Diskuze k článku Spiderman a další hvězdy v nových seriálech
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
8. 5. 2021 / 13:13:25 (před 3 roky)
off

The Crowded Room velmi zaujal a to nejen obsazením :D. Jako někdo, kdo před pár lety zvažoval studium psychologie se velmi těším :).
Dále ještě zaujaly seriály The Staircase, From, Harry Wild a The Imperfects.

P.S. Velké díky ragelly za zvolenou fotku k článku :D.

What the fork?!
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
8. 5. 2021 / 13:20:29 (před 3 roky)
off

Oh my Niko :D (to jenom k fotce k článku :D). Teď k seriálům.. Jako na první přečtení zní zajímavě Minx, ale na druhé přečtení a krátké zamyšlení říkám radši ne.. Jediné, co mě fakt nadchlo svým konceptem natolik, aby to šlo do Chci vidět je Harry Wild. Amatéři strkající nos do vyšetřování detektivek umí být zábavní a Jane Seymoure by tomu mohla dodat ty správné grády. Taková nová verze To je vražda napsala :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
8. 5. 2021 / 17:41:03 (před 3 roky)
off

Proboha, tak oni udělají seriál na Ohnivá křídla... Tuhle knižní sérii jsem četl k rozboru na Dětskou literaturu v prváku, takže na to se hrozně těším! :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 5. 2021 / 19:42:46 (před 3 roky)
on

SparkySpeirs andromache Co mi uniká s tou úvodní fotkou? :D Jsem prostě nějakou vybrala, má nějaký skrytý význam? :O

andromache
8. 5. 2021 / 19:56:16 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

SparkySpeirs andromache Co mi uniká s tou úvodní fotkou? :D Jsem prostě nějakou vybrala, má nějaký skrytý význam? :O

Nevím teda co s ní má SparkySpeirs, ale já poslední dobou podobně reaguju na každou Tomovu fotku :D. Mám ho přiřazeného k jednomu charakteru ve svém příběhu, takže vždycky když ho vidím, tak se mi vybaví ten jeho charakter a nepěkný osud toho charakteru (zabil ho chlap, na kterého mám pro změnu Toma Ellise :D). Takže to bude vždycky Awww Niko :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
SparkySpeirs
8. 5. 2021 / 20:46:51 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

andromache napsal(a):

Nevím teda co s ní má SparkySpeirs, ale já poslední dobou podobně reaguju na každou Tomovu fotku :D. Mám ho přiřazeného k jednomu charakteru ve svém příběhu, takže vždycky když ho vidím, tak se mi vybaví ten jeho charakter a nepěkný osud toho charakteru (zabil ho chlap, na kterého mám pro změnu Toma Ellise :D). Takže to bude vždycky Awww Niko :-).

Žádný skrytý význam určitě neuniká :D. Já mám na Toma dost slušný crush a jak jsem si myslela, že trávím na sociálních sítích spojených s Tomem hodně času, tak tahle fotka mi nějak unikla, proto za ni děkuji :'D.

Btw. andromache: Ten příběh zní dosti zajímavě :D.

What the fork?!
andromache
8. 5. 2021 / 20:51:27 (před 3 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

Žádný skrytý význam určitě neuniká :D. Já mám na Toma dost slušný crush a jak jsem si myslela, že trávím na sociálních sítích spojených s Tomem hodně času, tak tahle fotka mi nějak unikla, proto za ni děkuji :'D.

Btw. andromache: Ten příběh zní dosti zajímavě :D.

A to ještě nevíš, že Niko byl zabit po tom, co ho Ellisův charakter svedl :D.

SparkySpeirs
8. 5. 2021 / 21:17:06 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A to ještě nevíš, že Niko byl zabit po tom, co ho Ellisův charakter svedl :D.

To si mi neměla říkat, teď je to ještě zajímavější :D! Čím dál víc to zní jako něco, co bych si určitě přečetla nebo zkoukla ;).

What the fork?!
andromache
8. 5. 2021 / 21:47:11 (před 3 roky)
off
SparkySpeirs napsal(a):

To si mi neměla říkat, teď je to ještě zajímavější :D! Čím dál víc to zní jako něco, co bych si určitě přečetla nebo zkoukla ;).

To zas měla spoluautorka co vymyslet jak to tak čtu :D. To je tak, když má někdo slabost pro Ellise, slabost pro záporáky a slabost pro Ellise hrajícího záporáky :D. Pak to takhle dopadá :D.