Diskuze k článku Vzpomínáme: Mom (2013–2021)
Chrosticek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 5. 2021 / 20:46:17 (před 3 roky)
off

Mom patri medzi moje najoblubenejsie sitcomy poslednej dekady. Prva seria bola slabsia, to sa musi nechat, sam som zvazoval, ci sa pustim aj do druhej serie alebo nie, nastastie som tomu sancu dal a vobec nelutujem, od druhej serie serial nabral novy dych a bol zrazu o uroven vyssie. Dobry krok bolo postupne odstavenie deti (hlavne Violet mi uz liezla hodne na nervy). Skoda bola Baxtera, ale chapem, ze pre dalsie napredovanie serialu uz nemal miesto. Skoda bola aj sefkuchara Rudyho, jeho hlasky vzdy stali za to. Tammy mi v prvych castiach moc nesadla, ale postupne si nasla u mna miesto a zaradila sa medzi top postavy celeho serialu. Nevedel som si predstavit, ake to bude bez Christy, ale zvladli to na vybornu a vobec nemam pocit, ze by tam chybala, skor naopak. Aktualne mi chybaju posledne dve casti, som velmi zvedavy, ako to ukoncia, kazdopadne bude mi tento vyborny serial chybat. V aktualnej ponuke neviem, cim by sa dal nahradit...

Moja najoblubenejsia cast je jednoznacne ta, kde si omylom zobrali Adamove marihuanove susienky, tu cast som videl velakrat a vzdy sa na tom velmi rehocem :D

PS: Pre tych, ktori sa nedokazali prehryzt cez prvu seriu... dajte tomu sancu, lutovat nebudete :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 5. 2021 / 20:50:45 (před 3 roky)
off
Chrosticek napsal(a):

Moja najoblubenejsia cast je jednoznacne ta, kde si omylom zobrali Adamove marihuanove susienky, tu cast som videl velakrat a vzdy sa na tom velmi rehocem :D

Souhlas, nejlepší díl 😂