Diskuze k článku Anketa: Za hranicí nemožného (top 35, duely 1)
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 5. 2021 / 13:11:09 (před 3 roky)
off

Tak toto je tedy hustý. Tak hlasy nakonec rozdány a vypadá to dost zajímavě. A mohu říci, někde to rozhodování bylo fakt těžké. :D

Janey T.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 5. 2021 / 13:20:35 (před 3 roky)
off

Jsem zvědavá, jak dlouho vás hlasování bude bavit :D Je to celkem 595 duelů rozdělených do 40 článků :D Včera jsem strávila celé odpoledne zadáváním duelů do databáze (musí se po jednom a u každého napsat datum konce) a tvorbou článků, už mi z toho hrabalo :D

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 5. 2021 / 13:33:09 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jsem zvědavá, jak dlouho vás hlasování bude bavit :D Je to celkem 595 duelů rozdělených do 40 článků :D Včera jsem strávila celé odpoledne zadáváním duelů do databáze (musí se po jednom a u každého napsat datum konce) a tvorbou článků, už mi z toho hrabalo :D

Klobouk dolů, snad všichni ocení tu dřinu, kterou s tím máš. Za mě každopádně moc díky, já si hlasování užívám.

ragelly
11. 5. 2021 / 13:40:15 (před 3 roky)
off
foruska napsal(a):

Klobouk dolů, snad všichni ocení tu dřinu, kterou s tím máš. Za mě každopádně moc díky, já si hlasování užívám.

Tak to jsem ráda ❤ Taky mě to baví :))

Suezz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
11. 5. 2021 / 13:42:07 (před 3 roky)
off

Tyjo, tak na to, že mě scifi nebere, většinu těch seriálů neznám a tak často ani nehlasuju, tak mi tady postavíte Misfits a Trpaslíka proti sobě! :D Není fér. Nakonec dávám Zmetky, protože jsem tušila, že budou potřebovat víc toho 'štěstíčka'. :D
Jinak tento systém více duelů lepší! Předtím to bylo fakt nekonečný :)

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 5. 2021 / 13:55:05 (před 3 roky)
off

Přidávám se s poděkováním a vyjádřením úcty, jak je super, že tyhle ankety a hlasování jsou. Je fajn vidět, že spousta lidí ještě upřednostní tradiční věci před těmi novými.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
11. 5. 2021 / 13:57:48 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

Máš můj absolutní obdiv, jsi úžasná. Tohle je prostě paráda opravdu děkuji, že to pro nás děláš.

ragelly
11. 5. 2021 / 14:02:50 (před 3 roky)
off
Suezz napsal(a):

Tyjo, tak na to, že mě scifi nebere, většinu těch seriálů neznám a tak často ani nehlasuju, tak mi tady postavíte Misfits a Trpaslíka proti sobě! :D Není fér. Nakonec dávám Zmetky, protože jsem tušila, že budou potřebovat víc toho 'štěstíčka'. :D
Jinak tento systém více duelů lepší! Předtím to bylo fakt nekonečný :)

Teď to bude trvat úplně stejně dlouho :) Všechny seriály se objeví v duelech celkem 34×, takže budeš moct hlasovat pro Misfits i Trpaslíka, jak se ti bude chtít :D

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 5. 2021 / 14:28:09 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Wow, jsi úžasná. Mě hlasování baví ať žánr baví či ne, nebo jsem seriál viděla nebo ne. Mě to baví a vždy se snažím dávat hlasy. A moc Ti za to děkuji a určitě nejen já. Klobouk dolů. :)

Janey T.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
11. 5. 2021 / 14:43:58 (před 3 roky)
off

Tak tohle miluju! ragelly je úžasňák a tenhle způsob je pro mě úplně hlasovací ráj :-) Díky, díky
Jinak favoriti jsou jasní, ale i tak přeju mé Stovce, ať se dostane co nejdál.

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 5. 2021 / 14:44:24 (před 3 roky)
off

Jako docela masakr :-). A lituju tě Ragelly, dávat tohle ručně, to musela být rasárna.. Jinak pár hlasů jsem rozdala ale byly tam duely, kdy jsem fakt neměla komu dát hlas, protože seriál buď neznám, nebo ho nesnáším. A u těch, co jsem jim hlasy dala, tak to bylo většinou pro seriály, co dostávají na prdel :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
11. 5. 2021 / 15:24:47 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

mooooc diky :D

ragelly
11. 5. 2021 / 15:40:25 (před 3 roky)
off

Díky všem za zpětnou vazbu, uvidíme, co budete (budeme) říkat za 40 dní 😂😈

wasirw
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 5. 2021 / 16:13:56 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak mas na to nejaku formulu ktora to generuje nie? Alebo to losujes vsetko rucne?(ak ano vsetka cest)

_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 70 | Eric Northman
11. 5. 2021 / 16:34:55 (před 3 roky)
off

Přidávám se s díky za tu úžasnou práci a smekám.
Ale dneska teda masssssssakr :D

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 5. 2021 / 17:38:09 (před 3 roky)
off

Parada, je to sice masaker, ale uzivam si taketo hlasovanie, kde nemam odhlasovane za par sekund 😉 Snahu ocenujem a skvela praca 👍

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
11. 5. 2021 / 18:02:16 (před 3 roky)
off

Tak za mě dneska dobrý. Neměla jsem s páry problém, takže to horší rozhodování mě teprve čeká. :D Každopádně už teď jsem zvědavá, jak to celé dopadne. :) A díky moc za tu práci

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
11. 5. 2021 / 18:16:50 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Díky všem za zpětnou vazbu, uvidíme, co budete (budeme) říkat za 40 dní 😂😈

To mi připomíná, jak před lety přišly jedny noviny s žebříčkem nejkrásnějších psích plemen a na první místo dali boxera. Strhla se záplava čtenářských protestů, co všechno je hezčí. Tak vyhlásili čtenářskou anketu. A na prvním místě skončil... boxer. :)

Jinak jsem za tenhle nový koncept radši, takhle stačily dva kliky a zas den čekat. A je víc pro koho hlasovat, jinak mi vždycky všichni oblíbenci povypadávají na začátku.
Jen je škoda, že ještě ty seriály, které v vypadly v duelech kvůli silnému soupeři, nemají šanci na reparát. Ale i tak je to mnohem spravedlivější, díky za to.

ragelly
11. 5. 2021 / 18:20:48 (před 3 roky)
off
Litocha napsal(a):

To mi připomíná, jak před lety přišly jedny noviny s žebříčkem nejkrásnějších psích plemen a na první místo dali boxera. Strhla se záplava čtenářských protestů, co všechno je hezčí. Tak vyhlásili čtenářskou anketu. A na prvním místě skončil... boxer. :)

Jinak jsem za tenhle nový koncept radši, takhle stačily dva kliky a zas den čekat. A je víc pro koho hlasovat, jinak mi vždycky všichni oblíbenci povypadávají na začátku.
Jen je škoda, že ještě ty seriály, které v vypadly v duelech kvůli silnému soupeři, nemají šanci na reparát. Ale i tak je to mnohem spravedlivější, díky za to.

Jj, to by bylo úplně nejlepší, kdyby se tento systém jel hned od začátku. Jenže to by bylo nekonečně duelů :( Tak alespoň těch 35 nejlepších :)

Murbella
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
11. 5. 2021 / 19:28:18 (před 3 roky)
off

Outlander proti Fringe, to fakt bolelo. Nakonec to rozhodl můj milovaný Walter.

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 5. 2021 / 19:51:29 (před 3 roky)
off

SG1, Eureka, Continuum, Futurama, Mandalorian, Red Dwarf, SGA, Agenti, PoI, Smallville, Knight rider, Lost World, Flash, Akty X, Fringe... uff už len hlasy vypísať dalo zabrať 😅 rešpekt ragelly

The Order 1908
SparkySpeirs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
11. 5. 2021 / 22:18:53 (před 3 roky)
off

Vůbec mě nepřekvapuje, že jsem dneska hlasovala většinou pro (prozatím) losery :D. Uvidíme, jak to pak nakonec dopadne...

Velké díky a obdiv ragelly za tuhle parádu :). Hlasování mě baví a nový formát vítám :).

What the fork?!
Zizik
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
11. 5. 2021 / 22:33:14 (před 3 roky)
off

Wow, všechno zadávat ručně... respekt @ragelly.

Akorát mě teda zarazilo to "všechny hlasy se sečtou".
Doufám, že to bylo myšleno jako že se sečtou výsledky jednotlivých duelů (že daný seriál dostane 1 bod za každý vyhraný duel).

Pokud by se sčítaly hlasy (počty "kliků") tak by to docela setřelo význam duelů (kde je výsledkem jen výhra nebo prohra), a mohlo by se rovnou pustit hlasování nad všemi seriály stylem "přiděl body od 1 do 35" a ty pak jen sečíst.

ragelly
12. 5. 2021 / 00:06:35 (před 3 roky)
off
Zizik napsal(a):

Wow, všechno zadávat ručně... respekt @ragelly.

Akorát mě teda zarazilo to "všechny hlasy se sečtou".
Doufám, že to bylo myšleno jako že se sečtou výsledky jednotlivých duelů (že daný seriál dostane 1 bod za každý vyhraný duel).

Pokud by se sčítaly hlasy (počty "kliků") tak by to docela setřelo význam duelů (kde je výsledkem jen výhra nebo prohra), a mohlo by se rovnou pustit hlasování nad všemi seriály stylem "přiděl body od 1 do 35" a ty pak jen sečíst.

Hm, zajímavá myšlenka. Původně jsem plánovala celkový počet hlasů. Přece jen je to trošku jiné, než jen seřadit 35 seriálů podle preferencí, protože se vždy rozhoduješ ze dvou a musíš je tak nějak chtě nechtě postavit v hlavě proti sobě a někomu ten hlas nedat, i když v dalším kole ho dáš třeba někomu, komu bys to zase nedal při rozhodování mezi ním a tím předchozím...

Ale uvidíme, můžu udělat jako první vyhodnocení počtu vyhraných duelů a pokud se nebude často stávat, že bude mít více seriálů shodný počet bodů, tak bych případné vyrovnané příčky mohla seřadit podle celkového počtu hlasů.

Anebo taky můžu udělat obě vyhodnocení, dát je vedle sebe a zjistit, jestli se oba žebříčky rovnají, nebo se to nějak liší :)

Mad.Awe
Redaktor | Cool level: 16 | Number 6
12. 5. 2021 / 08:48:34 (před 3 roky)
off

U některých to byla vážně těžká volba, ale jsem hlavně ráda, že Agentka Carterová ve svém kole vede, zaslouží si to. :)

Mad.Awe
Zizik
Běžný uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
12. 5. 2021 / 21:51:38 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ale uvidíme, můžu udělat jako první vyhodnocení počtu vyhraných duelů a pokud se nebude často stávat, že bude mít více seriálů shodný počet bodů, tak bych případné vyrovnané příčky mohla seřadit podle celkového počtu hlasů.

Ano, toto je myslím ideální, primárně rozhoduje počet vyhraných duelů (když už to je vždy prezentováno jako duely), a pouze u těch, co budou mít stejný počet výher, se pořadí určí celkovým počtem hlasů.

Ještě by se dal počítat žebříček ELO systémem a počítat skóre podle hlasů v každém jednotlivém duelu, ale to by myslím bylo zbytečně překombinované pro tento typ anket/duelů. Navíc jde primárně o zábavu, nerozdělují se podle toho žádné prize money :-D