Diskuze k článku Chirurgy opouští další hlavní postava
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
7. 5. 2021 / 10:10:13 (před 3 roky)
off

Sledovala jsem přes noc instagram Grey’s a jakmile začali přidávat “vzpomínky” na život Jacksona, bylo vymalováno. Drazí Chirurgové, je už konečně opravdu načase to zabalit. Ale za ukončení s Japril jim tleskám, můj oblíbený ship :-) Že bych to nakonec dokoukala i po tom odchodu Alexe?

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Pepka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
7. 5. 2021 / 12:28:31 (před 3 roky)
off

upřímně měli vyhlásit, že tohle je poslední série a prostě to uzavřít, byla jsem velký fanoušek, ale teď už je to spíš trápení

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 5. 2021 / 13:08:36 (před 3 roky)
on

Já přestala sledovat už dávno a fakt mě to neláká dokoukat. Prostě už to natahuji moc dlouho.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 5. 2021 / 13:10:10 (před 3 roky)
off

Tak zrovna Japril a Jacksona jsem nesnášela od první chvíle co se tam objevili (pro mě navždycky zůstali cizáci z Mercy West), ale fakt si říkám něco o tom, že by se na to už měli vykašlat a celé t odpískat.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
7. 5. 2021 / 14:02:31 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak zrovna Japril a Jacksona jsem nesnášela od první chvíle co se tam objevili (pro mě navždycky zůstali cizáci z Mercy West), ale fakt si říkám něco o tom, že by se na to už měli vykašlat a celé to odpískat.

Tak v tom se naprosto shodneme. Jinak to aktuální téma se jim celkem hodí a není špatné, ale už je to celé příšerně natahované...

andromache
7. 5. 2021 / 14:18:08 (před 3 roky)
off
rebeccacarf napsal(a):

Tak v tom se naprosto shodneme. Jinak to aktuální téma se jim celkem hodí a není špatné, ale už je to celé příšerně natahované...

Já skončila někde vloni před odchodem Alexe a nějak se furt přemlouvám jestli pokračovat.. Ale moc se mi nechce abych byla upřímná...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
7. 5. 2021 / 16:40:32 (před 3 roky)
off

No, jeho příběhová linka už se dávno vyčerpala. Už s Maggie to stálo za starou bačkoru a teď se akorát chudáček mulat z prominentní rodiny lituje.
Ještě by jedním vrzem mohli odstavit i Maggie, když už jsou v tom :) Další zbytečná, bezbarvá postava.

A to já bych jim zase ještě jednu, poslední sérii dala. Horší nebude, protože tahle je úplně o ničem (s občasnými záblesky lepších časů) a zasloužilo by si to nějaký důstojnější konec, než se se hlavní postava celou sérii válí v posteli a fláká na pláži.

andromache
7. 5. 2021 / 17:19:24 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

A to já bych jim zase ještě jednu, poslední sérii dala. Horší nebude, protože tahle je úplně o ničem (s občasnými záblesky lepších časů) a zasloužilo by si to nějaký důstojnější konec, než se se hlavní postava celou sérii válí v posteli a fláká na pláži.

No ale řekni mi, kdo by takovou práci nechtěl :D?

Litocha
7. 5. 2021 / 17:25:13 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

No ale řekni mi, kdo by takovou práci nechtěl :D?

Jako postava, nebo jako herec? Já bych nechtěla ani jedno. A nevěřím, že to Ellen baví.
Jak vůbec aktuální řadu přijímají v USA? Na IMDB jsem nekoukala a sledovanost taky netuším...

andromache
7. 5. 2021 / 17:35:55 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Jako postava, nebo jako herec? Já bych nechtěla ani jedno. A nevěřím, že to Ellen baví.
Jak vůbec aktuální řadu přijímají v USA? Na IMDB jsem nekoukala a sledovanost taky netuším...

Popravdě jak to působí v USA netuším. Co je pryč Arizona a není tam žádná lesba, tak se to mým sociálním kruhům na tumblr vyhýbá. Ale viděla jsem, že v té heteročásti dneska docela trendovalo Japril, tak nevím. A jinak já bych takovou práci jako herečka brala :D. Platit mi za to, že ležím v posteli nebo se flákám na pláži... Jestli ono to nebude tím, že jsem děsnej lenoch od přírody :D.

Litocha
7. 5. 2021 / 17:58:32 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Popravdě jak to působí v USA netuším. Co je pryč Arizona a není tam žádná lesba, tak se to mým sociálním kruhům na tumblr vyhýbá. Ale viděla jsem, že v té heteročásti dneska docela trendovalo Japril, tak nevím. A jinak já bych takovou práci jako herečka brala :D. Platit mi za to, že ležím v posteli nebo se flákám na pláži... Jestli ono to nebude tím, že jsem děsnej lenoch od přírody :D.

Já jenom doufám, že April nerozvedou a neodcválá s Jacksonem do západu slunce.

andromache
7. 5. 2021 / 18:15:40 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Já jenom doufám, že April nerozvedou a neodcválá s Jacksonem do západu slunce.

Tak ještě by toho jejího mohli plně v duchu Grey´s zabít :D.

Litocha
7. 5. 2021 / 18:40:23 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak ještě by toho jejího mohli plně v duchu Grey´s zabít :D.

Taky jsem si říkala, že jediná cesta je udělat z ní vdovu.

andromache
7. 5. 2021 / 18:55:10 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

Taky jsem si říkala, že jediná cesta je udělat z ní vdovu.

Jak znám tvůrce GA, tak ti jsou waaay ahead of us a už mají vdovu April připravenou :D.

kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
7. 5. 2021 / 20:16:00 (před 3 roky)
off

po přečtení nadpisu mi hned hlavou prolétlo "Tak už zabili Meredit" :-O byl by alespoň konec, už mám problém dokoukat tuhle řadu, zasekla sem se u 10 dílu a už nemám sílu dál :-/

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
7. 5. 2021 / 23:33:04 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jak znám tvůrce GA, tak ti jsou waaay ahead of us a už mají vdovu April připravenou :D.

😄😄 tak přesně tohle mě po přečtení článku napadlo 🤪🤣

andromache
7. 5. 2021 / 23:35:02 (před 3 roky)
off
Maarti napsal(a):

😄😄 tak přesně tohle mě po přečtení článku napadlo 🤪🤣

No ano :D. Za těch 16 nebo kolik let už mají fakt určitou pověst :D.

Bellezza
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
8. 5. 2021 / 23:54:59 (před 3 roky)
off

Jackson mi chýbať nebude,nemala som rada ani jeho ani April od začiatku..

andromache
9. 5. 2021 / 00:18:19 (před 3 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Uff, už jsem si myslela, že jsem jediná :-).

Litocha
9. 5. 2021 / 10:52:56 (před 3 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Já jsem na začátku taky nemusela ani jednoho. Až jsem si říkala, že je škoda, že při tom masakru nepovraždili všechny z Mercy West. Zvláště neurotická, pobožná April mi pila krev. (Však když ji na začátku vyrazili, zaradovala jsem se. Bohužel to nemělo dlouhého trvání.) Ale po několika sériích jsem si zvykla, a na konci mi dokonce April začala chybět.

S Ameliou to mám ještě výraznější. Ze začátku mě dráždila (a snášela jsem ji jen ve společných scénách s Meredith a Maggie), postupně se stala jednou z nejoblíbenějších postav.

A Maggie mi naopak ze začátku moc nevadila (líbila se mi její dynamika se setrami), ale rychle spadla do kategorie naprosto zbytečných.

A kdo mě taky sejří, je Teddy, ta se vůbec neměla vracet.