Diskuze k článku Hádanka: Který oblíbený pár se rozejde?!
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 12. 2012 / 00:00:19 (před 11 roky)
off

úleva, žádný z mých oblíbených párů :D

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 12. 2012 / 00:07:46 (před 11 roky)
off

Tipuju Castlea, nebo Bones.

Bored now...
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 12. 2012 / 00:10:44 (před 11 roky)
off

Já myslím, že Mer a Derek :)

Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 12. 2012 / 00:17:08 (před 11 roky)
off

Dúfam, že sa to netýka Bones a Once Upon a Time, ostatné seriály nesledujem, takže v ich prípade by mi to bolo jedno :D

www.supernatural.cinemaview.sk
Týnuch
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 12. 2012 / 00:21:08 (před 11 roky)
off
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 12. 2012 / 00:30:20 (před 11 roky)
off

Nadpis sliboval tak trochu grinchovskou zprávu, ale není tam žádný z mých oblíbených párů, tak mi to tak nevadí:-)
Jestli má být příští sezóna poslední, tak bych vyloučila OUAT a Castle. Nechce se mi věřit, že by zařízli dojnou krávu.
Nikita to má vždycky nahnutý a popravdě se mi víc líbí Nikita a Michael odděleně, totéž Booth a Brennan.
Shonda sice umí být zákeřná, ale nemyslím, že by to byl Derek a Meredith, to by snad teď neudělala, možná Callie a Arizona, ale to že by nikdo nečekal?
Můj tip by byl asi někdo z Parenthood, ale vánoční přání by byl Peter a Alicia. Prosím, prosím, ať je to Peter a Alicia.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
22. 12. 2012 / 00:56:44 (před 11 roky)
off
ragelly napsal(a):

Já myslím, že Mer a Derek :)

Ale to snad neee..těm bys to přece nepřála, ale u Shondy člověk nikdy neví..

E Š
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
22. 12. 2012 / 01:33:18 (před 11 roky)
off

Z týchto kukám len Bones a tam by ten rozchod bol skutočne... no.. .zvláštny xD

eleon
monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 12. 2012 / 02:06:51 (před 11 roky)
off

doufam, ze to nebude parenthood! Ale Adam/Cristina netipuju... a Julie a Joel se mi taky nezda:) Navic si nemyslim, ze by meli nejakou velkou zakladnu fanousku:) zbytek je mi jedno :D

Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2012 / 02:07:51
zahron
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 12. 2012 / 02:07:51 (před 11 roky)
off
Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
22. 12. 2012 / 02:13:53 (před 11 roky)
off

Ze zmíněných nekoukám na Parenthood, Nikitu a na The Good Wife, takže ty komentovat nebudu.
Jinak si myslím, že Castle to nebude, plánuje se min. 6 sérií, navíc je dali teprve dohromady po čtyřech sériích a Andrew řekl, že je rozdělovat nebude (to udělali v Moonlighting). OUAT si taky myslím, že ne, tam se určitě poslední série neplánuje. Do Meredith a Dereka Shonda slíbila, že už rýpat nebude, ale s ní člověk nikdy neví. Rozhodně je více možné, že rozdělí Callie a Arizonu (což bych osobně nechtěla). A Bones bych taky nevylučovala, přece jenom už nějaký ten pátek běží a pomalu by mohli plánovat finále, ať skončí v dobrém. Navíc jsem do teď nesežvýkla to, jakým stylem je dali dohromady, po tolika letech čekání to tak odflákli. :(

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Lucius
22. 12. 2012 / 02:59:04 (před 11 roky)
off

Tak ze zmíněných koukám jenom na OUaT a tam si myslím, že to nehrozí. Škoda, tyhle hádanky mě baví :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 12. 2012 / 10:09:25 (před 11 roky)
off

Ze zminovanych nekoukam jen na Parenthood a Good wife, takze pekne prosim aby to byl nekdo od nich :-)
pokud to bude nekdo ze zbyvajicich paru ( krome Callie a Arizony,tam je mi to celkem jedno) tak mne nastvou :-( leda by nekoho z nich zabili, a konec serialu, to by jeste bylo unosne.
Charming a Snow to nebude, nepredpokladam, ze by dalsi sezona byla posledni, anebo...?
Mozna nejlogictejsi mi prijde Michael a Nikita. Uz tuto sezonu meli skoro neobnovenou, takze tam je potencial na rozchod velky, hlavne kdyz tam figuruje zasnoubeni, myslim, ze Nikita to neustoji a bude chtit vycouvat
Derek a Mer pochybuji, Shonda je sice mrcha, ale snad je dost chytra na to, ze vi, ze uz by do vosiho hnida dal stourat nemela.
No a u starych dobrych krimi paru, tam snad taky rypat nebudou...Doufam!

Majef
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
22. 12. 2012 / 10:15:40 (před 11 roky)
off

Tak tohle jistojistě nehrozí, ti dva k sobě patří! :D Ale kdybych si mohla tipnout tak to asi bude Castle

Vendik_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
22. 12. 2012 / 10:20:42 (před 11 roky)
off

Tipla bych si buď Castla nebo Nikitu u které bych rozchod i uvítala. Nikita a Michael jsou tak divně sladcí když jsou spolu.

Luteka
22. 12. 2012 / 10:23:26 (před 11 roky)
off

Hlavně ne Mer a Dereck, na nic jiného nekoukám ... Ale že by to všechny naštvalo souhlasí, že by to dalo seriálu nějakou šťávu, také souhlasí. A že by toto byla předposlední série, by také mohla být pravda ... Ale snad to bude někdo jiný :)

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
misulka78
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 12. 2012 / 10:33:47 (před 11 roky)
off

Těžko říct, některé z nich moc neznám, ale nechtěla bych, aby se rozešli Kate a Castle, Charming a Snow, ani Nikita a Michael.

Mišulka78. Fanatik, fanoušek, divák. Sakra. To zní divně.
ElizaJane
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 12. 2012 / 12:24:51 (před 11 roky)
off

Proboha tam snad všichni jsou moji oblíbení :O Ale pochybuju, že dají od sebe MerDer speciálně když ted spolu čekají druhý dítě a dvojici Booth a Bones to trvalo tak dlouho a jedno dítě, aby spolu byli že pochybuju o rozchodu těch dvou. Takže tipuju Kate a Richarda a děsim se toho, že nechají rozejít Charming a Snow, to by mě vážně naštvalo :D

Deliverance comes at a cost. I bear it so they don´t have to.
channina
Uživatel od první verze | Cool level: 133 | Jackson 'Jax' Teller
22. 12. 2012 / 13:22:04 (před 11 roky)
off

Hlavně ne Catlea a Beckettovou, jinak je mi to putna

What's meant to be, eventually will be.
nela8000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 12. 2012 / 14:20:19 (před 11 roky)
off

Doufám že to nebude Castle ani Grey's....ale i přesto se obávám že to zrovna Castle bude..:/

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 12. 2012 / 15:10:23 (před 11 roky)
off

No, jediný co nechci je, aby to byla Arizona a Callie.. :) Pak by mi nevadilo, kdyby to byla Mer a Derek, vůbec ho nemám ráda, takže bych to přežila. To samé v Nikitě, nemám ráda Michaela, takže ty dva by klidně taky mohli.. Julia a Joel.. No, tyhle dva se k sobě hodí řekla bych.. Adam a Krisitna, ti by od sebe jít neměli.

No, můj konečný tip je asi Nikita a Michael.. (c.)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
22. 12. 2012 / 15:16:06 (před 11 roky)
off

Podle mě to Castle bude... prostě pro oživení.
edit: jestli ale následující sezóna má být poslední, tak to Caskett určitě nebude. To spíš vypadá na Bootha a Brennan nebo Chirurgy.

And when my time is up, have I done enough?
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2012 / 02:04:17
jitushB
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 12. 2012 / 15:23:21 (před 11 roky)
off

Bohužel s většinou souhlasím a taky to vidím, ač nerada, na Castla :( i když třeba se bude konat překvapení roku a bude to Sněhurka s Krasoňem :D

manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 12. 2012 / 15:45:50 (před 11 roky)
off

Vidím to na Castla a Beckettovou nebo Arizona a Callie.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 12. 2012 / 16:31:24 (před 11 roky)
off

Tipujem Bones alebo niekoho z Grey´s Anatomy, keď sú tam až dva páry. Inak myslím, že to z OUAT nebudú, celkom divne by bolo rozdeliť "pravú lásku" a pochybujem, že tretia séria bude posledná.

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 12. 2012 / 18:37:56 (před 11 roky)
off

Koukám jen na Castla, Bones a OUAT. Přijde mi jako blbost aby rozešly Sněhurku a Krasoňe, Bones no nevím je pravda že tvůrci by to asi nepřežily, ale dost jim trvalo než je zčuchli a navíc mají dítě. A Castle tak tam by to tvůrci vážně nerozdejchali a jsou pravděpodobní, ale seriál je oblíbený a pochybuji že by ho plánovali zaříznout, ale Bones už podle mě mají dobu na to skončit takže vážně nevím. Ale doufám že ani jeden z mých oblíbených to nebude.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 12. 2012 / 18:39:57
Case*Wawe*Make
22. 12. 2012 / 23:09:36 (před 11 roky)
off

Bojím se, aby to nebyl Castle a Beckett :( páč k nim sedí (mají vášnivý fanoušky a jsou milovaný pár (jejich fanoušky)..)

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Adi
Uživatel od první verze | Cool level: 23 | Denholm
23. 12. 2012 / 17:24:56 (před 11 roky)
off

Myslím si, že se to týká bud' Parenthood a nebo Nikita :(

"Don't study, be happy!!"
piratka7
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2012 / 17:26:35 (před 11 roky)
off

Řekla bych, že Snow White a Charming to určitě nebudou. ;)

Moni Peace
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 12. 2012 / 18:08:05 (před 11 roky)
off

Čo ja viem, ja si myslím že Bones to nebude. A s tohto tu pozerám už len Castla takže naozaj netuším kto, ale Bones to nebude. Nesmie! :D

dasapavlisova018
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
23. 12. 2012 / 19:56:16 (před 11 roky)
off

Doufám že to nebude Meredith a Derek nebo Callie a Arizona...ostatní seriály moc nesleduju tak mi je to i jedno ale doufám že Shonda není zas až tak zákeřná... vždyť Meredith čeká mimino ... u Calzony by mi to přišlo líto ale nebylo by to zas ž takový překvapení.

Dáší
Editováno: 2x | Naposledy: 23. 12. 2012 / 19:57:35
WendyK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
24. 12. 2012 / 23:26:13 (před 11 roky)
off

Konečně jsem viděla nejnovější díl Parenthood a teda ani v nejmenším si nedovedu představit, že by se mohli Adam a Kristina rozejít. A Julia a Joel...no ti se taky prostě nemůžou rozejít :D
No a ten zbytek, snad to bude někdo ze seriálu na který nekoukám, takže Nikita, Good wife a Bones. =)

"To, že jsem se nevyjádřil správně, ještě neznamená, že původní myšlenka nedává smysl!" Rajesh
Zuzatko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 12. 2012 / 17:25:21 (před 11 roky)
off

ať to není Castle a Kate, ať to není Castle a Kate,...

griff
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
26. 12. 2012 / 23:52:56 (před 11 roky)
off

Myslim si, že Meredith a Derek - zvlášť pokud se mluví nabírání dechu do snad už poslední sezóny...

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 1. 2013 / 22:50:22 (před 11 roky)
off

no informace, že by mohla být příští řada poslední, podle mě vylučuje ouat a castla. tam ten konec ještě určitě nehrozí. u bones je ten blízký konec možný, ale zase to není až tak vztahový seriál, ti dva se spolu konečně usadili, založili rodinu... rozdělit je, i kdyby jen nakrátko, by mi do tohohle seriálu nesedělo. a ostatní jsou mi jedno.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
14. 1. 2013 / 11:58:18 (před 11 roky)
off

tak prý shonda rhimes řekla, že v ga se žádný pár do konce série nerozejde, takže tím padají hned dva.

Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
14. 1. 2013 / 16:12:22 (před 11 roky)
off
ševča napsal(a):

tak prý shonda rhimes řekla, že v ga se žádný pár do konce série nerozejde, takže tím padají hned dva.

To oceňuju :)

Gabik.029
25. 4. 2013 / 07:23:22 (před 11 roky)
off

Tak rozchod se prý ruší, Ausiello napsal tohle: "Turns out a lot has changed in the four months since that item was originally posted. Basically, what was initially conceived as a separation has now allegedly-possibly-maybe evolved into a drastically different 10-letter word." Vypadá to na zásnuby - ENGAGEMENT.

Illyria
12. 5. 2013 / 22:27:20 (před 11 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Tak rozchod se prý ruší, Ausiello napsal tohle: "Turns out a lot has changed in the four months since that item was originally posted. Basically, what was initially conceived as a separation has now allegedly-possibly-maybe evolved into a drastically different 10-letter word." Vypadá to na zásnuby - ENGAGEMENT.

Na základě toho se dá udělat závěr vylučovací metodou :-)

Sněhurka a Krasoň – Once Upon a Time již jsou manželé
Adam a Kristina – Parenthood (Famílie)- nesleduju, nemohu posoudit
Nikita a Michael – Nikita
Derek a Meredith – Grey's Anatomy (Chirurgové)již jsou manželé
Castle a Kate – Castle (Castle na zabití)
Peter a Alicia – The Good Wife (Dobrá manželka)nesleduju, nemohu posoudit
Arizona a Callie – Grey's Anatomy (Chirurgové)již jsou manželé
Julia a Joel – Parenthood (Famílie)nesleduju, nemohu posoudit
Booth a Brennan – Bones (Sběratelé kostí)vzhledem k finále jsou z této rovnice vyřazeni úplně :)

Z toho mi vyšli dva potenciální, ale jen z těch co sleduji...A z těch co sleduji by mně ta původní varianta- tedy rozchod naštval neskutečně.

Gabik.029
12. 5. 2013 / 22:33:22 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

Na základě toho se dá udělat závěr vylučovací metodou :-)

Sněhurka a Krasoň – Once Upon a Time již jsou manželé
Adam a Kristina – Parenthood (Famílie)- nesleduju, nemohu posoudit
Nikita a Michael – Nikita
Derek a Meredith – Grey's Anatomy (Chirurgové)již jsou manželé
Castle a Kate – Castle (Castle na zabití)
Peter a Alicia – The Good Wife (Dobrá manželka)nesleduju, nemohu posoudit
Arizona a Callie – Grey's Anatomy (Chirurgové)již jsou manželé
Julia a Joel – Parenthood (Famílie)nesleduju, nemohu posoudit
Booth a Brennan – Bones (Sběratelé kostí)vzhledem k finále jsou z této rovnice vyřazeni úplně :)

Z toho mi vyšli dva potenciální, ale jen z těch co sleduji...A z těch co sleduji by mně ta původní varianta- tedy rozchod naštval neskutečně.

Na Parenthood a The Good Wife taky nekoukám, ale kdyby to chtěli brát doslova, tak Booth a Brennanová se zasnoubili, i když to pak hned padlo. Ale souhlas, rozchod by byla každopádně mnohem horší varianta. :)

Illyria
12. 5. 2013 / 22:38:05 (před 11 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

Na Parenthood a The Good Wife taky nekoukám, ale kdyby to chtěli brát doslova, tak Booth a Brennanová se zasnoubili, i když to pak hned padlo. Ale souhlas, rozchod by byla každopádně mnohem horší varianta. :)

No tam právě není tak jisté, že to rozchod nebude. Sice OK, je OK, ale ... Já jsem zvědavá na Castla. Ty pohledy Kate se mi poslední 3 díly vůbec, ale vůbec nelíbí! :)

Gabik.029
12. 5. 2013 / 22:41:24 (před 11 roky)
off
Illyria napsal(a):

No tam právě není tak jisté, že to rozchod nebude. Sice OK, je OK, ale ... Já jsem zvědavá na Castla. Ty pohledy Kate se mi poslední 3 díly vůbec, ale vůbec nelíbí! :)

Tak zatím se teoreticky nerozešli, to by se asi museli rozejít na 100%, aby se to počítalo. :D Noo, tak na to jsem taky zvědavá, už aby bylo úterý ráno! :D

Illyria
12. 5. 2013 / 22:48:10 (před 11 roky)
off

Úterý večer... dřív se podívat nestihnu :D (leda by mně nechali v práci, což nehrozí :D )

InaSe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
12. 5. 2013 / 22:48:54 (před 11 roky)
off

Asi Castle s Beckettovou. Snad se zas dají dohromady. NO a snad to nebude lovestory jak vyšité.

Optimisticko-realistický snílek, který rád kouká na seroše a filmy, nepohrdne zajímavou knihou a píše alespoň trochu zajímavé povídky.