Diskuze k článku 5+1 na téma Minisérie
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 5. 2021 / 18:28:00 (před 3 roky)
off

When They See Us jsem si nemohla nechat ujít hned jak to vyšlo. V producentském křesle Oprah Winfrey a navíc dle skutečné události. Určitě doporučuji a souhlasím, že oblíbený seriál to nebude, ale stojí za to vidět.
A do watchlistu jde Safe, Reprisal a The Hot Zone, díky za tipy. :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 5. 2021 / 18:55:00 (před 3 roky)
on
Luteka napsal(a):

When They See Us jsem si nemohla nechat ujít hned jak to vyšlo. V producentském křesle Oprah Winfrey a navíc dle skutečné události. Určitě doporučuji a souhlasím, že oblíbený seriál to nebude, ale stojí za to vidět.
A do watchlistu jde Safe, Reprisal a The Hot Zone, díky za tipy. :)

Jsme rádi, že tě výběr zaujal :) Já jsem When They See US viděl až loni, ale úplně mě to posadilo a těžko jsem to zpracovával.

Pokud ještě nemáte splněno v seriálové výzvě, tak tady je přehled všech seriálů z 5+1

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
5. 5. 2021 / 19:22:44 (před 3 roky)
on

Docela mě zarazilo, že v článku o minisériích figuruje The Hot Zone, který má potvrzenou druhou sérii. Recenzent to dokonce sám zmiňuje. Dívala jsem se na profil seriálu a pořád tam tento "tag" má. Nezpochybňuju, že stojí za zmínku, taky se mi líbil a na druhou sérii se těším, jen bych si místo něj přečetla o seriálu, který je opravdu minisérií ;-) Díky za článek, dřív šly 5+1 nějak mimo mně (možná je na vině trochu i úvodní fotka nebo náznak matematiky? 😂), ale poslední dobou ráda rozklikávám, byť vím, že je vysoké riziko nabobtnání mého "Chci vidět"...

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
5. 5. 2021 / 19:40:04 (před 3 roky)
off
Anyk napsal(a):

Docela mě zarazilo, že v článku o minisériích figuruje The Hot Zone, který má potvrzenou druhou sérii. Recenzent to dokonce sám zmiňuje. Dívala jsem se na profil seriálu a pořád tam tento "tag" má. Nezpochybňuju, že stojí za zmínku, taky se mi líbil a na druhou sérii se těším, jen bych si místo něj přečetla o seriálu, který je opravdu minisérií ;-) Díky za článek, dřív šly 5+1 nějak mimo mně (možná je na vině trochu i úvodní fotka nebo náznak matematiky? 😂), ale poslední dobou ráda rozklikávám, byť vím, že je vysoké riziko nabobtnání mého "Chci vidět"...

No, v úvodu článku je zmíněno, že může jít i o antologie, což The Hot Zone splňuje.

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
5. 5. 2021 / 19:51:21 (před 3 roky)
on
Anyk napsal(a):

Presne ako bolo povedané, v úvodnom popisku je spomenutá aj antologie. Ale my dobre vieme, že nikto nečíta tú úvodnú omáčku, preto vznikajú takéto dotazy :DD Neviem prečo to nedal šéf aj do názvu článku tú antologii :DD Kolega dal tiež Inside No.9, ktorému za pár dní začína 6.séria :P

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 5. 2021 / 19:53:32
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 5. 2021 / 20:24:28 (před 3 roky)
on
Anyk napsal(a):

Jak se píše nade mnou, v textu je zmíněno, že se dají zahrnout do výběru i antalogie, jenže jsem chtěl mít "údernější" nadpis a před odesláním jsem ho z 5+1 na téma Minisérie a antalogie změnil pouze na 5+1 na téma Minisérie :)

Jinak jsem rád i ohledně feedbacku k průvodnímu obrázku. Pokud se za pár let rubrika zase obnoví, tak určitě zapracujeme i na novém designu. Upřímně jsem tenhle obrázek zvolil z nostalgie k původní verzi rubriky, která měla premiéru před lety.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
5. 5. 2021 / 20:45:31 (před 3 roky)
on

Litocha, 24ron24 a Pajky:

Tak to se přiznám, že jsem úvodní omáčku nečetla 🙄 Měla jsem dnes lékařský dvojboj, ale článek jsem chtěla aspoň prolítnout (co mi padne do oka), než mi zapadne, protože tempo vydávání článků je neúprosné 😊

Nebylo to myšlené jako kritika, spíš mě to jen zarazilo, protože minisérie mají být mini a tedy i minizávazek vůči watchlistu 😂, což je pro mě poslední dobou jeden z parametrů, zda se do seriálu pustit či ne. Aneb metoda ragelly "co nejrychleji z watchlistu pryč" 😉 Navíc jak už jsem někde zmiňovala, snažím se poslední dobou rozkoukávat jenom již ukončené seriály, abych nemusela čekat na nové díly a seriál mi pak ve watchlistu nevisel kdovíjak dlouho. Mám pak tendenci zapomínat, kdo je kdo a to je pak blbý... Tudíž ve vodách minisérií ráda lovím, i proto mě článek upoutal :-) Takže dobrá práce 👍🏼

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
5. 5. 2021 / 23:27:35 (před 3 roky)
off

Za sebe musím zmínit hodně povedenou českou minisérii Bez vědomí a Rédl. Obě dvě stojí za zkouknutí.

Bored now...
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 5. 2021 / 07:09:44 (před 3 roky)
off

To je zase nadílka do chci vidět... :) Defending Jacob už tam mám, ale přidávám Safe, The Hot Zone a When They See Us

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
6. 5. 2021 / 09:00:56 (před 3 roky)
off

Za mě The Comey Rule. Výborně zahrané, člověku chvílemi není příliš volno (hlavně v druhé části).

Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
6. 5. 2021 / 12:04:09 (před 3 roky)
off

Díky za zmínku When they see us. Je to naprosto úžasný seriál a z nějakého důvodu ho tu moc lidí nezná. Doporučuji k jeho sledování kapesníky, já si u toho dost pobrečena. A jinak Jacob je taky super 🙂