Diskuze k článku Novinka pod lupou: Mare of Easttown (HBO)
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
27. 4. 2021 / 11:06:15 (před 3 roky)
off

Ja nevim proc, ale na tohle se fakt tesim. Teda jo, vim - Kate Winslet. Ono na me ma obsazovani prevazne-filmovych hercu do serialu az magicky ucinek. Ale tady ja se nejak tesim i na ty minusy, a to uz je co rict :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 4. 2021 / 11:23:32 (před 3 roky)
off

Taky se na to hcystám a jsem docela překvapen, že holky hodnotí relativně nízko. Podle reakcí ze zahraničí to má být děsná pecka.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 4. 2021 / 11:29:33 (před 3 roky)
on
Fruiko napsal(a):

Taky se na to hcystám a jsem docela překvapen, že holky hodnotí relativně nízko. Podle reakcí ze zahraničí to má být děsná pecka.

Já uvidím po maratonu, až to budu mít za sebou jako celek. Ale takhle po prvním díle je to trošku pomalé a nic se tam nestane.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
27. 4. 2021 / 13:14:47 (před 3 roky)
on

Za sebe musím říct, že s hodnocením prvního dílu celkem souhlasím. Opravdu to byla celkem dost velká a rozvleklá nuda. Ale asi se nějak musely představit postavy, protože včerejší druhý díl už byl mnohem, mnohem lepší. Ten včerejší závěrečný cliffhanger to zajímavě rozehrál a jak bylo zmíněno v názoru od ragelly, asi to bude podobné jako u The Undoing, že člověk do poslední chvíle nebude vědět, kdo je vrahem. Pár tipů už mám. :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 4. 2021 / 13:15:03
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
27. 4. 2021 / 16:17:07 (před 3 roky)
on

Dám si bez vyzkoušení až maraton, protože předpokládám, že Kate Winslet mi bude k spokojenosti stačit, ať už to je jakékoliv :)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 4. 2021 / 22:10:13 (před 3 roky)
off

přidáno do chci vidět, uvidíme :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 6. 2021 / 18:02:49 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Po prvním díle se tempo zrychlilo, seriálu nechybělo sem tam nějaké překvapení, zvrat a dobré zakončení. Koukalo se na to dobře, opět jde o povedenou minisérii z dílny HBO. Úplně na větvi jsem z toho nebyla, příběh mě nepohltil úplně, ale solidních 70 % ode mě seriál dostává.

V průběhu sledování jsem měla různé teorie o tom, kdo je vrah, a teda musím říct, že jsem se netrefila ani v jednom případě 😂

Závěr:
Uzavřený. Zjistíme, kdo zabil Erin. Byl to malý Ryan, syn Johna a Lori. Ryan věděl o poměru táty s Erin a osudovou noc jí šel do parku vyhrožovat. Věci se ale zvrtly a Ryan ji omylem zastřelil. Svěřil se otci, který spolu s bráchou Billym Erin odtáhli na místo, kde byla nalezena. Lori nemůže Mare odpustit, že jí zničila celou rodinu - nejprve zatkli Johna, který je otcem DJe, a pak i Ryana. Měsíce ubíhají a Mare se nevzdává, až jednoho dne Lori roztaje, pustí hrdinku domů a propukne v pláč v jejím náručí. Mare je konečně připravená čelit emocím ze ztráty svého vlastního syna a poprvé od jeho smrti se vydá nahoru na půdu, kde se oběsil.