té Svatby, zda jsou to teda herci nebo skutečně “obyčejní lidé”, to bylo vyhrocené tak moc, že se na chvíli zapomnělo i na koronu :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 4. 2021 / 02:21:42 (před 3 roky)
off

Až skončí Ordinace, tak to bude jediná show, na kterou s babičkou mrkneme... :D :D :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
23. 4. 2021 / 09:01:07 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

To jim asi netáhne, ty normální epizody. Čím kontroverznější, tím víc se o tom mluví. Třeba ta kauza u té Svatby, zda jsou to teda herci nebo skutečně “obyčejní lidé”, to bylo vyhrocené tak moc, že se na chvíli zapomnělo i na koronu :D

Asi jo. Já jsem ta výjimka, co se baví víc u normálních lidí než u exotů. Navíc z exotů člověk má takovou morální kocovinu. Vždycky mu je jen líto těch dětí. Z toho důvodu jsem se přestal i koukat, protože fakt se člověk nechce koukat na takovej hnus.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.