Diskuze k článku HIMYM a Leverage: obnoveno, nebo zrušeno?
PrcekTK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
22. 12. 2012 / 09:17:19 (před 11 roky)
off

Tak Leverage mě docela mrzí, zamilovala jsem si prostě Christiana, zato HIMYM by už mělo konečně skončit. Opravdu nevím, co oni do toho chtějí ještě nacpat, akorát to zbytečně prodlužují a tím ještě víc odrazují diváky.

Always take a banana to a party, Rose.
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
22. 12. 2012 / 09:21:11 (před 11 roky)
off

9. řada pro HIMYM? Jsem jednoznačně proti! Už ne další protahování...

nevermore
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
22. 12. 2012 / 09:27:06 (před 11 roky)
off

Takže HIMYM bude i 9 série? To je už moc. Ne, ne a ne. Je hnus vidět co peníze dokážou.

Must it take a life for hateful eyes, to glisten once again, cause we find ourselves in the same old mess, singin' drunken lullabies
E Š
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
22. 12. 2012 / 09:30:07 (před 11 roky)
off

Ešte že som celú noc nespala a o HIMYMku som vedela do desiatich minút od vypustenia správy do sveta xD Ale poteší zistenie, že ste tu taký aktuálny.

eleon
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 12. 2012 / 09:36:36 (před 11 roky)
off

O obidvoch správach som už dnes čítala, takže si na to začínam zvykať, ale zrušenie Leverage je trochu šok, akosi som predpokladala, že bude aj 6. séria. Síce ma to už nebaví tak ako na začiatku, ale na seriál som si zvykla a všetky postavy mi budú chýbať :(

www.supernatural.cinemaview.sk
Russell
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 12. 2012 / 10:06:59 (před 11 roky)
off

Alespoň si nemusím zvykat na to, že by nebylo HIMYM... pravidelná porce zábavy bude pokračovat :-)

http://www.neXtWeek.cz
tomas4430
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
22. 12. 2012 / 10:39:45 (před 11 roky)
off

v nejlepším se má přestat,8 sérii měli skončit.

Judita
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
22. 12. 2012 / 10:47:02 (před 11 roky)
off
tomas4430 napsal(a):

v nejlepším se má přestat,8 sérii měli skončit.

Kdyby tohle platilo, skončilo by HIMYM tak pátou sérií...

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 12. 2012 / 11:03:03 (před 11 roky)
off

yes :))) mě se to samozřejmě líbí :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
kate23
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 12. 2012 / 11:23:41 (před 11 roky)
on

Tak to mě moc nepotěšilo, snad kdyby to bylo obráceně. Leverage miluju a to že zbývá už jen jeden díl mi vyrazilo dech :-( HIMYM už sleduju spíš jen proto abych konečně zjistila kdo je ta "matka" a už jsem doufala že to bude v této řadě.

Gabigail
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
22. 12. 2012 / 12:01:42 (před 11 roky)
off

To snad ne.. 9. série? Tohle je fakt už jenom o penězích a o nic víc jim nejde. A je škoda, že Leverage zrušili. Brala bych to obráceně.

Ras
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
22. 12. 2012 / 12:23:13 (před 11 roky)
off

no upřímně jsem taky doufal, že HIMYM konečně dojde do "finále" a příběh bude ukončen. 9. řad to už je fakt moc! Jako chápu, že z toho mají autoři hezký zisk, ale nic se nemá přehánět.

Lizara
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
22. 12. 2012 / 12:39:04 (před 11 roky)
off

HIMYM se bude ještě dál zdržovat - fakt dobrý.:( Mají to dobře promyšlený. Ti, co viděli 8 sérií, tak se asi kouknou i na tu 9., ale je to zbytečný. Dokonalý podraz mám hodně ráda a je to škoda.

BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
22. 12. 2012 / 12:58:44 (před 11 roky)
off

Oni mi zrušili Leverage :( tenhle článek by mě potěšil kdyby to bylo naopak...zrušit HIMYM a prodloužit Leverage, ale co se dá dělat.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
22. 12. 2012 / 13:27:11 (před 11 roky)
off

To mě teda Jason Segel zklamal. Ale co se dá dělat, ono se to dalo tak trochu čekat.

Bored now...
manro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
22. 12. 2012 / 15:57:25 (před 11 roky)
off

Jen co jsem uviděl článek tak jsem se modlil aby už HIMYM zrušili mám ten seriál rád ale 8 série už je opravdu o ničem a naprosto nechápu z čeho hodlají uvařit 9 sérii ten seriál už vyčerpal všechny nápady a zbývá už jen opravdu najít matku a jestli to bude vypadat jako v 8 sérii tak akorát tak přijdou o další diváky!

amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
22. 12. 2012 / 18:24:22 (před 11 roky)
off

Taky nejsem jediná kdo by to bral obráceně, já Leverage miluju ,ale tak nějak jsem to tušila že ho zruší. Ale to se tak už stává, že dobré seriály končí a ty ze kterých se pomalu stávají braky ( neříkám že matku nemám ráda, ale vážně další série, to si dělaj p***l)pokračují zvesela dál, jen protože jim to sype. Zajímá mě jestli se dočkáme důstojného konce.

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 12. 2012 / 18:38:14 (před 11 roky)
off

Pokud neodhalí matku na konci osmé série a ta devátá se nebude věnovat jejímu vztahu s Tedem, tak opravdu nemají o čem psát. Seriál měl skončit už dávno, nejvýše čtvrtou nebo pátou sérií. Já osobně už se na to nedokážu koukat ani z donucení. Prostě se pak jednou podívám na tu epizodu, kde matku odhalí a kašlu na to, že jsem neviděla pár sérií předtím.
Že zrušili Leverage jsem trochu čekala. Ale radost z toho nemám. Je to velmi dobrý seriál, který má stejnou úroveň po celou dobu. Ale jsem ráda, že tvůrci s koncem počítali a dopřáli seriálu důstojné zakončení. Už jsem moc zvědavá na finále, protože v Leverage je to vždy bomba!

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2012 / 18:45:44 (před 11 roky)
off

tak pokud v 9. sérii bude jako součást "rodiny" i matka tak jsem pro

Go GOATS
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 12. 2012 / 21:23:44 (před 11 roky)
off

no...už se to řešili hodněkrát a myslím že názory jsou pořád ty samý - 96% lidí chce aby HIMYM skončilo. Pak jsou tady zbylý 4% který by osmou chtěli. Musím přiznat že i já... vim že už ta kvalita nebude nic moc, díly budou trochu o ničem a JE to natahování (zvlášť jestli neodhalí matku na konci 8), ale já na to prostě stejně budu koukat dál, protože HIMYM mám ráda a znamená to víc dílů na který se můžu dívat :) vždyť na co by byli ty hodiny sledování všech sérií dokola a dokola kdyby to pak utnuli třeba v půlce příběhu :)
...toť můj názor ;)

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 12. 2012 / 21:30:55 (před 11 roky)
off

Za pokračování HIMYM jsem rád, protože tenhle seriál prostě miluju a i když už to není takové jako dřív, nedokážu si představit, že by HIMYM skončilo... Co se týče Leverage, zrušení mě hodně mrzí a bude ho opravdu škoda :(

hanz852
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2012 / 10:11:11 (před 11 roky)
off

Leverage jsme měl celkem rád, tak jsem docela překvapený. Ale co se divím poslední dobou mi ruší samé oblíbené seriály. HIMYM ten je až moc natahovaný už by to mělo mýt konec, je to jen zbytečně prodlužovaný...

Groove
23. 12. 2012 / 10:47:09 (před 11 roky)
off

Seriál který by měl skončit pokračuje a seriál který by měl pokračovat končí. HIMYM mám rád, ale co s tim dělají posledních pár sezón je opravdu hnus...

Jyll
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2012 / 11:08:46 (před 11 roky)
off

Škoda a škoda. Himym by podle mě nemělo mít další řadu, jen to sráží seriálu kvalitu, ale třeba 9.řada překvapí. Leverage mě docela mrzí, protože jsem si ho dost oblíbila, jenže co se dá dělat. Možná by bylo lepší kdyby si to ty seriály prohodili.

Každý má svůj názor :)
Thomkl
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
23. 12. 2012 / 13:25:45 (před 11 roky)
off

Doufala jsem, že osmou řadou to skončí, pokud by to ale bylo jako v Gosspi Girl, tak to by si asi HIMYM nezasloužil ... NO ale kdyby třeba 9 řada byla jen 10-ti dílna, a bylo to nějak vtipně, dobře ukončené tak třeba i joo.. Ale pokud to bude dalších 23 dílů, tak teda nevím nevím...

Kl.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2012 / 13:26:21
Mummy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
23. 12. 2012 / 18:21:53 (před 11 roky)
off

Ale aspoň sme sa dozvedeli pravé meno Sophie :D

www.supernatural.cinemaview.sk
Michalenka
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 12. 2012 / 20:36:57 (před 11 roky)
off

Už víc jak 4. řady se u HIMYM nudím, tak si říkám jestli má vůbec cenu se ještě další sezonu nudit:)

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
Crazy-Nut*
23. 12. 2012 / 22:01:25 (před 11 roky)
off

Souhlasím o ostatními ohledně HIMYM, ale ta 9. série už se podle mě bude věnovat Tedovi a jeho pravé a všichni se na to stejně ze zvyku koukneme, protože to je prostě himym a chceme tu matku znát ;) Kvalita asi nebude nic extra, ale mě to je upřímně už docela jedno, aspoň se mám na co koukat, všechny seriály buď ruší, nebo mě už od popisu nezaujmou :D

Milovnice seriálů <3
Florence
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
24. 12. 2012 / 15:45:53 (před 11 roky)
off

Aby HIMYM nedopadlo jako Přátelé... u těch ta poslední řada (a taky řada před ní... vlastně vůbec ta aférka s dítětem) byla prostě nadbytečná. Třeba ale HIMYM překvapí, já se na ni určitě budu dívat.
Leverage mě ale bude mrzet určitě :(

Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
24. 12. 2012 / 22:26:18 (před 11 roky)
off

Mám rád oba seriály ale myslím že HIMYM by už měla skončit a ne se protahovat doufám že poslední řada vše zakončí a dozvíme se kdo je ta hledaná matka ( ještě jsem nevyděl 8 serii tak se omlouvám jestli už jí už Ted našel ... Přes svátky doplním mezery :D ) . Ale Leverage by podle mě mohlo ještě sérii či dvě dostat ale když to nejde tak doufám v dokonalý konec jako byl třeba u Eureky

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 12. 2012 / 03:03:16 (před 11 roky)
off
Heimdal napsal(a):

Mám rád oba seriály ale myslím že HIMYM by už měla skončit a ne se protahovat doufám že poslední řada vše zakončí a dozvíme se kdo je ta hledaná matka ( ještě jsem nevyděl 8 serii tak se omlouvám jestli už jí už Ted našel ... Přes svátky doplním mezery :D ) . Ale Leverage by podle mě mohlo ještě sérii či dvě dostat ale když to nejde tak doufám v dokonalý konec jako byl třeba u Eureky

Himym má zatím jen půlku 8. série

Go GOATS
Šmoulina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
25. 12. 2012 / 20:13:04 (před 11 roky)
off

Na jednu stranu jsem velice ráda že se budu moct dál těšit na nové doufejme dobré díly HIMYM, ale na druhou se obávám jak dlouho bude trvat Tedovo oťukávání s matkou. :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
5. 1. 2013 / 22:58:41 (před 11 roky)
off
litllewitch napsal(a):

To mě teda Jason Segel zklamal. Ale co se dá dělat, ono se to dalo tak trochu čekat.

tak zas když jsou takoví kamarádi a všichni ostatní další řadu chtěli, měl být ten, kvůli komu to všechno krachne? to mu nemůžem vyčítat, že podlehl, ale taky to neslyším ráda. 8. mě i celkem baví, ale právě proto, že to měla být ta poslední.
no producent řekl, že pokud bude 9., tak jedině 24 dílů, žádná poloviční. a moc se o tom nechtěl bavit, ale pokud jsem to pochopila v angličtině správně, zavrhl i to, že bychom poznali matku dřív než na konci.

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 1. 2013 / 10:25:34
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 10. 2013 / 20:06:00 (před 11 roky)
off

Takže pridávam sa do diskusie keďže som dnes dopozeral Leverage všetkých 5 sérii som dal za necelé 2 týždne a chcem ďalších 5 sérii nevidel som HIMYM, ale určite je to horší seriál ako Leverage z jednoduchého dôvodu lebo sitkomov je plná prdel a každý sa po čase už len opakuje a preto už nepozerám sitkomy. Ale takých seriálov ako Leverage veľa nie je oprava nie sú vôbec žiadne také ako Leverage. Takže som veľmi smutný z toho že skončili a paradoxne som nemal moc rád Nata a Sophie a miloval som Parkerovú a Hardisona u mňa asi najobľúbenejšia, najroztomilejšia seriálová dvojica vôbec. Taký boli zlatý. Samozrejme boli tam aj slabšie časti, ale úroveň seriálu určite neklesala, ale stúpala. Takže sa modlím za zázrak :) aby obnovili Leverage, čo by nebolo nereálne už obnovili veľa seriálov, ale už ubehol takmer rok a nič sa nedeje. Neviem či neviete či sa niečo nechystá, ale obávam sa že už z toho nič nebude do prdele :((((

May the odds be ever in your favor.
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
29. 1. 2014 / 17:04:17 (před 10 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Neviem či neviete či sa niečo nechystá, ale obávam sa že už z toho nič nebude do prdele :((((

Seriál nie, ale môžeš si prečítať knižky :)
https://www.serialzone.cz/clanek/1515-pribeh-leverage-pokracuje-v-romanech/ (človek by povedal, že po rokoch sa naučím aj sem vkladať odkazy, ale bohužiaľ :D)

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2014 / 17:04:47