Luxusní shrnutí 👍
Wow, toto muselo dať strašne veľa práce, klobúk dole a ďakujeme.. Mňa by ešte zaujímalo, či niekto tu zo SZ členov štábu v tej Prahe nestretol 😁
Hodně zajímavý článek. Super práce, díky za jeho vytvoření :-)
Skvělý článek. Některá místa jsem i při samotném sledování poznala, ale jako mimopražská ne všechno. Akorát ty nápisy si úplně nepohlídali, například tady je Knihkupectví. Toho jsem si všimla, když jsem teď dohledávala záběr s dopravním značením ohledně ulice Národní, kterého jsem si všimla hned při sledování (hlavně toho Pozor). Určitě budou i nějaký jiný, který jim unikly.
Hodně dobrý článek, díky
Boží!
Parada, urcite to muselo dat vela prace dat dokopy takyto foto clanok. Palec hore a samozrejme vela peknych miest v CZ a serial tiez super 👍😉
Skvělý článek, děkuji za jeho vytvoření!
Seraphine313 a říkat o jednom člověku, že je nakladatelství. :-D
Fruiko napsal(a):
Seraphine313 a říkat o jednom člověku, že je nakladatelství. :-D
A proto jsem raději nejmenoval :-D ale zasvěcenci pochopí :-P
...hodně míst jsem nepoznal a to jsem rodilý Pražák. Well done!
Btw., poslední díl byla fakt ukázková černošská agitka...
Jungmannovo náměstí miluju, čekal jsem tam asi hodinu před promocí a chodil jen dokola té sochy, takže jsem ji okamžitě poznal z té scény... Škoda, že nemohli dát do seriálu prostě jen Prahu :D
super článek. díky
Ty jo tak to je hodně hustý článek. Díky! Úspěšně jsem u sledování nepoznala nic 😃
Super!!
Ten plakát "Reset, Restore, Rebuild" si řiká o fotomontáž na "Ruce, Roušky Rozestupy" :)
Super luxusní článek..upřímně jsem sama sebe překvapila jak dobře jsem lokace odhadla, docela dost jsem poznávala české lokace,nebo takhle poznala jsem že je to v česku. Ale ten konec jako..nevím co si mám myslet..doufám že to bude nějak pokračovat
Jessica Angell napsal(a):
Super luxusní článek..upřímně jsem sama sebe překvapila jak dobře jsem lokace odhadla, docela dost jsem poznávala české lokace,nebo takhle poznala jsem že je to v česku. Ale ten konec jako..nevím co si mám myslet..doufám že to bude nějak pokračovat
Chystají zase propojení s filmy.
Jessica Angell napsal(a):
Chystá se čtvrtý Captain America, který bude nějakým způsobem pravděpodobně pokračovat v tomhle příběhu, vyvíjí ho stejný člověk jako Falcona & Winter Soldiera.
S největší jistotou jsem v článku rozhodně poznala Lucernu (je vidět, kam chodím do kina) a další vzpomínkou pro mě byl chrám Panny Marie Sněžné, který nám s oblibou na gymplu dával učitel do diktátů 😂. Jinak většinu míst moc neznám, ale ten most je nádherný, wow. Super článek.
naninka358 napsal(a):
Určitě budou i nějaký jiný, který jim unikly.
Co jsem si všiml, tak při scéně na hřbitově jsou vidět náhrobky s českými jmény.
Seraphine313 napsal(a):
Co jsem si všiml, tak při scéně na hřbitově jsou vidět náhrobky s českými jmény.
To bych asi nebrala úplně za chybu, mohli by to být Češi, co se přestěhovali, příp. jejich potomci. A pokud si vytvořili lokální komunitu, tak by na hřbitově mohla být česká příjmení častá.