Eureka vs. Haven je fakt vtipný souboj vzhledem k působení jednoho konkrétního herce v obou projektech :D.
Dneska zase brnkačka. I když některých seriálů je mi líto. :D
Jak může the 100 porážet PoI asi nikdy nepochopím. Začínám se děsit výsledků upřímně.
Kolombo napsal(a):
Jak může the 100 porážet PoI asi nikdy nepochopím. Začínám se děsit výsledků upřímně.
Málem i u toho teď vypadly oči z důlků.
Matuush napsal(a):
Málem i u toho teď vypadly oči z důlků.
Pokud je PoI lepší, tak se na něj těším :) Já dala hlas Stovce, protože tu už jsem viděla, PoI zatím ne-e :)
ragelly napsal(a):
Pokud je PoI lepší, tak se na něj těším :) Já dala hlas Stovce, protože tu už jsem viděla, PoI zatím ne-e :)
S tím POI máš už ale dobrý skluz. :D Trčí ti v seznamu něco dýl než (omg už?!) 5 let?
Matuush napsal(a):
S tím POI máš už ale dobrý skluz. :D Trčí ti v seznamu něco dýl než (omg už?!) 5 let?
Prosím tě, pět let? To je ještě těžkej nováček :D
Tady jsou moje nejstarší resty :D
ragelly napsal(a):
OMG 😂😂😂 a teď jsem se ještě lekla, že jsi neviděla Lost! 😮 Já je už stihla zhlédnout 3x 😄
Matuush napsal(a):
OMG 😂😂😂 a teď jsem se ještě lekla, že jsi neviděla Lost! 😮 Já je už stihla zhlédnout 3x 😄
Neviděla, no 🙈😂 A ještě dlouho neuvidím :D
ragelly napsal(a):
Ty prostě víš, jak jednomu zvednout náladu, když přijde na resty ve watchlistu :D
andromache napsal(a):
Ty prostě víš, jak jednomu zvednout náladu, když přijde na resty ve watchlistu :D
:'(((( Já vím :D :D A to nestíhám ani současné plány, natož nějaké neaktuální resty :D
ragelly napsal(a):
:'(((( Já vím :D :D A to nestíhám ani současné plány, natož nějaké neaktuální resty :D
Jo, znám znám :D. Já doufám, že se mi snad teď konečně v létě podaří dojet ty několikadílové resty různých seriálů a pak ty delší resty.. Ať nedopadnu jako ty :D.