Diskuze k článku Novinka pod lupou: Jupiter's Legacy (Netflix)
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 5. 2021 / 10:38:37 (před 3 roky)
off

Jsem ráda, že má někdo podobné pocity jako já. Dokoukala jsem na dvakrát a nechápu, že už se mluví o druhé řadě 🤦‍♀️ tohle se za mě vůbec nepovedlo, možná film by byl lepší, člověk by se tolik nenudil.

Daniel Rahl
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
10. 5. 2021 / 11:02:19 (před 3 roky)
off

Tak díky za názory to si ani pouštět nebudu. Ale tak po Shadow and Bone musíme zpátky na zem. :D

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
10. 5. 2021 / 12:01:23 (před 3 roky)
off
Daniel Rahl napsal(a):

Tak díky za názory to si ani pouštět nebudu. Ale tak po Shadow and Bone musíme zpátky na zem. :D

Jo tak tohle byl teda dopad z 10 patra na beton 😂😂😂

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 5. 2021 / 13:19:49 (před 3 roky)
off
Daniel Rahl napsal(a):

Ale tak po Shadow and Bone musíme zpátky na zem. :D
Deaneira napsal(a):

Jo tak tohle byl teda dopad z 10 patra na beton 😂😂😂

Ano ano, to máte teda sakra pravdu :D :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 5. 2021 / 13:20:24 (před 3 roky)
off

Nebolo to najhorsie , zatial mam za sebou 2 casti, je to take.. ehm.. povedzme 50% ak zanedbam chyby v CGI (na zaciatku tie opicie masky.. povodne som si pri prvom zabere myslel ze su to akoze skutocne opice z planety opic a iba su zle naanimovane.. nakoniec akoze to boli ludia v maskach opic).. ta ich spolocna vecera bola fiasko, rodinne drama - otras. Moralizovanie pfuj, viera v boha (modlenie sa pri veceri a dakovanie).. este vacsie pfuj. Ta bitka na konci dost trapna .. hlavne sko strasne ho udierali a nakoniec jedna rana do tvare a polka tvare nikde .. ked by taku dostal do brucha tak tam ma dieru..nebolo by to smrtelne a mohli ho zachranit ale on mu akoze pretym nechcel ublizit iba zrazu ho udrel tak silno ze polka lebky prec? Absolutne to nedavalo zmysel ked si zoberiete co vsetko predtym s tou postavou robili ako do neho buchali a nic. Nelogicke spravanie asi vsetkych postav, najviac iritujuci bol ten stary paprda .. utopian .. a vlastne na drzku boli aj tie jeho deti, a na drzku bolo aj cele moralizovanie.

Editováno: 1x | Naposledy: 10. 5. 2021 / 13:22:30
marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 5. 2021 / 08:15:41 (před 3 roky)
off

Dal jsem čtyři díly a další už nepřidám. Hrozná slátanina.

Marvio
Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 5. 2021 / 08:21:00 (před 3 roky)
off

Dokoukána celá série a mám-li být upřímný, ono to není o moc lepší. Jsou tam sice zajímavé momenty, ale jako celek je to takové, hmm, divné. Prostřihy z minulosti postupně odhalují co a jak, takže to začíná být trošku přehlednější, ale to nenahradí celkové rozvláčné tempo. V podstatě až s posledním dílem to začne dávat, trochu, smysl, čímž první sezóna v podstatě je takový hodně dlouhý "úvod do děje".
Efekty sice nejsou největší špička, ale není to nejhorší, kostýmy, no, prostě superhrdina musí mít pláštěnku, přes to nejede vlak, lokace naopak vypadají velmi dobře.
Čekal jsem, že Josh bude výraznější, ale přebila ho Leslie, protože ta nepřehrávala. Dobrá je i jejich dcera, která jako jediná z nich není úplně plochý charakter, zbytek je jen v kategorii "ucházející".
Zkráceně: čekal jsem od toho rozhodně něco jiného a čekal jsem toho víc. Vzhledem k tomu, že v posledních třech čtyřech letech je takových seriálů hned několik, rozhodně nevyčnívá.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 6. 2021 / 17:51:11 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Souhlasím se všemi, že tohle byl jen přehnaně dlouhý a nudný úvod. Jak jsem se v závěru první řady radovala z akce, tak to bohužel bylo poprvé a naposledy, co se nějaká udála. Upřímně mě nebavila ani přítomnost, ani flashbacky. Sice nemám zatím mnoho superhrdinských seriálů nakoukaných (protože se vysílají nekonečně dlouho a mají milion řad), tak nemám moc srovnání, ale rozhodně si takhle zábavnou superhrdinskou podívanou nepředstavuju. Upřímně se vůbec nedivím, že to Netflix zaříznul, protože předpokládám, že se všichni těšili na akční podívanou a odcházeli od seriálu dost zklamaní. Ani závěrečný twist to bohužel zachránit nedokázal, jen přispěl k tomu, že tu máme další seriál, který končí cliffhangerem.

Závěr:
Otevřený. Ve flashbacích zjistíme, jak hrdinové získali své schopnosti. I když se na cestě často hádali, nakonec zůstali stát při sobě, což se jim osvědčilo. Byli přeneseni na jeden z Jupiterových měsíců, kde se mimozemský energie vtělila do obrazu jejich milovaných a předala jim schopnosti, a tak vznikla Unie. Za vším, co se hrdinům stalo, nestojí Skyfox, jak bylo celou dobu naznačováno, ale samotný Brainwave, který se celou dobu přetvařoval a vše narafičil tak, aby vina padla na Skyfoxe, který je pravděpodobně někde uvězněný nebo dokonce ani nežije. Walter umožnil Blackstarovi utéct a rozeštval Brandona a Sheldona, aby otřásl pevností Unie, dovedl ji až k převratu a stal se novým vůdcem. Jeho plány odhalila díky schopnostem jeho dcera Raikou, která si řekla o 50 milionů, aby mlčela, ale Walter nechtěl nic riskovat a dceru zabil. Na konci na oko utěšoval Sheldona, který se bojí, že o Brandona přijde, ale přitom se Walter zlodušsky pousmál s vědomím, že jeho plán funguje.