Diskuze k článku Novinka pod lupou: Sexify (Netflix)
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
8. 5. 2021 / 12:07:55 (před 3 roky)
off

Já jsem to tedy v rámci dosti šílené předzkouškové prokrastinace stihla dokoukat. Musím říct, že od nějakého 3. dílu mě to bavilo fakt hodně, jakmile si celá trojice hrdinek sedla a začala spolupracovat, začaly mě kromě té appky více zajímat jejich životy i ony samotné. Ten pilot byl vážně jenom čistá seznamovačka.

Největší výhrady mám asi k lince Pauliny, o které stále tak nějak nevím, co si myslím. Nakonec ale překvapila i určitá mužská část seriálu, kdy jsem po pilotu čekala, že mi nesedne ani jeden - hlavně teda ten spolužák-rival. Uznávám, že ten mě potom štval až do konce, ale třeba z učitele se vyklubal super týpek a jednoznačně nejlepší postavou celého Sexify byl pro mě Adam. Když už jsem si teda myslela, že pro jednou zas koukám na něco, kde budu fandit čistě dámskému osazenstvu, tak přišel Adam a naprosto si mě získal... a zas nic :D Objevil se “až” ve 2. epce a narovinu říkám, že kdyby byl už v pilotu, dám tomu hned v NPL aspoň 80 %.

Konec byl moc hezký, něco překvapivého, něco kýčovitého, něco uzavřeného, ale zadní vrátka na další sérii zůstala otevřená, takže já bych ji (a možnost koukat zase na Adama) mileráda uvítala :-)

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 5. 2021 / 12:13:00 (před 3 roky)
off

Taky jsem už dojel a je to taková tuctová ničím neurážející zábava, co si tak plyne. Osobně bych teda hlasoval za nějaký lepší revenge vůči rivalovi, ale jinak to šlo. Těch 60 % je asi releventních i vzhledem k celému seriálu.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.